Kielimatka Uusi-Seelanti

Äkkilähtö aikuisten kielimatkalle Uuteen-Seelantiin syksyllä 2017

Millaista on lähteä englannin kurssille kaukokohteeseen lyhyellä varoitusajalla? 45-vuotias Marjo-Riitta päätti lähteä kielimatkalle Uuden-Seelannin Coromandeliin, kun kurssin alkuun oli alle kuukausi aikaa.

Sopiva kurssi ja majoitus löytyi Coromandelin niemimaalta, pienestä merenrantakaupungista Whitigasta. Kohde on huomattavasti pääkaupunki Aucklandia tuntemattomampi, ja suomalaiset kurssilaiset ovatkin harvinaisuus. Aucklandin lentokentältä luonnonläheiseen Coromandeliin pääsee helposti etukäteen varattavalla kuljetuksella.

- Paikka on aivan ihana! Lisäksi koulu ja varsinkin sen opettajat olivat ihan mahtavia. Tapa, jolla he opettavat, sopi ainakin minulle mainiosti. Opettajat saivat opiskelun tuntumaan tosi hauskalta. Myös muut opiskelijat olivat tosi kivoja, ja heidän kanssaan tulikin mentyä retkille ja vain kaupungille oleilemaan.

Pieni kielikoulu ja kodikas majoitus

Coromandelin kielikoulu on erittäin pieni ja sympaattinen, eivätkä opiskelijamäärät ole suuria. Uuden-Seelannin kevät- ja kesäkaudella, eli syys-helmikuussa, koko koulussa opiskelee kerralla vain noin 30 opiskelijaa.

- Luokat olivat määrään nähden vähän pienet, mutta sopu sijaa antaa! Usein tunteja pidettiin myös ulkona.

Majoitukseksi Marjo-Riitalle valikoitui opiskelija-asuntola, jossa yöpyy myös muita koulun opiskelijoita.

- Majoitus oli erittäin hyvä, se oli kivassa paikassa ja mukava (myös huonekaverini). Jos meillä olisi vielä ollut kaksi suihkua, olisi majoitus saanut täydet 10/10!

Uudestaan reissuun?

Pikaisella päähänpistolla Coromandeliin lähtenyt Marjo-Riitta oli erittäin tyytyväinen matkaansa.

- Tälle matkalle oli helppo lähteä, kun kaikki oli niin hyvin järjestetty etukäteen. Kolme viikkoa meni käsittömättömän nopeasti, että ei meinaa uskoakaan - viihdyin niin hyvin. Pikkuhiljaa alan taas päästä Suomen aikaankin! Jos vielä pinkaisen uudelleen maailmalle opiskelemaan, taatusti teen sen teidän kautta!

Tutustu Coromandeliin ja Whitiagan kaupunkiin

Coromandelin niemimaan Whitiagassa voi osallistua englannin perus- tai aktiviteettikurssille, majoittua asuntolassa tai isäntäperheessä ja varata lentokenttäkuljetuksen Aucklandista. Coromandelin seutuun voi tutustua tarkemmin tästä linkistä.

Coromandel Outdoor Language Center

Ota yhteyttä

Julkaisupäivä: