Aikuisten kielimatkat ulkomaille

Aikuisten kielikurssit

Yleiskielen kurssit, työelämän kielikurssit ja yksityisopetusta. Aikuisten eritasoiset kielikurssit alkavat yhteistyökouluissamme joka maanantai, myös vuonna 2019.

Kielimatka ulkomaille on tehokas keino oppia vierasta kieltä lyhyessäkin ajassa. Aikuisten kielimatkan viikkomäärän ja ajankohdan voi valita itse.

Aikuisten kielimatkoilla ei ole yläikärajaa. Ikähaarukka kielikursseilla voikin olla erittäin laaja, ja yhdistävänä tekijänä on kiinnostus kielen opiskelua kohtaan sekä osaamistaso. Kaikissa kohteissa voi valita ryhmäopetusta tai vaikka yksityiskurssin, jos kaipaa kielimatkaltaan yksilöllistä ja erityisen tehokasta opetusta.

Löydä kohteesi ja sopiva kurssi laajasta valikoimastamme sivun alaosasta, tai kerro toiveesi meille. Asiakaspalvelumme etsii sinulle mielellään sopivimmat vaihtoehdot!

Suositellut kohteet aikuisille

Cairns

Modernia englannin opetusta ja rantaelämää Australiassa
Ver detalles

Eastbourne

Aktiivista englannin opiskelua Sussexissa, oma kurssi yli 50-vuotiaille
Ver detalles

Tokio

Japanin kieltä ja kulttuurintuntemusta aikuisille
Ver detalles

Moskova

Tasokasta venäjän yksityisopetusta ja ryhmäkursseja aikuisille
Ver detalles

Lontoo

Englannin kielikurssi Camdenissa yli 30-vuotiaille aikuisille
Ver detalles

Salerno

Italiaa aloittelijoille ja edistyneille Amalfin rannikolla
Ver detalles

Sevilla

Espanjaa aikuisille ja yli 50-vuotiaille Andalusiassa
Ver detalles

Swieqi

Englantia, aurinkoa ja rentoa vapaa-aikaa ympäri vuoden Maltalla
Ver detalles

Mitä tasoja aikuisten kursseilla on?

Aikuisten kielikursseja on kaikentasoisille opiskelijoille. Oli tavoitteena sitten oppia italian alkeet tai nostaa puhutun englannin osaamista, sopiva kurssi löytyy varmasti. Kielimatkan voi toki suunnitella myös kohde edellä.

Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaavaan opetusryhmään. Opetus on siis aina itselle sopivaa.

Aikuisten kielimatkalla opetus on ajankohtaista, mielenkiintoista ja motivoivaa. Kaikissa yhteistyökouluissamme kielikurssin voi aloittaa joka maanantai, jos vähintään kielen alkeet on hallussa. Parhaiten sopivan aloituspäivän voi siis valita itse, oman aikataulun mukaan.

 

Mikä kurssi kannattaa valita?

Aikuisten kurssivalikoimassa on ryhmäkursseja eri oppituntimäärillä, yksityisopetusta sekä näiden kahden yhdistelmiä. Lisäksi osa kouluista järjestää työ- ja liike-elämän kieleen keskittyviä erikoiskursseja, sekä virallisiin kielikokeisiin (esim. IELTS) valmentavia kursseja.

Kurssivalinta kannattaa tehdä omien tarpeiden perusteella. Jos aikaa on käytettävissä vähän, tuntimäärältään korkealla kurssilla saa parempia oppimistuloksia aikaan. Pitkällä kurssilla voi myös yhdistää kurssityyppejä: osallistua voi vaikkapa yhtenä viikkona intensiivikurssille, ja toisena lomakurssille.

Hieman varttuneempien opiskelijoiden kannattaa tutustua yli 50-vuotiaille suunnattujen erikoiskurssien valikoimaan, jos myös kohdemaan kulttuuri kiehtoo. Lisäksi yli 30-vuotiaille on omia englannin kursseja Lontoossa ja Portsmouthissa!

Neuvomme mielellämme sopivan kurssin valinnassa ja räätälöimme sopivan kurssiyhdistelmän.

 

Parhaat kohteet 2019

 

Mistä aikuiselle sopiva majoitus?

Majoituksen voi varata kauttamme, tai järjestää majoituksen itse kielimatkan ajaksi. Suurin osa yhteistyökouluistamme tarjoaa majoitusta opiskelija-asunnoissa, huoneistoissa ja paikallisessa isäntäperheessä. Kaikki vaihtoehdot soveltuvat hyvin aikuiselle opiskelijalle, mutta opiskelijamajoitus on aina perustasoista, eikä vastaa hotellia.

Isäntäperhemajoitus on paras vaihtoehto, jos kieltä haluaa oppia mahdollisimman tehokkaasti ja tutustua samalla paikalliseen elämäntapaan. Paikallisia perheitä on kaikenlaisia: suurin osa isäntäperheistä on pariskuntia ja yksinasuvia aikuisia. Itsenäiset majoitusvaihtoehdot soveltuvat hyvin, jos kurssikohteeseen haluaa tutustua oman aikataulun mukaan.

 

Miten matkustaa kurssikohteeseen?

Aikuisten kielimatkan hintaan ei sisälly lentoja, vaan ne tulee varata itse. Näin välttää välitysmaksut ja voi valita itselleen parhaan reitin ja aikataulun.

Lentokenttäkuljetukset kohteessa voi varata kauttamme tai käyttää julkisia liikennevälineitä. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen hankinnassa sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä. Kerromme myös lisää kohdemaan viisumivaatimuksista.

 

Kohteet aikuisten kielimatkalle

Englantia - Etelä-Afrikka
Englantia - Skotlanti
Espanjaa - Argentiina
Espanjaa - Chile
Espanjaa - Ecuador
Espanjaa - Kuuba
Espanjaa - Meksiko
Japania - Japani
Kiinaa - Kiina
Portugalia - Portugali
Ranskaa - Sveitsi
Saksaa - Itävalta
Venäjää - Latvia

 

Suunnitelmissa kielimatka vuodelle 2019? Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

 

Pyydä tarjous