kielimatka 2021

Kielimatkat vuonna 2021

Koronavirus hankaloittaa yhä matkustamista sekä lähiopetuksen järjestämistä monissa maissa. Tässä yhteenveto vuoden 2021 kielimatkailusta ja opiskelumuodoista!

Kieliopintoja vuonna 2021 – järjestetäänkö kielimatkoja yhä?

Kielikursseja pyörii tälläkin hetkellä monissa kohteissa, mutta pienemmillä opiskelijamäärillä. Lisäksi paikalliset rajoitukset ovat monissa kohteissa vaikuttaneet opetuksen järjestämiseen, eli esimerkiksi ryhmäkokoja on pienennetty. 

Jokaisessa maassa on omat rajoitustoimensa, ja etäopetukseen on useissa maissa siirrytty koulujen sulkemisen ajaksi tai kokonaan.

Tällä hetkellä maailmalla opiskelevat ovat pitkillä kielikursseilla, eli he opiskelevat useita kuukausia. Kauttamme ei tällä hetkellä matkusteta lainkaan lyhytkestoisille kielimatkoille.

________________________

Voinko varata aikuisten kielikurssin vuodelle 2021?

Kauttamme voi varata aikuisten yksityiskurssin sellaiseen kohteeseen, jossa yksityisopetusta järjestetään. Yksityisopetuksen voi järjestää joustavasti myös ulkotiloissa, tartuntariski on pieni ja opetus yksilöllistä.

Yksityisopetuksen hyödyt

Aikuisten kurssien yhteyteen ei ole mahdollista varata majoitusta tai lentoja, vaan ne tulee hankkia omatoimisesti. Poikkeustapauksissa kauttamme voi varata majoituksen studiohuoneistossa. Kielikoulujen järjestämä majoitus tapahtuu yhteistiloissa joko kokonaan tai osittain, joten tästä syystä suosittelemme varaamaan oman hotellin tai asunnon opintojen ajaksi. 

Ryhmäkursseja yli 50-vuotiaille ei voi varata kauttamme vuonna 2021. Sekä 50+ -opiskelijoille että perheille on mahdollista varata yksityisopetusta.  

Jo aiemmin varatut kielikurssit pyritään järjestämään sovitun kaltaisesti. Jos siis olet varannut ryhmäkurssin majoituksella, varausta vastaava kokonaisuus järjestetään mahdollisuuksien mukaan, kuitenkin paikallisten lakien ja rajoitusten puitteissa. Varauksen sisältöä ja ajankohtaa on mahdollista muokata, jos esimerkiksi majoituksen haluaakin järjestää itse tai varauksen siirtää edelleen vuodelle 2022. 

________________________

Voiko opetus keskeytyä kohteessa?

Jos paikallinen laki velvoittaa sulkemaan koulun, kurssi siirtyy etäopetukseen. Etäopetukseen siirtymisestä ei lähtökohtaisesti makseta korvauksia opiskelijoille, kun sovittu määrä oppitunteja pystytään järjestämään. Jos kurssin keskeyttää omasta päätöksestä, ei menetettyä opetusta korvata.

________________________

Voinko varata online-kielikurssin?

Ehdottomasti! Kielen opiskelu kotoa käsin on myös hyvä keino valmistautua tuleviin matkoihin.

Kauttamme voi varata online-kurssin yksityisenä, ja opetuksessa voi keskittyä mihin tahansa kielen osa-alueeseen. Yksityiskurssit etäyhteyden kautta ovat erityisen tehokkaita puheen sujuvuuden kehittämisessä. 

________________________

Järjestetäänkö kursseja nuorille kesällä 2021?

Speak & Funin kautta ei ole mahdollista varata uusia nuorten kielimatkoja kesälle 2021. Joissakin kohteissa kursseja tullaan todennäköisesti järjestämään, mutta nuorten kielimatkojen sosiaalisen luonteen sekä yhteismajoituksen vuoksi emme suosittele matkan varaamista. 

Jo aiemmin nuorten kielimatkan varanneiden kohdalla tilannetta katsotaan tapauskohtaisesti.

________________________

Koska hinnastot päivitetään nettiin?

Vuoden 2021 kurssien hinnastoja ei tulla päivittämään nettiin lainkaan. Kurssien saatavuus vaihtelee suuresti eri kohteissa rajoitusten mukaan. Kysythän meiltä lisätietoja toivomastasi kohteesta yhteydenottolomakkeen avulla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@speakfun-kielimatkat.com.

________________________