Englannin kurssit Totnes

Englannin kurssit Totnes

Totnes sijaitsee Kaakkois-Englannissa ja on tyypillinen englantilainen pikkukaupunki. Totnesin kielikurssillasi kohennat englannin kielitaitoasi upean kauniissa maisemissa, sillä Totnes sijaitsee Devonin kreivikunnassa idyllisen Dart-joen varrella. Kielimatkasi aikana pääset vierailemaan kuuluisan kirjailijan Agatha Christien entisessä asuinpaikassa, käymään tunnetussa St. Maryn kirkossa, viikottaisilla markkinoilla tai vaikuttavassa Dart-joen suulla sijaitsevassa Dartmouth Castle -linnassa.

Englantilaista elämänmenoa

Totnesissa voit tehdä kävelyretkiä lukemattomia kapeita kujia pitkin ja samalla ihastella historiallisia vanhankaupungin rakennuksia. Perinteiset kaupat, kahvilat ja ravintolat houkuttelevat vierailulle ja torilla järjestetään markkinat joka perjantai ja lauantai.

Lukemattomat kulttuuritilat kuten teatterit, museot ja vaikuttavat taidegalleriat tekevät kaupungista kirjailijoiden, muusikoiden ja taiteilijoiden paratiisin. Kaupungin rento ilmapiiri sekä paikallisten vieraanvaraisuus ja avoimuus saavat sinut tuntemaan olosi nopeasti kotoisaksi Totnesin kielimatkasi aikana!