Englannin kurssit Bournemouth

Bournemouth sijaitsee Dorsetin kreivikunnassa Englannin etelärannikolla

Bournemouth sijaitsee Dorsetin kreivikunnassa Englannin etelärannikolla. Tämä tunnettu englantilainen rantakaupunki houkuttelee vehreillä puistoillaan ja yli kymmenen kilometrin mittaisella valkoisella hiekkarannallaan vuosittain lukuisia vierailijoita. Golf-virtauksen ansiosta Bournemouthissa ei vallitse ”tyypillinen englantilainen sää“ vaan sen keskimääräistä useammat poutapäivät luovat kielimatkallesi miellyttävät olosuhteet.

Kuvankaunis 170 000 asukkaan Bournemouth on eloisa yliopistokaupunki. Kaupunkikuvaa hallitsevat lukemattomat puutarhat ja puistot (yhteensä yli 2000 hehtaaria). Kaupungin länsiosassa sijaitsevat henkeäsalpaavat Purbeck Cliffs -kalliot, jotka ovat ehdottomasti näkemisen arvoiset. Myös muut kreivikunta Dorsetiin kuuluvat pikkukaupungit Bournemouthin ympäristössä ovat houkuttelevia päiväretkikohteita.

Englantilainen rantalomakohde Bournemouth tarjoaa tavallista enemmän turistiaktiviteetteja. Niinpä voit kielikurssisi jälkeen vierailla pubeissa, ravintoloissa, taidegallerioissa, teatterissa tai Pier Theatren musikaaleissa. Näin laajan vapaa-ajan ohjelmatarjonnan ansiosta et varmasti ehdi pitkästyä Bournemouthissa.

Sekä luonnon että kulttuurin ystäville Bournemouthilla on paljon tarjottavaa. Kielimatkasi aikana voit nähdä monia Englannissa muuten harvoin tavattuja eläin- ja kasvilajeja tai lähteä Marie Shelleyn (Frankenstein) jalanjäljille St. Peter´s Churchyardille.