Aikuisten kielikurssit ulkomailla

Kielimatka ulkomailla on tehokas keino oppia kieltä lyhyessäkin ajassa, myös aikuisille. Aikuisten kielikurssit ovat suunnattu yli 18-vuotiaille, eikä yläikärajaa ole. Ikähaarukka ryhmäkursseilla voikin olla erittäin laaja; yhdistävänä tekijänä on kiinnostus kielen opiskelua kohtaan sekä osaamistaso. Joissakin kouluissa aikuisten kursseille voi osallistua 16 vuotta täyttäneet.

Aikuisten kielikursseja on kaikentasoisia. Oli tavoitteena sitten oppia italian alkeet tai nostaa puhutun englannin osaamista, sopiva kurssi löytyy varmasti. Kielimatkan voi toki myös valita kohde edellä; kevyellä lomakurssilla vaikkapa Miamissa vapaa-aika on pääosassa.

Aikuisten kielimatkalla opetus on ajankohtaista, mielenkiintoista ja motivoivaa. Kaikissa yhteistyökouluissamme kielikurssit aikuisille alkavat joka maanantai ympäri vuoden. Parhaiten sopivan aloituspäivän voi siis valita yleensä itse.

Pelkälle kielikurssille voi osallistua ja järjestää majoituksen kohteessa itse, tai varata majoituksen meidän kauttamme. Suurin osa yhteistyökouluistamme tarjoaa majoitusta isäntäperheissä, asuntoloissa ja huoneistoissa. Isäntäperhemajoitus on paras vaihtoehto, jos kieltä haluaa oppia mahdollisimman tehokkaasti. Kaikki majoitusvaihtoehdot ovat paikallisten standardien mukaisia, ja ne ovat hyvä keino tutustua paikalliseen kulttuuriin.

Aikuisten kurssivalikoimassa on ryhmäkursseja eri oppituntimäärillä, yksityisopetusta sekä näiden kahden yhdistelmiä. Lisäksi osa kouluistamme järjestää työ- ja liike-elämän kieleen keskittyviä erikoiskursseja, sekä virallisiin kielikokeisiin (esim. IELTS) valmentavia kursseja.

Varttuneempien opiskelijoiden kannattaa tutustua yli 50-vuotiaille suunnattujen erikoiskurssien valikoimaan, jos myös kohdemaan kulttuuri kiehtoo. Lisäksi yli 30-vuotiaille on oma kurssi Lontoossa.

Kysy lisää kursseista ja kohteista asiakaspalvelustamme!