Aikuisten kielimatkat ulkomaille

Aikuisten kielikurssit

Tutustu aikuisten kohdevalikoimaan tällä sivulla! Yleiskielen kurssit, työelämän kielikurssit ja yksityisopetusta tasokkaissa kielikouluissa. Aikuisten kielimatkalla voi aloittaa kielikurssin mikä tahansa maanantai. Voit valita myös etäopetusta online-kurssilla.

Kielimatka ulkomaille on tehokas keino oppia vierasta kieltä lyhyessäkin ajassa. Aikuisten kielimatkan viikkomäärän ja ajankohdan voi valita itse.

Aikuisten kielimatkoilla ei ole yläikärajaa. Ikähaarukka kielikursseilla voikin olla erittäin laaja, ja yhdistävänä tekijänä on kiinnostus kielen opiskelua kohtaan sekä osaamistaso. Kaikissa kohteissa voi valita ryhmäopetusta tai vaikka yksityiskurssin, jos kaipaa kielimatkaltaan yksilöllistä ja erityisen tehokasta opetusta.

Löydä kohteesi ja sopiva kielikurssi laajasta valikoimastamme sivun alaosasta, tai kerro toiveesi meille. Tutustu myös yksityisopetuksen hyötyihin ja kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä

Yksityisopetuksen hyödyt

Suositellut kohteet aikuisille

Pietari

Venäjän opiskelua yksityiskurssilla myös etänä
Ver detalles

Salerno

Italiaa aloittelijoille ja edistyneille myös verkko-opetuksena
Ver detalles

Sevilla

Espanjaa kaikenikäisille aikuisille myös online-kursseilla
Ver detalles

Valletta

Kattava valikoima englannin kursseja lähi- ja etäopiskeluun aikuisille
Ver detalles

Mikä kielikurssi kannattaa valita?

Aikuisten kurssivalikoimassa on ryhmäkursseja eri oppituntimäärillä, yksityisopetusta sekä näiden kahden yhdistelmiä. Lisäksi osa kouluista järjestää työ- ja liike-elämän kieleen keskittyviä erikoiskursseja, sekä virallisiin kielikokeisiin (esim. IELTS) valmentavia tutkintokursseja.

Kurssivalinta kannattaa tehdä omien tarpeiden perusteella. Jos aikaa on käytettävissä vähän, tuntimäärältään korkealla kielikurssilla saa parempia oppimistuloksia aikaan. Pitkällä kielikurssilla voi myös yhdistää kurssityyppejä: osallistua voi vaikkapa yhtenä viikkona intensiivikurssille, ja toisena lomakurssille.

Hieman varttuneempien opiskelijoiden kannattaa tutustua yli 50-vuotiaille suunnattujen erikoiskurssien valikoimaan, jos myös kohdemaan kulttuuri kiehtoo. Lisäksi yli 30-vuotiaille on omia englannin kursseja Lontoossa ja Portsmouthissa.

Lisätietoja peruskurssista, intensiivikurssista, yhdistelmäkurssista, yksityisopetuksesta ja Business English- kurssista.

Neuvomme mielellämme sopivan kielikurssin ja matkakohteen valinnassa ja räätälöimme sopivan kurssiyhdistelmän!
 

Matkakertomuksia, tarjouksia ja inspiraatiota
Kielimatkat perheille
Kielimatkat nuorille

Mitä tasoja aikuisten kielikursseilla on?

Aikuisten kielikursseja on kaikentasoisille opiskelijoille. Oli tavoitteena sitten oppia italian alkeet tai nostaa puhutun englannin osaamista, sopiva kielikurssi ja matkakohde löytyy varmasti. Kielimatkan voi toki suunnitella myös kohde edellä.

Ennen kielikurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaavaan opetusryhmään. Opetus on siis aina itselle sopivaa.

Aikuisten kielimatkalla opetus on ajankohtaista, mielenkiintoista ja motivoivaa. Kaikissa yhteistyökouluissamme kielikurssin voi aloittaa joka maanantai, jos vähintään kielen alkeet on hallussa. Parhaiten sopivan aloituspäivän voi siis valita itse, oman aikataulun mukaan.

________________________

Mistä aikuiselle sopiva majoitus?

Majoituksen voi varata kauttamme, tai järjestää majoituksen itse kielimatkan ajaksi. Suurin osa yhteistyökouluistamme tarjoaa majoitusta opiskelija-asunnoissa, huoneistoissa ja paikallisessa isäntäperheessä. Kaikki vaihtoehdot soveltuvat hyvin myös aikuiselle opiskelijalle.

Isäntäperhemajoitus on paras vaihtoehto, jos kieltä haluaa oppia mahdollisimman tehokkaasti ja tutustua samalla paikalliseen elämäntapaan. Paikallisia perheitä on kaikenlaisia: suurin osa isäntäperheistä on pariskuntia ja yksinasuvia aikuisia. Itsenäiset majoitusvaihtoehdot soveltuvat hyvin, jos kurssikohteeseen haluaa tutustua oman aikataulun mukaan.

Lue lisää isäntäperhemajoituksesta
Lue lisää opiskelijamajoituksesta

________________________

Miten matkustaa kurssikohteeseen?

Aikuisten kielimatkan hintaan ei sisälly lentoja, vaan ne tulee varata itse. Näin välttää välitysmaksut ja voi valita itselleen parhaan reitin ja aikataulun.

Lentokenttäkuljetukset kohteessa voi varata kauttamme tai käyttää julkisia liikennevälineitä. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen hankinnassa sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä. Kerromme myös lisää kohdemaan viisumivaatimuksista.

Kielimatkakohteemme ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä Suomesta. Lyhyttä kielimatkaa varten kannattaa kuitenkin valita kohde Euroopassa, jotta ajasta voi nauttia paikan päällä.

________________________

Aikuisten kielimatka

Kohteet aikuisten kielimatkalle

Englantia - Etelä-Afrikka
Englantia - Skotlanti
Espanjaa - Argentiina
Espanjaa - Chile
Espanjaa - Ecuador
Espanjaa - Kuuba
Espanjaa - Meksiko
Japania - Japani
Kiinaa - Kiina
Portugalia - Portugali
Ranskaa - Sveitsi
Saksaa - Itävalta
Venäjää - Latvia

 

Suunnitelmissa vieraan kielen opinnot? Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Ota yhteyttä