Kielimatka 2019 aikuiset nuoret perheet

Suunnitelmissa kielimatka vuonna 2019?

 

Vuoden 2019 kielimatka kannattaa varata ajoissa. Kun on liikkeellä jo hyvässä vaiheessa, säästää myös lentojen hinnoissa.

Yksityiset yhteistyökoulumme ovat laadukkaita, hinnat kilpailukykyisiä ja aloituspäivät joustavia. Aikuiset voivat aloittaa kurssin lähes mikä tahansa maanantai ympäri vuoden, ja nuoret viettää 1-8 viikkoa kesästään ulkomailla. Lisäksi vuonna 2019 kielimatkalle voi lähteä oman perheen kesken.

Listasimme suosikkikohteitamme vuoden 2019 kielimatkoille sekä aikuisille, nuorille että perheille. Listan kohteissa on erinomainen hinta-laatusuhde kielikursseilla, paljon tekemistä vapaa-ajalle sekä hyvät yhteydet Suomesta.

Skrollaa alaspäin ja löydä lempikohteesi!

 

Pyydä tarjous!

 

Aikuisten kielimatkojen suosikkikohteet 2019

Aikuisten kielimatkojen kohdevalikoima on laaja, ja myös kurssitarjonta runsasta. Jos kohteesta tai itselle parhaiten sopivasta kurssista ei ole varma, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme.
 

KAIKKI KOHTEET AIKUISILLE

 

Listasimme vuoden 2019 suosikkikohteemme aikuisille, tutustu kohteisiin ja kielikouluihin alla!

Kielimatka 2019 Australia Brisbane

 

Englantia eläväisessä Brisbanessa

Australian itärannikon suurkaupunki Brisbane on monipuolinen kohde niin kaupunki- kuin luontomatkailuun. Lähiseudulla on useita mahtavia päiväretki- ja surffauskohteita.

Brisbanen kielikoulu soveltuu tavoitteelliseen opiskeluun, ja osa koulun tuotoista menee vähävaraisten lasten koulunkäynnin tukemiseen. Englantia voi opiskella intensiivisesti tai lomakurssilla, ja yli 50-vuotiaille on oma kurssi tammikuussa. Brisbane on lisäksi esteetön kielimatkakohde.

Langports Brisbane

 

Brooklyn ja amerikkalainen arki

New York ei ole halvin mahdollinen matkakohde, mutta englannin kielikurssit Brooklynin kaupunginosassa ovat kantakaupunkia edullisempia. Lisäksi koulun henkilökunnalta saa loistavia vinkkejä edulliseen vapaa-ajan viettoon! Brooklyn on hyvä kiintopiste, josta käsin tutustua New Yorkin muihin osiin.

Paikallisessa perheessä majoittuminen on hauska ja edullinen tapa päästä sisään kaupungin elämäntyyliin. Brooklynissä voi opiskella ilman opiskelijaviisumia, kun viikottaisia oppitunteja on alle 23. Kielikoulun valikoimassa on myös talousenglannin kurssi, ja koulu sopii erityisen hyvin hieman vanhemmille opiskelijoille.

BSL New York

 

Kielimatka 2019 Irlanti Galway

 

Galway ja Irlannin parhaat maisemat

Irlannin matkasta haaveilevalle paras kohde on ehdottomasti Galway. Länsirannikon pieni kaupunki on eloisa ja vilkas ympäri vuoden. Pääkaupunki Dublin on lyhyen bussimatkan päässä, samoin kuin maan rannikon hienot luontokohteet.

Galwayssa opiskellaan englantia Salthillin viihtyisässä kaupunginosassa. Kielikoulu soveltuu erinomaisesti eri-ikäisille aikuisille, ja myös Galwayssa on omia englannin kielikursseja yli 50-vuotiaille. Galwayn koululla toimii myös Galway Business School.

