kielimatka brighton kesä brighton pride

Kesätapahtumien Brighton - musiikkia, taidetta ja Englannin suurin Pride

Englannin eloisin rantakaupunki Brighton on täynnä tapahtumia. Myös kesällä 2019 Brightonissa on paljon tekemistä ja nähtävää, etenkin jos etsii vaihtoehtoista vapaa-ajan viettoa.

Brighton on vaihtoehtotapahtumien ykköskohde - tutustu kesän 2019 tapahtumiin

Brightonissa voi opiskella englantia ympäri vuoden, ja kielimatkan voi ajoittaa vaikka jonkin kivan kesätapahtuman yhteyteen. Tässä parhaat tapahtumat Brightonissa kesäkaudella 2019!

________________________

Toukokuu 2019

Tapahtumakesän aloittaa Brighton Festival, joka on toukokuussa pidettävä kolmeviikkoinen  kulttuurifestivaali. Ohjelmassa on mm. tanssiesityksiä, teatterinäytöksiä, konsertteja sekä kirjailijavierailuja. Osa tapahtumista on ilmaisia, ja esityksiä pidetään eri puolilla kaupunkia.

Taiteen ystävät voivat Brighton Festivalin aikaan vierailla eri taiteilijoiden gallerioissa ja tavata paikallisia taiteilijoita. Pääsy gallerioihin on ilmainen koko festivaalin ajan. Monet galleriat myös tarjoavat erilaisia työpajoja kävijöille.

Samaan aikaan tapahtuva Brighton Fringe on Englannin suurin vaihtoehtoisen taiteen festivaali. Kaikki esitykset ovat pienellä budjetilla tehtyjä. Ohjelmassa on mm. stand-up esityksiä, performanssitaidetta sekä katuteatteria.

The Great Escape on uuden musiikin festivaali. Aloittelevat artistit tulevat festivaalille esiintymään ja luomaan uraa.

________________________

Kesäkuu 2019

Jos olet kiinnostunut vintage-autoista, kannattaa suunnata Brightonin Classic Car Run -tapahtumaan, jossa kesäkuun toisena päivänä kymmenet vintage-autojen omistajat esittelevät menopelejään Brightonin rantapromenadilla.

Kesäkuun alussa on myös Brighton Vegan Summer Festival, joilla voit maistella vegaanista ruokaa, seurata kokkausnäytöksiä tai osallistua erilaisiin työpajoihin. Messuilla on myynnissä myös vegaanista kosmetiikkaa sekä eettisiä vaatteita.

Brightonin Craft Beer Festival pidetään juhannuksen aikaan. Tapahtumassa pääsee maistelemaan yli 30 pienpanimon erikoisoluita yhden lipun hinnalla, ja lisäksi osallistujat voivat nauttia live-musiikista.

Kesäkuun lopussa on Brighton Comedy Garden -festivaali, jossa nähdään esityksiä tunnetuilta stand-up koomikoilta.

Joka kesäkuukauden viimeinen lauantai järjestetään Brighton Craft Fair, jolla eri alojen käsityöläiset myyvät omia käsitöitään ja tuotteitaan.

________________________

Heinäkuu 2019

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Brightonissa pidetään Euroopan suurin vesiurheiluun keskittyvä festivaali Paddle Round the Pier. Tapahtumassa voi kokeilla eri vesiurheilulajeja, kuten surffausta, vesihiihtoa ja purjelautailua. Kaikki tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen. Tapahtuma sopii myös liikuntaesteisille.

Brighton Rocks on pieni, indie-elokuviin keskittynyt elokuvafestivaali, joka pidetään Brightonissa heinäkuun puolivälissä. Elokuvateatterina toimii entinen goottilainen kappeli, joka on myöhemmin remontoitu tyylikkään boheemiksi teatteriksi.

Heinäkuun lopussa on Brighton Yoga Festival, jossa pääsee joogaamaan ja tutustumaan paremmin eri joogalajeihin viikonlopun aikana.

________________________

Elokuu 2019

Elokuun alussa on The Luna Beach Cinema -festivaali, joka on Brightonin rannalla pidettävä elokuvatapahtuma. Rannalle tehdyssä elokuvateatterissa näytetään joka päivä klassisia, uudempia ja vanhempia elokuvia.

Brighton Pride järjestetään elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Se on Englannin suurin ja tunnetuin pride-tapahtuma, ja koko kaupunki täyttyy karnevaalitunnelmasta. Tämän vuoden Pride-konsertin pääesiintyjänä on Kylie Minogue.

Ensimmäistä kertaa toteutettava Brighton Coffee Festival on tapahtuma kaikille kahvista kiinnostuneille. Tapahtumassa pääset mm. testaamaan eri kahvilaatuja sekä seuraamaan barista-kilpailua.

________________________

Kielimatkalle Brightoniin? Tutustu kohteeseen ja englannin kouluihin

Englannin kurssit -20%

Ota yhteyttä