Kielimatkat Australia ja Uusi-Seelanti: parhaat tarjoukset 2019 - 2020

Tästä artikkelista löydät parhaat kohteet ja tarjoukset kielimatkalle Australiaan ja Uuteen-Seelantiin kaudella 2019 - 2020! Tutustu kohteisiin ja lähde elämäsi matkalle.

Yhdistä kohteita, opiskele ja matkustele  -  Australia & Uusi-Seelanti

Voit matkustaa kielimatkalle Australiaan ja Uuteen-Seelantiin turistiviisumilla tai Working Holiday -viisumilla. Molemmat oikeuttavat lyhytkestoiseen englannin opiskeluun kielikurssilla.

Englantia voi opiskella useita viikkoja tai vaikka vaan yhden viikon. Sinä päätät, koska ja missä haluat opiskella englantia! Opintojen välissä voi matkustella tai tehdä töitä, jos olet lähdössä Working Holiday -viisumilla reissuun.

Ole meihin yhteydessä, ja autamme suunnittelemaan parhaan kielimatkan! Tässä artikkelissa on suosikkikohteitamme ja parhaat hinnat kaudelle 2019 - 2020.

 

Suositellut kielimatkat Australia & Uusi-Seelanti

4 viikkoa Cairns + 4 viikkoa Brisbane    //    TUTUSTU TARJOUKSEEN

4 viikkoa Sydney + 4 viikkoa Auckland    //    TUTUSTU TARJOUKSEEN

IELTS -valmennuskurssi Auckland 6 viikkoa    //   TUTUSTU TARJOUKSEEN

Cambridge -valmennuskurssi Perth 12 viikkoa    //    TUTUSTU TARJOUKSEEN

  ________________________

  Trooppisen rento Cairns

  Cairnsissa on lämmintä koko vuoden ja alueen upea luonto tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon kielimatkan aikana. Kaupungissa yhdistyvät rento elämäntapa sekä trooppinen ilmasto. Cairnsissa on lisäksi helppo liikkua pyörällä! 

  Jos matkabudjetti sallii, Cairnsissa voi ottaa tasokkaita englannin yksityistunteja itselleen sopivan määrän. 

  Tutustu Cairnsiin

  ________________________

  Tasokkaat yleiskielen kurssit Brisbanessa

  Englannin kurssilla Brisbanessa opiskellaan saman päivän aikana useassa eri ryhmässä. Brisbanen koulun metodi on, että jokaiselle kielen osa-alueelle on tasoa vastaava opetusryhmä. Brisbanessa pääsee todella kehittämään englannin taitoja, ja intensiivinen opiskelu on paras valinta. 

  Kohteena Brisbane on moderni, jatkuvasti kehittyvä ja matkailijaystävällinen.

  Tutustu Brisbaneen

  ________________________

  Suurkaupungin tunnelmaa Sydneyssä

  Australian tunnetuin kaupunki ja kielimatkojen kestosuosikki Sydney ei koskaan petä. Jatkuvasti uudistuva Sydney on täydellinen yhdistelmä kaupunkia ja rantaa, ja kielimatkan Sydneyssa voi viettää rennosti tai intensiivisesti opiskellen. 

  Hyvä vaihtoehto englannin kurssille Sydneyssa onkin tuntimäärältään kevyt loma- tai peruskurssi. Näin aikaa jää kaupunkiin tutustumiseen!

  Tutustu Sydneyyn

  ________________________

  kielimatka uusi-seelanti auckland 2020

  Kohteeksi Uuden-Seelannin Auckland

  Auckland on ystävällinen ja monipuolinen kaupunki Uudessa-Seelannissa. Kaupunki on itsessään mielenkiintoinen, ja lisäksi lentoyhteydet Uuden-Seelannin Eteläsaarelle sekä Australian kaupunkeihin ovat todella hyvät. Yhdensuuntaisia lentoja esimerkiksi Sydneyyn ja Brisbaneen saa usein alle sadalla eurolla, joten kielimatkalla voi nähdä kaksi maata. 

  Aucklandissa voi opiskella englantia korkeallakin tasolla. Etenkin IELTS-valmennuskurssit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia Aucklandissa. 

  Tutustu Aucklandiin

  Lue lisää IELTS-kokeesta

  ________________________

  Cambridge -kurssit Perthissä

  Perth on Australian länsirannikon ainoa iso kaupunki. Perthissä ja sen ympäristössä riittää nähtävää pitkänkin kielimatkan ajaksi, mikä on hyvä sillä kaupungista pääsee muihin Australian osiin oikeastaan vain lentämällä. 

  Australian Perthissä voi valita esimerkiksi tasokkaan valmennuskurssin Cambridge-kielikokeeseen. Cambridge-kurssit kestävät 10-12 viikkoa, ja virallisen kielikokeen voi suorittaa paikan päällä. Kurssin voi aloittaa syyskuussa 2019 tai vuonna 2020.

  Tutustu Perthiin

  Lue lisää FCE -kokeesta

  Lue lisää CAE -kokeesta

  Lue lisää CPE-kokeesta

  ________________________