Hurmaava St. Paul's Bay ja retki Gozon saarelle

St. Paul’s Bayn rantakaupunki on idyllinen kohde englannin kielimatkalle. Retkeilystä ja luontokohteista nauttivalle St. Paul’s Bay onkin erinomainen tukikohta Maltaan tutustumiseen.

Koe pala aitoa Maltaa St. Paul's Bayssa ja Gozon saarella

St. Paul’s Bay sijaitsee Maltan saaren pohjoispuolella. Kaupunkiin kuuluu myös Bugibban sekä Xemxijan alueet, joissa on paljon ravintolatarjontaa sekä useita hotelleja.

Kaupungista on hyvät yhteydet niin Maltan eteläosaan kuin pohjoisen saarelle Gozolle. Retkeilystä ja luontokohteista nauttivalle St. Paul’s Bay onkin erinomainen tukikohta Maltaan tutustumiseen!

Alla olevasta videosta voit tutustua St. Paul's Bayhin ja englannin kielikoulu BELSiin.

________________________

VIDEO: Opiskele englantia St. Paul’s Bayssa

________________________

Englannin kielikurssit St. Paul’s Bayssa

Kielikoulu BELS sopii erinomaisesti kaikenikäisille englannin opiskelijoille. Koulu on pieni ja rauhallinen, ja etenkin talvikaudella myös ryhmäkoot ovat pieniä. Opetus on aina todella yksilöllistä BELS:llä!

Voit opiskella englantia peruskurssilla tai intensiivisesti, tai valita myös yksityisopetusta. St. Paul’s Bayn kielikoulu panostaa erityisen paljon opintoneuvontaan, joten vinkkejä omaan edistymiseen saa aina tarvittaessa opetushenkilökunnalta.

Kesäkaudella BELS järjestää omia englannin kielikursseja nuorille. St. Paul’s Bayssa voi siis opiskella koko perheen voimin englantia!

________________________

Koe vanha Malta Gozon vihreällä saarella

Gozo on Maltan toiseksi suurin saari ja vähemmän tunnettu matkakohde. Saarella on oivallista rentoutua, sillä tunnelma on todella rauhallinen. Päiväretki Gozolle kannattaa ehdottomasti sisällyttää Maltan kielimatkaan!

Gozolle ei ole rakennettu uusia hotelleja tai lomakyliä, ja saarella on paljon koskematonta luontoa. Gozo onkin erilainen kuin Malta; liikennettä on vähemmän, vihreitä alueita paljon ja rakennukset ovat vanhoja, maltalaisia kivitaloja.

Myös Gozolla on englannin kielikoulu, joka sijaitsee keskellä vihreää maaseutua. Koulu toimii kokonaan itse tuottamallaan aurinkoenergialla! Voit tutustua Gozoon ja kielikoulu BELSiin alla olevasta videosta.

________________________

VIDEO: Retki Gozon saarelle

 

Historiaa ja aktiivista lomailua

Gozon tunnetuin kaupunki on Victoria, jossa on vaikuttava vanha kaupunki Citadel. Ġgantijan muinaistemppeli on UNESCON maailmanperintökohde ja suositeltava käyntikohde. Monia elokuvia ja tv-sarjoja, kuten Game of Thronesia, on kuvattu Gozon saarella.

Saari sopii hyvin aktiivimatkailijalle, sillä harrastusmahdollisuudet Gozolla ovat loistavat. Voit esimerkiksi ratsastaa, patikoida sekä maastopyöräillä. Gozo on myös Välimeren suosituimpia kohteita sukeltamiseen.

________________________

englannin kielimatka malta gozo

Yhteydet Maltalle ja Gozon saarelle

Maltalle on suora lentoyhteys Helsingistä toukokuusta lokakuuhun. Muina vuodenaikoina saarelle pääsee vaihtoyhteydellä.

Gozon saarelle pääsee lauttayhteydellä Cirkewwan satamasta 45 minuutin välein. Matka kestää noin puoli tuntia, ja aikuisen matkustajan lippu maksaa noin 5€. Autolla saapuvien kannattaa olla paikalla ajoissa, etenkin viikonloppuisin.

________________________

Innostuitko? Kysy asiakaspalvelustamme lisää!

Pyydä tarjous