Yli 30-, 40- ja 50-vuotiaiden aikuisten kielikurssit ulkomailla

Opi kieltä ja tutustu uuden maan kulttuuriin rennolla otteella! Tarjoamme yli 30-, 40- ja yli 50-vuotiaille aikuisille kursseja, joilla yhdistyy rento opetus ja monipuoliset kulttuuriaktiviteetit.

Kursseilla huomioidaan kurssilaisten mielenkiinnon kohteet: miltä kuulostaisi vaikka historia-, luonto- tai urheilupainotteiset aktiviteetit? Aktiviteetteja voivat olla esimerkiksi vierailu englantilaisella teehuoneella, tutustumiskäynti muinaisessa temppelissä tai ranskalaisten viinien ja juustojen maistelu. Monipuolisista kohteistamme löytyy tekemistä moneen makuun! Kursseilla on paljon järjestettyjä vapaa-ajan retkiä, joilla pääset näkemään alueen tärkeimpiä kohteita, mutta myös vapaa-aikaa, jolloin voit tehdä ostoksia, kierrellä nähtävyyksiä tai vain nauttia kohdekaupunkisi tunnelmasta! 

Vaikka et olisi hetkeen opiskellut vieraita kieliä, sinulla ei ole syytä huoleen! Tämä on otettu huomioon opetusta suunniteltaessa. Suurin osa kouluistamme vaatii jonkinlaista aiempaa kielitaitoa, mutta tarjolla on myös aivan alkeistason kursseja. Keskustelutaitoihin painottuvaa opetusta on 15-20 oppituntia viikossa, ja vieraan kielen ja kulttuurin tuntemus syvenee yhteisillä retkillä. 

Majoittuessasi isäntäperheeseen pääset tutustumaan parhaiten kohdemaan arkeen, mutta tämä ei suinkaan ole ainoa majoitusvaihtoehtosi. Useissa kohteissa on tarjolla myös asuntolamajoitusta ja halutessasi voit varata huoneen vaikka hotellista.

Autamme sinua mielellämme oikean kohteen ja kielikoulun valinnassa puhelimitse tai sähköpostitse!