kielimatka lontoo 2019 greenwich

Englantia Lontoossa 1: Minkälainen kohde on Greenwich?

Greenwichin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Greenwichin puisto ja observatorio, purjelaiva Cutty Sark ja Old Royal Naval College. Greenwich ja sen historialliset merenkäynnin maamerkit ovat UNESCON maailmanperintölistalla.

Englannin opiskelua eloisassa Greenwichissä

Lontoon kielikoulu Oxford International sijaitsee vihreässä Greenwichissä. Greenwich muistuttaa tunnelmaltaan eloisaa pikkukaupunkia, mutta Lontoon keskeisimmille paikoille pääsee matkustamaan nopeasti julkisilla.

Aikuisten englannin kursseja Greenwichissä järjestetään ympäri vuoden, ja sopivan tuntimäärän voit valita itse. Oxford Internationalilla voi opiskella englantia myös täysipäiväisesti!

Tutustu kielikouluun

________________________

Video: Minkälainen kohde on Greenwich? Haastattelussa Matt Hird

Englantia Lontoossa 2: Tukea opintoihin pitkällä kielimatkalla

________________________

Kielikoulu Oxford International

Oxford International sijaitsee aivan Greenwichin aseman vieressä. Sen tilat ovat modernit, valoisat ja tilavat. Koululla on lisäksi lämmin ja kannustava tunnelma, ja opintoneuvontaa saa aina tarvittaessa.

Oxford Internationalilla on myös kattava vapaa-ajan ohjelma, johon osallistumalla tutustut muihin opiskelijoihin ja pääset näkemään Lontoon parhaat palat!

________________________

Majoitus Greenwichissä

Kielimatkan ajaksi voi majoittua joko paikalliseen isäntäperheeseen tai opiskelija-asuntolaan. Perhemajoitus on hyvä vaihtoehto, jos haluaa kokea paikallista arkielämää. Asuntola puolestaan sopii niille, jotka haluavat majoittua itsenäisesti ja liikkua oman aikataulun mukaan.

Majoituksen voi myös järjestää itse kurssin ajaksi. Myös muilta Lontoon alueilta pääsee helposti Greenwichiin: esimerkiksi Canada Water ja Lewisham ovat hyvin yhteyksien päässä. Lisäksi London Bridgen keskeisen aseman saavuttaa Greenwichistä vain 15 minuutissa!

________________________

Greenwichin kuvagalleria