esteetön kielimatka kielikurssi ulkomailla

Esteettömät kielimatkat ja yksilölliset kielikurssit aikuisille

Vieraiden kielten opiskelu on monelle aikuiselle tärkeä harrastus tai osa omaa työtä. Kieliä voi toki opiskella kotoakin käsin, mutta kielimatkalla opiskelu on intensiivisempää. Samalla saa unohtumattoman kokemuksen ulkomailla.

Kielimatkalle voi lähteä, vaikka opiskelijalla olisi liikkumiseen tai oppimiseen liittyviä rajoitteita. Sopivia kohteita on useita! Myös oppimista helpottavien välineiden käyttäminen kielikurssin oppitunneilla on sallittua.
 

Esteettömät kielikoulut

Osassa kohteistamme on esteettömiä kielikouluja, joissa voi osallistua vieraan kielen ryhmä- tai yksityisopetukseen. Liikkuminen koulun tiloissa on helppoa, kun kaikki opiskelijat on otettu huomioon.

Esteettömällä kielimatkalla voi opiskella englantia, espanjaa, italiaa tai ranskaa. Kohdetta valitessa tulee kuitenkin ottaa huomioon myös itse kaupungissa liikkuminen. Neuvomme mielellämme parhaiten sopivan kohteen valinnassa!

Tässä lista kielistä ja kohteista, joissa voi opiskella esteettömässä kielikoulussa:

Englantia Lontoossa

Englantia Maltalla

Englantia Melbournessa

Espanjaa Sevillassa

Espanjaa Málagassa

Ranskaa Nizzassa

Ranskaa Montpellierissä

Italiaa Sisiliassa

 

Kielikurssit erilaisille oppijoille

Ryhmäopetukseen osallistuminen ei ole kaikille opiskelijoille se paras ratkaisu, mutta muitakin vaihtoehtoja onneksi löytyy. Kielimatkalle voi siis lähteä, vaikka vieraan kielen oppiminen tuottaisi hankaluuksia.

Kielikoulut eri kohteissa järjestävät kursseja kaikenlaisille opiskelijoille, ja kurssin sisältö ja etenemistahti voidaan suunnitella opiskelijan toiveiden mukaan. Yksityisopetus on paras ratkaisu niille, joille perinteisempi opetustyyli ei sovi, ja jotka tarvitsevat enemmän aikaa ja kertausta oppiakseen vierasta kieltä.

Yksityiskurssi on sopiva ratkaisu myös opiskelijoille, joilla on esimerkiksi näkövamma. Lisäksi sosiaalisia tilanteita jännittävät hyötyvät eniten yksityisopetuksesta. Yksityisopetuksen hinta on ryhmäopetusta korkeampi, mutta pienikin määrä oppitunteja saa hyviä oppimistuloksia aikaan.

Yksityistunteja voi ottaa lähes kaikissa kohteissamme. Lue lisää yksityisopetuksesta kielimatkalla tästä linkistä.

 

Haaveissa kielimatka? Toimi näin:

  • Jos tarvitset henkilökohtaisen avustajan matkalle, selvitä, saatko asuinkunnaltasi avustusta ulkomailla tapahtuvaan kielikoulutukseen.
  • Ota meihin yhteyttä ja kerro itsestäsi, toiveistasi ja tavoitteistasi matkan suhteen. Etsimme sinulle parhaiten sopivat kohde- ja kurssivaihtoehdot.
  • Valitse sopivin kohde ja kielikurssi.
  • Vertaile eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa. Kaikissa kohteissa ei ole saatavilla esteetöntä opiskelija- tai isäntäperhemajoitusta, joten majoituksen varaaminen itsenäisesti on usein paras ratkaisu.
  • Vertaile lentojen reittejä ja hintoja. Lennot varataan aina itse; näin saat parhaiten tarpeitasi vastaavat lennot, etkä joudu maksamaan välitysmaksuja. Neuvomme aina parhaat lentoreitit.
  • Varaa kielikurssi, majoitus ja lennot! Muista hankkia myös sopiva matkavakuutus.

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 (0)9 31582415

Pyydä tarjous!

 

Julkaisupäivä: