Ihana Italia – kieliopintoja autenttisessa Salernossa

Italian kieltä, kulttuuria, hyvää ruokaa ja upeat maisemat. Salerno on ehdottomasti monipuolisin kohde Italian kielimatkalle! Myös italian kielen aloittelijat voivat lähteä oppimaan uutta Salernoon.

Kielimatkalle Salernoon – italiaa paikalliseen tyyliin

Etelä-Italian kiehtova Salerno tarjoaa italian kursseja eri-ikäisille aikuisille. Yli 50-vuotiaiden omalla kurssilla pääsee opiskelemaan italian kieltä rennossa ilmapiirissä ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriin yhteisillä retkillä.

Salernon kielikoulu on erikoistunut italian opettamiseen vieraana kielenä. Salernossa pääset opiskelemaan italiaa mukavien, paikallisten opettajien johdolla. Lumoavan kaunis Amalfin rannikko on täydellinen kohde Italian kielimatkalle!

Tutustu Salernoon

Italiaa Salernossa – aikuisten kielikurssi vai 50+? 

Kielimatkalla Italiaan voit valita kahden viikon mittaisen italian kurssin, joka on tarkoitettu yli 50-vuotiaille opiskelijoille. Kurssiin sisältyy 20 oppituntia italiaa viikossa ja vapaa-ajan ohjelmaa 50+ -ryhmässä. 

Yli 50-vuotiaiden italian kielikurssille voivat osallistua sekä aloittelijat että jo edistyneemmät italian taitajat!

Jos toiveenasi on opiskella mahdollisimman intensiivisesti, suosittelemme valitsemaan aikuisten intensiivi- tai yhdistelmäkurssin. Näihin kursseihin ei sisälly vapaa-ajan ohjelmaa, mutta aktiviteetteja ja retkiä voi varata paikan päällä koululla.

________________________

Aktiivista vapaa-aikaa Amalfin rannikolla

Yli 50-vuotiaiden omassa ryhmässä tehdään kielimatkalla retkiä Salernon ja lähialueen nähtävyyksien äärelle. Pidempien retkien kohteina ovat tyypillisesti muinainen Pompeiji tai Paestumin temppelit ja arkeologinen keskus. 

Historiallisten vierailukohteiden lisäksi tutustutaan italialaiseen ruokakulttuuriin, esimerkiksi perinteistä Etelä-Italian mozzarellaa maistelemalla sekä kokkauskurssilla.

Salernon upeat puitteet houkuttelevat myös viettämään aikaa kaupungissa. Salernon parhaita puolia ovat meren ja vuorten luoma kontrasti sekä lukuisat, hintatasoltaan edulliset ravintolat. Massaturismi ei ole pilannut Salernoa, vaan kaupunki on säilyttänyt autenttisen tunnelmansa.

Vapaa-ajan ohjelma 50+ Salernossa

  • Salernon kaupunkikierros
  • italialaisen ruoanlaiton oppitunti
  • keramiikan oppitunti
  • vierailu mozzarella-, oliiviöljy-, viini- tai limoncello-tilalle, joissa tuotteen maistelu
  • kaksi kulttuuriseminaaria
  • kaksi ylimääräistä aktiviteettia koululla
  • kokopäiväretki esim. Paestum, Pompeiji
  • puolipäiväretki esim. Napoli

________________________

Majoitus kielimatkalla Italiassa

Salernossa majoittumiseen kielimatkan aikana löytyy monia hyviä vaihtoehtoja. Voit valita majoituksen opiskelija-asunnossa, isäntäperheessä tai studiohuoneistossa. Majoituksen voi myös halutessaan järjestää itse.

Paras vaihtoehto majoittumiseen Salernossa on Executive-asunto. Executive-tason opiskelija-asuntoihin kuuluu yhden hengen huone omalla kylpyhuoneella, ja keittiö jaetaan muiden opiskelijoiden kanssa. Ne sijaitsevat lähellä kielikoulua ja ovat varustelultaan korkeatasoisia. 

Isäntäperhe on hyvä vaihtoehto kaikenikäisille kielimatkalaisille, koska siten uutta kielitaitoa pääsee hyödyntämään helposti arjessa. Salernon isäntäperheet tarjoavat yhden hengen huoneita, tai kahden hengen huoneita yhdessä matkustaville. Perhemajoituksen voi varata joko aamupalalla tai puolihoidolla.

Majoittuminen täysin omassa studiohuoneistossa on myös mahdollista. Tämä sopii loistavasti myös yksin tai kaksin matkustaville 50+ -kurssilaisille.  

________________________

Kielimatkalle Italiaan? Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Ota yhteyttä

Kaikki kohteet 50+