GCI Galway

 

Saksaa järvimaiseman äärellä Lindaussa

Lindau on herttainen pieni kaupunki Alppien läheisyydessä. Saksan opiskelu Lindaussa sopii luontoa ja rauhallista ympäristöä arvostaville. Kaupungissa on majoitusta varattavissa rajallisesti, joten etenkin kesän kielikurssi ja majoitus on hyvä varata ajoissa.

Lindaun aikuisten saksan kurssit ovat saaneet erityiskiitosta opetuksen korkeasta tasosta ja etenkin mukavista opettajista. Kaupunki sijaitsee myös erityisen keskeisellä paikalla, ja retkiä Itävaltaan, Sveitsiin ja Liechtensteiniin on helppo tehdä vapaa-ajalla.

Dialoge Lindau

 

Viehättävä, monipuolinen Nizza

Ranskan etelärannikon Nizza on ihana kohde muulloinkin kuin kesäkaudella. Nizzan kielikoulu järjestää ympäri vuoden aikuisille suunnattua vapaa-ajan ohjelmaa, joka on reissubudjetille sopivaa ja mielenkiintoista. Nizzasta voi tehdä retken vaikka Monacoon ja osallistua viininmaisteluun.

Ranskan kielikurssin voi valita laajasta valikoimasta, ja ottaa vaikka yksityistunteja. Keväällä ja syksyllä ranskaa voi opiskella yli 50-vuotiaiden omassa ryhmässä, jos on vähintään ranskan alkeet hallussa. 

France Langue Nizza

 

Kaunis Sevilla ja "un color especial"

Sevilla on yksi Espanjan historiallisesti tärkeimmistä kaupungeista. Se on tunnettu elämäntavastaan myös espanjalaisten kesken, ja kaupungilla sanotaan olevan kokonaan oma värimaailmansa. Espanjan kurssin ajaksi voi majoittua vaikka omaan asuntoon kaupungin keskustassa.

Sevillassa voi opiskella espanjaa alkeista lähtien tai edistyneempien kurssilla. Kielikoulun opettajat puhuvat aina selkeää espanjaa, joten andalusian murteesta ei kannata olla huolissaan. Myös Sevillassa on omia espanjan kieli- ja kulttuurikursseja yli 50-vuotiaille, ja koulurakennus on esteetön.

Clic Sevilla

 

Korkeatasoista venäjän opetusta Pietarissa

Venäjä on haastava kieli, ja parhaita tuloksia saakin opiskellessa venäjänkielisessä ympäristössä. Pietari on paras kohde venäjän opiskeluun helppojen yhteyksien ansiosta. Vaikka suurkaupunki ei ole edullisin mahdollinen matkakohde Venäjällä, opiskelijamajoitus auttaa matkakulujen hillitsemisessä. Majoituksen voi järjestää myös itse.

Pietarin kielikoulu on erittäin tasokas, ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 1992. Koulu tunnetaan yhtenä parhaista venäjän kielikouluista, ja sen asiakkaina on paljon yritysmaailmassa toimivia sekä Venäjällä asuvia diplomaatteja.

Liden&Denz Pietari

_______________________________________________

Nuorten kielimatkojen suosikkikohteet kesällä 2019

Tärkeintä nuorten kielimatkalla on helppo saavutettavuus, hyvin suunniteltu ohjelma ja turvallisuus.

Osaavat yhteistyökoulumme ovat järjestäneet nuorten kursseja jo useiden vuosien ajan, ja paikallinen henkilökunta auttaa ja osaa toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Suomenkielinen asiakaspalvelumme neuvoo koko kurssin ajan etänä.

Kielimatkamme sopivat parhaiten itsenäisille nuorille, sillä kurssit ovat erittäin kansainvälisiä. Kieltä toisaalta oppii nopeasti, kun uudet kaverit tulevat monista eri maista. Lennot kohteeseen varataan itse, kaikki muu on valmiiksi järjestetty.

Nuorten kielimatka on kokemus, joka tuo itsevarmuutta, uskallusta ja opettaa toimimaan kansainvälisessä ympäristössä. Astu siis pois omalta mukavuusalueelta!

KAIKKI KOHTEET NUORILLE
 

Tässä parhaat kohteet nuorten kielimatkalle kesällä 2019!
 

Kielimatka 2019 Englanti Cambridge

 

Aktiivista englantia yliopistokaupunki Cambridgessä

Tunnettu yliopistokaupunki tunnin päässä Lontoosta on erinomainen kohde, jos haluaa oppia hyvää brittienglantia. Nuorten kielimatka Cambridgessä pitää sisällään englannin kurssin lisäksi paljon liikuntaa ja retken Lontooseen.

Cambridgessä voi osallistua myös English + Football -ohjelmaan. Englannin kurssin jälkeen pääsee treenaamaan English Football Associationin valmentajien kanssa. Myös treenit vedetään englanniksi, ja kurssi sopiikin todella hyvin lajista kiinnostuneille!

Select Cambridge

 

Skotlantilainen linna Edinburghin kampuksena

Uutuuskurssi Edinburghissa järjestetään skotlantilaisessa linnassa. Nuoret majoittuvat kampuksella omassa asuntolassa, ja kielikurssin lisäksi Edinburghin kaupunki ja Skotlannin muut osat tulevat tutuiksi.

Huolettaako skottiaksentti? Ei hätää, sillä koulun henkilökunta käyttää aina selkeää englantia. Voit kuitenkin halutessasi opetella lausumaan englantia kuten aito skotti. Edinburghin nuorten kurssille on hyvin rajoitetusti paikkoja, joten varaus on hyvä tehdä ajoissa.

Mackenzie Edinburgh

 

Kielimatka 2019 Saksa Berliini

 

Rentoa saksan opiskelua Berliinissä

Berliinin kielimatkat ovat suunnattu hieman vanhemmille, 16-18-vuotiaille nuorille. Kurssin ohjelma on joustava, eikä kaikkeen vapaa-ajan ohjelmaan ole pakko osallistua. Saksan oppitunnit järjestetään aina iltapäivisin. 

Majoittua voi viihtyisässä asuntolassa koulun kampuksella Prenzlauer Bergissä, läheisessä hotellissa tai isäntäperheessä. Berliinin kielimatkalla tutustuu helposti muihin, ja kaupunkissa voi kierrellä myös omatoimisesti.

GLS Berliini

 

Espanjaa Málagassa aloittelijoille ja edistyneille

Nuorten kurssi Málagassa sopii sekä niille, jotka jo osaavat espanjaa, että alkeista aloittaville. Kielikoulu sijaitsee rauhallisella asuinalueella lähellä rantaa, ja isäntäperheistä suurin osa asuu kävelymatkan päässä koululta.

Espanjaa opiskellaan pienissä ryhmissä, ja vapaa-ajalla paikalliseen kulttuuriin tutustutaan porukalla. Päiviä rannalla, tapaskierroksia ja retkiä lähikaupunkeihin tehdään aina nuorten kielimatkalla Málagassa.

Instituto Andalusí Málaga

___________________________________________________
 

Kohteet perheen kielimatkalle vuonna 2019

Yhteisen loman voi viettää myös kielimatkalla. Monissa kohteissa on helppo yhdistää aikuisten ja nuorten kielikurssit, ja vapaa-ajan voi viettää perheen kesken tai kielikoulujen järjestämän ohjelman parissa.
 

PARHAAT KOHTEET PERHEILLE
 

Perheelle voi myös räätälöidä yksityisen kielikurssin, jos vierasta kieltä halutaan opiskella oman porukan kesken tai perheessä on pienempiä lapsia. Jos mielessä on jokin tietty kohde, kannattaa kysyä mahdollisuudesta perheen kielimatkalle asiakaspalvelustamme.

 

 Missä haluaisit opiskella? Pyydä meiltä tarjous!

 

Julkaisupäivä: