Kielimatka Englantiin 2020 – Parhaat kohteet

Vuosi 2020 on paras hetki toteuttaa kielimatka Englantiin. Suosikkikohteemme Englannissa tänä vuonna ovat Brighton, Portsmouth, Liverpool ja Lontoo.

Kielimatkat Englantiin 2020

Isoon-Britanniaan voi matkustaa kuten ennenkin vuoden 2020 loppuun asti myös brexitin jälkeen. Löydä oma kohteesi Englannissa ja lähde kehittämään osaamistasi englannin kielikurssille!

Kaikki kohteet Englannissa

Lisätietoa Brexitistä

 

________________________

Brighton

Brighton on jo pitkään ollut loistava rantalomakohde Brittein saarten etelärannikolla. Kaupungissa järjestetään useita tapahtumia läpi vuoden, joten tekemistä on rannalla rentoutumisen lisäksi paljon. Brightonissa on tarjolla myös lapsille ja nuorille omia englannin kursseja, joten kohde soveltuu hyvin perheille.

Tutustu Brightoniin

________________________

Liverpool

Edullinen Liverpool sopii erityisesti pitkille kielimatkoille. Englannin nummiin, Mersey-jokeen ja historialliseen vanhaan satamaan tutustuminen antaa käsityksen paikallisesta elämänmenosta ja historiasta. Liverpool on myös tunnettu huippujalkapallostaan, jota pääsee kokemaan Valioliigan otteluissa Anfieldillä.

Tutustu Liverpooliin

________________________

Portsmouth 

Rantakaupunki Portsmouthissa riittää paljon nähtävää. Suomalaisille tuntemattomampi Portsmouth on kuninkaallisen laivaston kotisatama, jolla on pitkä merenkäynnin historia. Alueella sijaitsee myös Rooman aikainen linnoitus Portchester Castle, ja läheltä löytyy kuuluisa Stonehenge. Portsmouthissa järjestetään myös yli 30-vuotiaille omia kielikursseja joka viikko.

Tutustu Portsmouthiin

________________________

Lontoo

Melkein 10 miljoonan asukkaan Lontoo on todellinen suurkaupunki. Lontoo on kuitenkin paljon muutakin kuin kuuluisat nähtävyytensä, kuten Big Ben, London Eye ja Tower of London. Moderni Lontoo on kulttuurien kohtaamispaikka, josta jokainen voi löytää oman paikkansa. Lontoossa järjestetään englannin kursseja eri-ikäisille aikuisille sekä nuorille.

Tutustu Lontooseen

________________________

Suunnitelmissa kielimatka Englantiin? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Ota yhteyttä

Yleistietoa kielimatkoista