Koronavirus ja kielimatka  -  toimintaohjeita tuleville kielimatkalaisille

Maailman matkustustilanne on epävarma, joten Speak & Fun Kielimatkat toivoo tulevien kielimatkalaisten seuraavan tilannetta aktiivisesti. Koulujen sulkeminen useassa eri kohdemaassa on aiheuttanut sen, että paikalla oleville opiskelijoille järjestetään etäopetusta. 

Matkustusrajoitteiden vuoksi useisiin maihin, kuten Yhdysvaltoihin, ei voi lainkaan matkustaa. Ulkoministeriö suosittelee välttämään kaikkea matkustamista ulkomaille.

________________________

Jokainen matkailija vastaa itse päätöksestään matkustaa. Tilanteessa jossa kurssille osallistuminen ei ole mahdollista opetuksen järjestäjän puolesta, olemme yhteydessä suoraan kielimatkailijaan.

Jos olet varannut kielimatkasi keväälle 2020 etkä halua tai voi matkustaa kohteeseen, voit siirtää matkaasi kuluitta. Ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@speakfun-kielimatkat.com.  

Jos matkasi ajoittuu kesäkuukausille tai syksylle, kehotamme seuraamaan tilannetta kevään mittaan rauhassa. Tilanteen jatkuessa tai jos huolia herää, ota yhteys asiakaspalveluumme mieluiten ennen laskusi toista eräpäivää.

Jos suunnittelet kielimatkaa mihin tahansa kohdemaahan, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Uusiin varauksiin sovelletaan erityispitkää peruutusaikaa

________________________

Ota yhteyttä

 

Päivitetty: 2.4.2020
Päivitetty: 16.3.2020
Päivitetty: 13.3.2020

Julkaisupäivä: