Englannin opiskelua Maltalla

 

Englannin opiskelua Maltalla

Malta on loistava kielimatkakohde kaikenikäisille opiskelijoille. Englannin kurssien tarjonta on laaja, ja oman tasoista opetusta saa neljässä eri kohteessa.

Opiskelun ohella voi vapaa-ajalla nauttia lämpimästä säästä ja historiallisen saaren monista vierailukohteista.

 

  • Neljä ainutlaatuista kohdetta: Valletta, St Paul´s Bay, Swieqi ja Marsascala.
     
  • Monipuolinen maa sopii kaikille - niin aikuisille, nuorille kuin perheillekin.
     

  • Edullinen hintataso. Englannin kielikursseilla Maltalla on erittäin kilpailukykyiset hinnat.
     

  • Tyypillinen Välimeren ilmasto. Maltan kesät ovat taatusti aurinkoisia.

 

Tutustu Maltan kurssikohteisiin

Kaikki englannin kielen kohteet

 

Miksi Malta?

Maltalla on paljon erityispiirteitä, jotka tuovat oman vivahteensa kielimatkaan. Esimerkiksi kesäkaudella 2018 saarella on lukuisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja. Historiasta kiinnostuneet löytävät saarelta paljon nähtävää, ja laajat harrastusmahdollisuudet takaavat aktiivisen kielimatkan.

 

Englannin opiskelua Maltalla kesällä 2018 Speak & Fun

 

Kansallisia juhlapäiviä ja kesäfestivaaleja

Maltalla on useita kansallisia pyhäpäiviä ja mielenkiintoisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Kesäkuun lopulla vietetään perinteistä kansanjuhlaa Mnarjaa ja elokuun puolessa välissä Santa Marijaa.

Pyhäpäivinä ei järjestetä opetusta, joten kielimatkalla pääsee nauttimaan paikallisten juhlapäivien tunnelmasta.

Kesällä 2018 Maltalla järjestetään Malta International Arts Festival, jossa voi nähdä ja kokea taidetta sen kaikissa muodoissa. Musiikkifestivaali Isle of MTV kerää kesä-heinäkuun vaihteessa jo 12. kerran juhlijat Maltalle kuuntelemaan maailman suurimpia artisteja. Jazzin ystäville on heinäkuussa The Malta Jazz Festival, joka on yksi Euroopan tärkeimmistä jazz-festivaaleista.

 

Brittien vaikutus ja kaksikielisyys

Pitkän historiansa aikana Maltalla on ollut useita eri hallitsijoita ja kulttuurisia vaikuttimia. Viimeisimmän jäljen maltalaisten elämään ovat jättäneet britit, joilta paikalliset ovat omaksuneet hallinnon, koulutuksen ja lait.

Brittiläisen kulttuurin jälki näkyy myös kielessä, sillä maltan lisäksi englanti on maan toinen virallinen kieli. Maltalla voikin siis myös oppituntien ulkopuolella harjoittaa englantia helposti paikallisten keskuudessa!

 

Välimeren elämäntapa

Brittien lisäksi saarivaltio on saanut paljon vaikutteita Italiasta. Sisiliaan on lyhyt merimatka Maltalta, ja Italiaan voikin tehdä vaikka päivä- tai viikonloppuretken. Maltalta Sisiliaan pääsee edullisesti lautalla.

Merellinen elämäntapa on läsnä maltalaisten arjessa. Etenkin kalaruokia syödään paljon, ja veneellä liikkuminen paikasta toiseen on tavallista.

Moni kielimatkalainen majoittuu Vallettan kielikurssin ajan Slieman kaupungissa, joka sijaitsee Vallettan lahden toisella puolella. Matka koululle taittuu nopeasti ja mukavasti lautalla, joka liikennöi puolen tunnin välein.

 

Kysy lisää Maltan kielimatkoista! Autamme mielellämme kaikissa kielimatkaa koskevissa kysymyksissä.

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

 

 

Onnistuneelle kielimatkalle

Yhteydenottolomake

 

Julkaisupäivä: