Honolulu kielimatka kielikurssi aktiviteetit sosiaalinen ohjelma

Erilaiset aktiviteetit osana kielimatkaa

Tästä artikkelista löydät parhaat aktiviteetit aikuisille kielimatkalaisille eri kohteissamme.
Tutustu muihin opiskelijoihin, kohteeseen ja kulttuuriin koulun vapaa-ajan ohjelman puitteissa!

Retket lähelle ja kauas sekä sosiaalinen vapaa-ajan ohjelma ovat mukavia tapoja tutustua muihin opiskelijoihin, sekä kehittää keskustelutaitoja vieraalla kielellä. 

Monipuoliset aktiviteetit koostuvat kohdemaille tyypillisistä asioista sekä retkistä nähtävyyksiin, erilaisiin museoihin ja tutustumisesta ympäristöön. Kielikoulujen tarjoama ohjelma vaihtelee kausittain.

Aktiviteetteihin voi osallistua myös, vaikka varaisi pelkän kielikurssin ilman majoitusta.

_______________________

Oxford International - Lontoo, Englanti

Lontoon Greenwichissä tutustuminen suurkaupunkiin ja sen kulttuuriin tapahtuu vaikka pubikierroksen merkeissä tai monissa erilaisissa museoissa ja näyttelyissä vieraillen. Iltapäivällä suunnaksi voidaan ottaa esimerkiksi Greenwichin observatorio, ja perjantaisin voi lähteä tutustumaan kaupungin yöelämään.

Jalkapallofaneja ei myöskään ole unohdettu, sillä vierailuja Emirates Stadiumille sekä pelien kisakatsomoita järjestetään usein. 

Viikonloppuisin kohteena voi olla esimerkiksi tunnettu Stonehengen maamerkki,  Harry Potter -studio tai jopa matka Pariisiin Versailles’n kauniille palatsille.

Tutustu Greenwichin kielikouluun

_______________________

CEL - San Diego, USA

San Diegossa kaupunkikierroksen lisäksi luvassa voi olla grilli-iltoja, lentopalloa ja surffausta rannalla. Viikonloppuisin järjestetään pidempiä retkiä, jolloin määränpäänä voi olla Las Vegas tai Disneyland.

Aktiviteettien lisäksi San Diegossa on mahdollista tehdä vapaaehtoistyötä. Voit osallistua paikallisten järjestöjen toimintaan auttamalla siivoamaan Tyynenmeren rantoja, osallistumalla vanhusten tai kodittomien auttamiseen.

Tutustu San Diegon kielikouluun

Lue lisää vapaaehtoistyöstä San Diegossa

_______________________

Langports - Brisbane, Australia

Brisbanessa voi osallistua lautapeli-iltoihin tai australialaisille perinteiseen grilli-iltaan ja tutustua samalla muihin opiskelijoihin. Pubi- ja elokuvaillat ovat rentoa tekemistä kielen opiskelun ohelle. Jos aiot työskennellä Australian matkallasi, on koululla mahdollisuus suorittaa myös anniskelupassi kurssin ohella.

Lähde myös mukaan viikonloppuna järjestettävälle retkelle, jonka kohteena voi olla Gold Coast, Movie World tai vehreä sademetsä.

Tutustu Brisbanen kielikouluun

_______________________

Global Village - Havaiji, USA

Honolulussa pääsee opettelemaan lei-seppeleen tekoa, osallistumaan ukulele-tunnille tai suppaamaan kirkkaaseen meriveteen. Rentoudu joogan parissa tai opettele havaijilaisille perinteistä hula-tanssia.

Viikonloppuisin järjestetään esimerkiksi vaellusretkiä kauniiseen luontoon ja rannoille. Myös matkoja Havaijin monille saarille ja melontaretkiä tehdään usein. 

Tutustu Honolulun kielikouluun

_______________________

Aktiviteetteja budjetista riippumatta

Aktiviteetteja on erilaisia ja osa niistä on täysin maksuttomia. Hinnoittelussa opiskelijatkin on otettu huomioon, joten osallistuminen ei jää budjetista kiinni.

Opiskeluun liittyvät tai tutustumiseen tarkoitetut aktiviteetit ja niihin osallistuminen on aina maksutonta. Kielikurssien ensimmäisinä päivinä järjestettävä ohjelma, kuten kaupunkikierrokset, on hyvä tapa päästä tutustumaan kaupunkiin ja muihin opiskelijoihin.

Kevyet arkipäivän aktiviteetit ovat kausittain ja sään mukaankin vaihtelevia. Osa arkipäivien ohjelmasta on maksutonta ja osa maksullista. Kohteesta riippuen luvassa voi olla vierailuja museoissa, joogaa, surffausta tai vaikka pingiksen peluuta.

Viikonloppuisin järjestettävät pidemmät retket ja vierailut ovat loistava tapa tutustua muihin kaupunkeihin ja niiden nähtävyyksiin, tai jopa kokonaan toiseen maahan!

_______________________

50+ -kielimatkojen vapaa-ajan ohjelma

Osa kielikouluista järjestää erikseen 50+ -kielikursseja. Erona aikuisten kursseihin 50+ -kielikursseilla hintaan sisältyy laaja kulttuuriohjelma, jonka kautta ympäristö ja paikallinen elämäntapa tulevat tutuiksi. Myös kurssikaverit ovat samaa ikäluokkaa. 

Mikään ei tietenkään estä osallistumasta aikuisten kielikurssille, aktiviteetteja on monenlaisia ja useimmat soveltuvat kaiken ikäisille opiskelijoille!

Lue lisää 50+ -kielikursseista

_______________________