Kesän 2019 kielimatkat aikuisille - vielä ehdit varata!

Tästä artikkelista löydät kesän 2019 kielimatkakohteita, joissa on vielä paikkoja vapaana. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin kaupungissa kuin rannallakin viihtyvälle. Kielikursseja on tarjolla eri tuntimäärillä, joten aikaa jää myös rentoutumiseen ja kaupungin tutkimiseen.

Äkkilähdöt kesän 2019 kielimatkoille

Aikuisten kielimatkoille on vielä paikkoja tälle kesälle. Jos kielten opiskelu voisi olla hyvä tapa viettää osa kesälomasta, kannattaa toimia heti! Kysy ajankohtainen saatavuustilanne ja aloituspäivät asiakaspalvelustamme.

Heinä-elokuussa on etenkin Euroopan kohteissa parhaat säät ja paljon kesätapahtumia. Kielikurssilla voi opiskella kevyesti, jolloin myös vapaa-aikaa jää paljon! Sopivan viikkomäärän kielimatkallesi voit valita itse.  

Paras vaihtoehto majoittumiseen on isäntäperhe. Kielikurssin ajaksi voi myös varata hotellin omatoimisesti.

________________________

Suositellut kohteet äkkilähdöille kesällä 2019

Eastbournessa onnistuu sekä englannin opiskelu että rannalla rentoutuminen. Eastbournen kaupunki on keskikokoinen, joten liikkuminen on helppoa ja luonto on lähellä. Eastbournessa erityisen suosittuja ovat yhdistelmäkurssit.

Tutustu Eastbournen kielikouluun

Yliopistokaupunki Oxford tarjoaa englannin kielimatkan historiallisessa ympäristössä. Oxfordissa voi opiskella englantia vain yhdenkin viikon perus- tai intensiivikurssilla, ja kielikurssin ohella voi poiketa tutustumaan vaikka läheisiin naapurikyliin.

Tutustu Oxfordin kielikouluun

Kaunis Valletta tarjoaa englannin opiskelun lomaan aurinkoa, lämpöä ja kulttuuria. Maltan pienen koon ansiosta opiskelun ohessa ehtii tutustua koko saareen. Laajasta kurssitarjonnasta suosittelemme etenkin hinta-laatusuhteeltaan erinomaista yksityisopetusta.

Tutustu Vallettan kielikouluun

Kielimatka Málagaan Espanjan Aurinkorannikolle on erinomainen tapa viettää kesä espanjan kielen parissa. Málagassa voi myös nauttia tapaksista, kaupunkielämästä ja hiekkarannasta; kielikoulu sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Kurssitarjonnasta löytyy espanjan kielikursseja sekä aikuisille että nuorille.

Tutustu Málagan kielikouluun

Pietarissa voi opiskella venäjää suurkaupungissa, lyhyen junamatkan päässä. Uuden kielikoulun tilat ovat todella modernit ja koululla on myös oma kahvila. Venäläiseen kulttuuriin ja kaupungin nähtävyyksiin pääsee tutustumaan kielikurssin lomassa. Kurssivalikoimasta suosituimpia ovat tasokkaat yksityiskurssit, joita löytyy eri tuntimäärillä.

Tutustu Pietarin kielikouluun

 


Eastbourne Pier

________________________

Perhemajoitus: paikallista kulttuuria aidoimmillaan

Isäntäperhe on loistava majoitusvaihtoehto kielimatkan aikana, sillä se on edullinen ja kokemuksena ainutlaatuinen vaihtoehto. Lähtökohtaisesti perhemajoitus on aina yhden hengen huoneessa.

Majoittuessasi isäntäperheessä pääset tutustumaan kohdemaan ruokakulttuuriin ja arkeen sekä käyttämään oppimaasi kieltä. Perhemajoituksen voi varata puolihoidolla tai joissain kohteissa pelkällä aamiaisella.

Lue lisää perhemajoituksesta

Jos jokin muu kohde tai kieli on mielessä, ota meihin yhteyttä.
Autamme mielellämme etsimään sinulle sopivan kohteen!