Englantia Lontoossa 2: Tukea opintoihin pitkällä kielimatkalla

Opintoneuvonta ja opiskelijan tuki ovat erityisen oleellisessa asemassa etenkin pitkällä kielimatkalla.

Varaa vähintään kuukauden pituinen intensiivikurssi Lontoossa, hyödyt alennetusta hinnasta koko vuoden 2019!

Pitkät englannin kielimatkat Lontoon Greenwichissä

Greenwichin kielikoulu Oxford International on erityisen hyvä valinta pitkälle kielimatkalle. Monipuolisessa Lontoossa viihtyy pidempäänkin, ja Greenwichin kielikoululla panostetaan erityisen paljon opintoneuvontaan.

Alla olevalla videolla Oxford Internationalin Matt Hird kertoo koulun akateemisesta järjestelmästä, joka on sama myös Brightonin ja Oxfordin kouluille. Pitkällä kielimatkalla opiskelijan tukeminen on todella tärkeää!

________________________

Video: Tukea opintoihin Oxford Internationalilla

Tutustu kielikouluun

________________________

Edisty englannin opinnoissa pitkällä kielimatkalla

Moni suomalainen on keskitason englannin osaaja, ja suurimmat haasteet ovat puheen tuottamisessa ja kielenkäytön sujuvuudessa. Pitkällä kielimatkalla omaa osaamista ehtii kehittää toivomaansa suuntaan.

Kun englannin opintojen parissa viettää useampia viikkoja, oman edistymisen todella huomaa. Jossakin vaiheessa pitkää englannin kielikurssia iskee yleensä vaihe, jolloin tuntuu että edistystä ei tapahdu; tämä kuitenkin menee aina ohi!

________________________

Tavoitteet kohdilleen

Pitkällä kielikurssilla on hyvä asettaa itselleen jokin selkeä tavoite. Esimerkiksi tietyn osaamistason saavuttamiseen voi pyrkiä, ja hyvä ja realistinen tavoite on myös puheen sujuvoittaminen ja puhevarmuuden kasvattaminen.

Kun tavoitteestaan kertoo opetushenkilökunnalle, he voivat tarjota erityistä tukea ja neuvoja!

________________________

Täysipäiväistä opiskelua?

Jos haluat maksimaalisen hyödyn kielimatkastasi, kannattaa valita superintensiivikurssi, johon kuuluu 40 oppituntia englantia viikossa. Oppitunnit ovat aina aamusta iltapäivään ja tasoja on aloittelijoista edistyneisiin.

Superintensiivikurssi sopii motivoituneille opiskelijoille, jotka kaipaavat paljon ohjattua opetusta.

________________________

Lähde kielimatkalle Lontooseen vähintään kuukaudeksi!

Englannin kielikurssille kannattaa lähteä pidemmäksi aikaa, jos oma aikataulu vaan sallii. Jo kuukaudessa ehtii saavuttaa seuraavan osaamistason, tutustua kaupunkiin pintaa syvemmältä ja oppia käyttämään englantia osana arkea.

Kun asut maassa pidempään, löydät uusia puolia myös itsestäsi! Itseluottamus ja stressin sietokyky kasvaa, kun arjen tilanteista pitää selvitä kokonaan vieraalla kielellä. Paikallisiin tapoihin, kulttuuriin ja puhetyyliin tutustuminen vie aina oman aikansa, oli kohde sitten mikä hyvänsä.

Pitkä kielimatka on hyödyllinen ja hauska tapa viettää osa välivuodesta tai sapattivapaasta!

________________________

 

Ota yhteyttä!

Englantia Lontoossa 1: Minkälainen kohde on Greenwich?

 

kielimatka lontoo 2019