kielimatka lontoo englanti 30+ speak and fun

Englantia Lontoossa 3: Yli 30-vuotiaiden kurssit Camdenissa

Lontoon Camden sopii kohteeksi eri-ikäisille kielimatkaajille. Yli 30-vuotiaille suunnatulla englannin kurssilla opiskelu on monipuolista ja motivoivaa! 

Englannin kielikurssit 30+ Lontoon Camdenissa

Camden sopii kohteeksi eri-ikäisille kielimatkaajille. Kielikoulu Tti järjestää sekä yleiskielen kursseja että tutkintokursseja Cambridge- ja IELTS-kokeisiin.

Camdenin kielikoulun suosituin kurssimuoto on kuitenkin 30+. Yli 30-vuotiaille suunnatulla englannin kurssilla opiskelu on monipuolista ja motivoivaa. 

Alla olevalla videolla Tti:n rehtori Sian Matos kertoo yli 30-vuotiaiden kursseista Camdenissa!

________________________

Video: Yli 30-vuotiaiden kielikurssit Lontoossa

________________________

30+ -kurssien sisältö

Camdenissa yli 30-vuotiaiden kurssilla opiskelevat pääsevät osaksi monipuolista ryhmää eri alojen ammattilaisia. Kurssin oppituntien tyypillisiä teemoja ovat ajankohtaiset aiheet, englantilaisen kulttuurin piirteet ja kansainvälisyys.

Osallistujat tulevat eri maista: vaikka mukana saattaa olla muitakin suomalaisia, yleensä samaa kansalaisuutta olevia henkilöitä ei ole useita. Koska ryhmän kokoonpano vaihtelee, yleensä sivutaan myös esimerkiksi kulttuurieroja ja kansallisia stereotypioita.

Kerran viikossa 30+ -kurssin tunnit pidetään luokkahuoneen ulkopuolella tai tunnit vetää ulkopuolinen luennoitsija.

Vapaa-ajan ohjelma

30+ -kurssilaisille on koululla omat tilat sekä omaa vapaa-ajan ohjelmaa, mutta koulun yleiseen vapaa-ajan ohjelmaan on myös suositeltavaa osallistua.

Camdenin kielikoulu järjestää viikoittain esimerkiksi Camdenin kierroksen opettajan johdolla, museokäyntejä ja vierailuja Lontoon kulttuuritapahtumiin. Ohjelma on mahtava lisä englannin kielikurssiin!

Asuntola Premium Tufnell Parkissa

Yli 30-vuotiaille suositellaan majoitusta asuntolassa, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä koululta. Tufnell Parkin asuntolalta on matkaa koululle noin 10 minuuttia metrolla ja alle puoli tuntia kävellen.

Asuntola koostuu muutaman hengen asunnoista, ja jokaisella majoittujalla on oma huone ja kylpyhuone. Ainoastaan keittiö ja olohuone jaetaan muiden opiskelijoiden kanssa.

Asuntolamajoitus on mukava valinta, jos haluat kulkea oman aikataulusi mukaan ja saada omaa tilaa mutta myös sosialisoida muiden kurssilaisten kanssa. Myös muita vaihtoehtoja Lontoossa majoittumiseen löytyy!

Ota yhteyttä!

________________________