Aikuisten kielikurssit ulkomailla

 

Kielimatka ulkomailla on tehokas keino oppia kieltä lyhyessäkin ajassa, myös aikuisille opiskelijoille. Aikuisten kielimatkoilla ei ole yläikärajaa, ja alaikäraja on yleensä 18. Ikähaarukka kielikursseilla voikin olla erittäin laaja; yhdistävänä tekijänä on kiinnostus kielen opiskelua kohtaan sekä osaamistaso.

Kaikissa kohteissa voi valita myös yksityiskurssin, jos kaipaa kielimatkaltaan yksilöllistä ja tehokasta opetusta.

Varttuneempien opiskelijoiden kannattaa tutustua yli 50-vuotiaille suunnattujen erikoiskurssien valikoimaan, jos myös kohdemaan kulttuuri kiehtoo. Lisäksi yli 30-vuotiaille on oma englannin kurssi Lontoossa!

 

Mitä tasoja aikuisten kursseilla on?

Aikuisten kielikursseja on kaikentasoisille opiskelijoille. Oli tavoitteena sitten oppia italian alkeet tai nostaa puhutun englannin osaamista, sopiva kurssi löytyy varmasti. Kielimatkan voi toki myös valita kohde edellä; kevyellä lomakurssilla vaikkapa Miamissa vapaa-aika on pääosassa.

Aikuisten kielimatkalla opetus on ajankohtaista, mielenkiintoista ja motivoivaa. Kaikissa yhteistyökouluissamme kielikurssin voi aloittaa joka maanantai, jos vähintään kielen alkeet on hallussa. Parhaiten sopivan aloituspäivän voi siis valita yleensä itse, oman aikataulun mukaan.

 

Mikä kurssi kannattaa valita?

Aikuisten kurssivalikoimassa on ryhmäkursseja eri oppituntimäärillä, yksityisopetusta sekä näiden kahden yhdistelmiä. Lisäksi osa kouluista järjestää työ- ja liike-elämän kieleen keskittyviä erikoiskursseja, sekä virallisiin kielikokeisiin (esim. IELTS) valmentavia kursseja.

Kurssivalinta kannattaa tehdä omien tarpeiden perusteella. Jos aikaa on käytettävissä vähän, tuntimäärältään korkealla kurssilla saa parempia oppimistuloksia aikaan. Pitkällä kurssilla voi myös yhdistää kurssityyppejä: osallistua voi vaikkapa yhtenä viikkona intensiivikurssille, ja toisena lomakurssille.

Neuvomme mielellämme sopivan kurssin valinnassa ja räätälöimme sopivan kurssiyhdistelmän.

 

Mistä aikuiselle sopiva majoitus?

Majoituksen voi varata kauttamme, tai järjestää majoituksen itse kielimatkan ajaksi. Suurin osa yhteistyökouluistamme tarjoaa majoitusta opiskelija-asunnoissa, huoneistoissa ja paikallisessa isäntäperheessä. Kaikki vaihtoehdot soveltuvat hyvin aikuiselle opiskelijalle.

Isäntäperhemajoitus on paras vaihtoehto, jos kieltä haluaa oppia mahdollisimman tehokkaasti ja tutustua samalla paikalliseen elämäntapaan. Paikallisia perheitä on kaikenlaisia: suurin osa isäntäperheistä on pariskuntia ja yksinasuvia aikuisia. Itsenäiset majoitusvaihtoehdot soveltuvat hyvin, jos kurssikohteeseen haluaa tutustua oman aikataulun mukaan.

 

Miten matkustaa kurssikohteeseen?

Aikuisten kielimatkan hintaan ei sisälly lentoja, vaan ne tulee varata itse. Näin välttää välitysmaksut ja voi valita itselleen parhaan reitin ja aikataulun.

Lentokenttäkuljetukset kohteessa voi varata kauttamme tai käyttää julkisia liikennevälineitä. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen hankinnassa sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

 

 

Kysy lisää kursseista ja kohteista asiakaspalvelustamme

Vinkkejä onnistuneelle kielimatkalle