kielimatka englannin kurssi irlanti 2019

Englantia Euroopassa - opiskele edullisesti Irlannissa tai Maltalla!

Englantia voi opiskella kielimatkalla useissa eri maissa. Euroopan sisällä on muitakin hienoja kohteita kuin Englanti: Irlannissa ja Maltalla hintataso on kohdallaan ja nähtävää riittää. Molemmissa maissa on kohteita sekä aikuisille että nuorille vuonna 2019!

Opi englantia Irlannissa - viihtyisiä kaupunkeja ja rentoa tunnelmaa

Irlanti on tänä päivänä yksi Euroopan trendikkäimmistä maista. Pääkaupunki Dublin on kansainvälisten suuryritysten mekka, ja rannikon kaupungeista löytyy perinteisempää elämänmenoa. Kielimatkalla Irlannissa voi tutustua myös useampaan kohteeseen saman matkan aikana!

Edullinen kohde kielimatkalle on Limerick, jossa pääsee kokemaan aitoa opiskelijatunnelmaa. Kaunis Galway puolestaan sopii eri-ikäisille englannin opiskelijoille, jotka nauttivat merestä ja luontokohteista.

Irlannin aksenteista ei kannata olla turhan huolissaan, sillä kielikoulujen oppitunneilla käytetään aina selkeää englantia. Paikallisten puhetyyliin tottuu kyllä nopeasti!

Kaikki kohteet Irlannissa

 

kielimatka irlanti 2019 glaway englannin kurssi
Englannin kurssilla Galwayssa. Kuva: GCI

Englannin kielen kurssit Maltalla - historiallisia vierailukohteita ja Välimeren elämää

Malta on entinen Ison-Britannian siirtomaa, ja saaren toinen virallinen kieli on englanti. Maltalaisista lähes 90% osaa englantia, ja englanti on myös Maltan koulutusjärjestelmän ainoa kieli lukiosta eteenpäin.

Pienen saaren kaikista kohteista käsin voi tutustua helposti muihinkin osiin. Maltalla englannin opiskelu onkin helppo yhdistää aktiiviseen vapaa-ajan viettoon ja historiallisiin vierailukohteisiin tutustumiseen.

Malta on suosittu kohde kesäkaudella, jolloin myös hintataso on muita vuodenaikoja korkeampi. Maltan matkan voikin ajoittaa kevääseen tai alkusyksyyn. Hinnat ovat kesää alhaisemmat mutta lämpöä riittää!

Kaikki kohteet Maltalla

 

kielimatka malta 2019 englannin kurssi valletta
Englantia kielikurssilla Vallettassa. Kuva: Easy School

Haluatko yhdistää kohteita? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pyydä tarjous

Onnistuneelle kielimatkalle