kielimatka aikuiset 50+ englanti eastbourne

Eastbourne kohteena 50+ -kurssille

Eastbournessa voi opiskella englantia yli 50-vuotiaiden omalla kurssilla, ja mielenkiintoiset retket vievät eri puolille kaunista Sussexia. Kurssi järjestetään seitsemän kertaa vuodessa.

Englantia ihanassa Eastbournessa

Eastbournen kielikoulu sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja kävelymatkan päässä meren rannalta. Koulu on ollut toiminnassa jo vuodesta 1936. Koululla on modernit puitteet englannin opiskelulle, mm. mukavat luokkahuoneet, opiskelutiloja sekä viihtyisä taukotila ja keittiö. Koulun tilat uudistettiin vuonna 2019.

Tutustu Eastbourneen

50+ -kurssit Eastbournessa

Eastbournessa voi myös valita yli 50 - vuotiaille tarkoitetun kurssin, jossa pääsee opiskelemaan muiden oman ikäisten kanssa. Kurssin pituuden voi valita 2-4 viikon mittaiseksi. 

Kurssin sisältö ja vapaa-ajan ohjelma on suunniteltu ikäryhmää silmällä pitäen. Aamuisin opiskellaan kansainvälisessä 50+ -ryhmässä ja iltapäivällä on vapaa-ajan ohjelmaa, aktiviteetteja ja vierailuja samassa ikäryhmässä. Lauantaisin järjestetään kokopäiväretki eri kohteisiin Sussexissa. 

Vapaa-ajan ohjelman kautta pääsee käyttämään englantia myös luokkahuoneen ulkopuolella, tapaamaan uusia ihmisiä ja tutustumaan kauniisiin Etelä-Englannin maisemiin. 

________________________

Esimerkki 50+ -kurssin vapaa-ajan ohjelmasta

Maanantai Orientaatio, kaupunkikierros, teehetki opettajien kanssa
Tiistai Sussexin kylät ja Beachy Head
Keskiviikko Vapaa iltapäivä
Torstai Sussex Vineyard: viininmaistelu ja lounas
Perjantai Vapaa iltapäivä
Lauantai Kokopäiväretki Arundeliin, vierailu linnassa ja katedraalissa
Sunnuntai Vapaa päivä

________________________

Englannin kurssi 50+

Kurssin aikana etenkin puhumisen itsevarmuus ja kuullun ymmärtäminen parantuvat, kuten myös kokonaisvaltainen englannin osaaminen. Joka viikkoon kuuluu 20 oppituntia englantia, ja yksi oppitunti kestää 45 minuuttia.

Opiskelijat jaetaan kielitaidon perusteella ryhmiin, joten saat aina opetusta oman tasosi mukaan.

Majoitus Eastbournessa

Eastbournessa on paljon hyviä vaihtoehtoja, joihin majoittuu mielellään. Majoitusta löytyy sekä sosiaaliselle matkailijalle että omaa rauhaa kaipaavalle.

Isäntäperheet ovat kielikoulun valitsemia majoittajia, joiden koti sijaitsee korkeintaan puolen tunnin matkan päästä kielikoulusta. Osa Eastbournen isäntäperheistä on erikseen 50+ -kurssilaisille varattu. He asuvat lähempänä koulua, ovat itsekin yli 50-vuotiaita ja he eivät majoita muita vierailijoita samaan aikaan.

Eastbournessa voi majoittua myös The Ardenissa, tyypillisessä englantilaisessa bed&breakfastissa meren rannalla. Matkaa koululle on vain viisi minuuttia kävellen. Heinä-syyskuussa voi varata huoneen tilavassa opiskelija-asuntolassa, jossa on jaettu kylpyhuone ja keittiö. Majoituksen voi kielikurssin ajaksi halutessaan myös hankkia itse.

________________________

Ota yhteyttä

Kaikki kohteet 50+