IALC -messut 2019 ja kielikoulujen kuulumisia

Speak & Fun osallistui tänäkin vuonna kansainvälisten kielikoulujen messuille. Tällä kertaa IALC:n messut pidettiin Espanjan Sevillassa, ja asialistalla oli mm. koulujen uusia tiloja, teemaviikkoja ja uutuuskohteita.

Mikä IALC?

International Association of Language Centres eli IALC on järjestö, joka tuo yhteen maailman parhaat kielikoulut. IALC:n jäsenkoulut ovat yksityisiä kielikouluja, jotka opettavat kohdemaan kieltä siellä missä sitä puhutaan.

Järjestön tarkoituksena on kehittää yhteistyötä koulujen välillä, pitää yllä korkeita laatustandardeja ja ennen kaikkea toimia kansojen välisen kommunikaation tukijana.

________________________

Sevilla 2019 - tapaamisia ja yhdessäoloa

Vuoden 2019 IALC:n messut pidettiin maaliskuussa Sevillassa. Paikalla oli kielikoulujen edustajia kaikkialta maailmasta, kielikursseja välittäviä agentteja sekä muita yhteistyökumppaneita.

Usean päivän ajan messuväki pääsi tutustumaan paremmin toisiinsa, rakentamaan uusia kumppanuuksia sekä näkemään kauniin Sevillan eri puolia.

Tapahtuma huipentui yhteiseen gaalaillalliseen Hacienda El Vizirissä. Ensi vuoden IALC -messut pidetään Uuden-Seelannin Aucklandissa.

________________________

Kielikoulujen kuulumisia maailmalta

Pietari: Kielikoulu Liden & Denz muutti uusiin tiloihin. Huhtikuun alusta lähtien venäjää opiskellaan täysin remontoiduissa tiloissa Nevsky Prospektin alueella. Koululla on jopa oma barista, joka tekee pyynnöstä erikoiskahveja!

Galway: Irlannin sympaattisimman kaupungin tasokkain kielikoulu GCI on alkanut järjestää opiskelijoilleen teemaviikkoja. Tänä vuonna on pidetty jo “vihreä viikko”, jolloin siivottiin porukalla Galwayn rantaa, sekä terveysviikko. 

York: Melton College Englannin historiallisessa Yorkissa alkaa tarjota vuonna 2019 myös asuntolamajoitusta. Aivan koulun vieressä sijaitseva bed&breakfast muutetaan opiskelijan kukkarolle sopivaksi majoituspaikaksi.

Eastbourne: Englannin etelärannikon kielikoulu on lisännyt tänä vuonna yli 50-vuotiaiden kielikurssin aloituspäiviä. 50+ -kurssin voi aloittaa Eastbourne nyt yhtenä seitsemästä aloituspäivästä huhti-syyskuussa.

New York: Myös Manhattanin koulu Rennert on löytänyt uudet tilat. Omistajan vaihduttua koulu on osa Berkeley Collegea. Uudet tilat sijaitsevat mahtavalla paikalla, aivan New Yorkin kirjaston ja Grand Central Stationin vieressä.

________________________

Uusia kohteita kielimatkoille 2019-2020

Kioto: Japanin yhteistyökoulumme Genki avaa uuden toimipisteen Kioton kaupungissa kesällä 2019. Varauksia japanin kursseille Kiotoon voi tehdä kauttamme! Kurssien rakenne on sama kuin Genkin kouluissa Tokiossa ja Fukuokassa.

San Sebastian: Espanjassa on upeita kaupunkeja myös pohjoisessa. Vihdoin kaudella 2019-2020 valikoimaamme tulee Baskimaan helmi San Sebastian. Kaupunki on tunnettu erityisesti rennosta ilmapiiristään ja mielettömästä ruokakulttuuristaan. Pienessä kaupungissa on viisi Michelin-tähdellä palkittua ravintolaa!

Ota yhteyttä!

________________________

kielimatka 2020