Englannin kieli, online-kielikurssi, verkkokurssi, Malta

Englannin kielen opiskelua läheltä ja kaukaa

Valloittava ja persoonallinen Malta innostaa opiskelemaan englannin kieltä niin paikan päällä kuin online-kurssillakin. Olavi päätti valmistautua tulevaan kielimatkaan Maltalla kokeilemalla viikon ajan englannin verkkokurssia ryhmäopetuksessa.

Kurkistus Maltalle englannin online-kurssilla

Englannin kieli on maltan kielen rinnalla maan virallinen toinen kieli, ja se näkyy myös vahvasti paikallisessa arkielämässä. Maltan välimerellinen ilmasto ja rento elämäntapa houkuttelevat myös monia suomalaisia vierailemaan Maltan saarilla. 

Myös englannin kielen online-kurssilla pääsee paremmin sisään maltalaiseen elämäntyyliin, jossa näkyvät saaren pitkä historia ja siihen vaikuttaneet monet eri kulttuurit. 

Kielikoulu Maltalla tarjoaa loistavat puitteet englannin kielen opiskelulle niin lähiopetuksessa kuin online-opetuksessakin. Voit opiskella englantia alkeista aina edistyneempiin osaamistasoihin saakka, sillä opetusryhmiä on useita. Opettajat ovat koulutettuja, kokeneita ja ystävällisiä. 

Englannin kielen online-kurssin voi valita ryhmäopetuksena tai kokonaan yksityisenä!

 

Online-kurssit aikuisille

Tutustu kielikouluun

 

Olavin kokemuksia englannin online-kurssilta

Olavi lähti mukaan englannin kielen online-ryhmäkurssille valmistautuakseen tulevaan kielimatkaan Maltalla. Olavi kokeili verkkokurssia ensin viikon ajan, mutta innostui online- opetuksesta ja halusi jatkaa englannin kielen opiskelua vielä ensimmäisen viikon jälkeenkin. 

Tarkoituksena oli myös kokeilla jotakin uutta, etenkin kun keväällä 2020 aikaa on tullut vietettyä enemmän kotona. Olavin opetusryhmä koostui maltalaisesta opettajasta sekä muista kurssilaisista, jotka osallistuivat opetukseen kukin omasta maastaan käsin.

________________________

Millaista opiskelu on käytännössä?

Englannin online- kielikurssi oli Olaville ensimmäinen kerta online-opetuksessa. Tekniikka toimi hyvin pienen hienosäädön jälkeen.

“Teknisesti tuollainen toteutus onnistuu näköjään mukavasti. Minulla on aika pieni näyttö läppärissäni ja välillä tekstit ovat aika pieniä. Opettaja kyllä on suurentanut niitä, mutta osin se tosiaankin johtuu minun koneestani. Meillä on ollut myös kuuntelutehtäviä. Alussa oli ongelmia äänentoistossa, mutta opettaja löysi tähänkin oikeat säädöt ja äänentoisto oli hyvä.”

Opetuksen laadun Olavi koki tasokkaaksi, ja vaikka opetuksen tahti tuntui hetkittäin nopealta, opetus silti eteni sujuvasti.

“Opettaja on kyllä huomioinut jokaisen myös minut, että pysyn mukana. Hienosti opettaja hoitaa kaiken teknisen puolen tunnin aikana.”

Olavi kertoo kokeneensa virtuaalisen luokkahuoneen eroavan tavallisesta luokkahuoneesta siten, että online- opetuksessa joutuu keskittymään hieman enemmän kuin lähiopetuksessa.

“Se johtuu varmasti myös siitä, että ei ole tottunut olemaan vieraan kielen kanssa koko ajan ja vielä kuvaruudun välityksellä!” Olavi pohtii.

Tavoitteellista opetusta virtuaalisessa luokkahuoneessa

Vaikka opetus ei online-kurssilla tapahdukaan oikeassa luokkahuoneessa, tarkoitus on kuitenkin pitää yllä samanlainen tahti opinnoissa. 

“Opetus on etenevää ja tehokasta. Hyvin järjestettyä ja teknisestikin hyvin toimivaa. Olin ehkä vähän odottanut väljempää etenemistä, tehottomuudesta ei opettajaa ainakaan voi syyttää! Kurssin edetessä siihen on kyllä tullut vähän mukaan myös muuta keskustelua. Tietysti siinä on tutustuttu myös toisiimme tänä aikana.”

Olavi opiskeli englantia online-kurssilla yhteensä kolmen viikon ajan. Kokemus oli positiivinen, ja englantia tuli opittua paljon tässä ajassa. 

“Online-kurssista jäi mukavat muistot ja se auttaa nyt omaehtoiseen opiskeluun tässä muun toiminnan ohessa.”

________________________

 

Online-opetuksen etuja

  • Online-kielikurssit tarjoavat joustavuutta kielten opiskeluun. Voit valita itsellesi sopivimman määrän opintoviikkoja, ja halutessasi jatkaa pidempäänkin.
  • Halutessasi voit opiskella yksityiskurssilla, jolloin saat parhaimman mahdollisen tehokkuuden kielitaitosi kehittämiseen! Yksityistuntien aikataulu on joustava, joten englantia voi opiskella vaikka työn ohessa. 

  • Myös lapsille ja nuorille löytyy vaihtoehtoja englannin etäopiskeluun kansainvälisessä ryhmässä tai yksityisesti!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Etsimme mielellämme sinulle parhaan vaihtoehdon englannin opiskeluun kotoa käsin. 

Voit kokeilla yhden tunnin veloituksetta ja päättää jatkosta sen jälkeen! 

Ota yhteyttä

Huomioithan, että monissa kielikouluissa alaikäraja online -kursseille on 16 vuotta. Varmistathan siis ensin meiltä kurssisaatavuuden, mikäli olet alle 16 -vuotias ja haluaisit opiskella kieliä online -opetuksessa.