Lähde kielimatkalle ainutlaatuiseen Sydneyyn!

 

Australian suurin kaupunki Sydney on tunnettu kauniista maamerkeistään ja vilkkaasta kulttuurielämästä. Englannin kielimatkakohteeksi se on oiva valinta, sillä pystyt yhdistämään kielikurssiisi monenlaisia elämyksiä lyhytkestoisellakin matkalla. Sydneyn nähtävyyksistä kannattaa ainakin käydä ihastelemassa oopperataloa, Harbour Bridgeä sekä Bondi Beachia. Muistathan, että tarvitset Australian matkaa varten viisumin.

Sydneyn kielikoulumme Sydney College of English (SCE) on suurikokoinen ja moderni koulu aivan kaupungin keskustassa. He tarjoavat peruskurssin (20h/vko) ja intensiivikurssin (28h/vko) lisäksi myös 15 viikkotunnin lomakurssia. Lomakurssi sopii sinulle, jos haluat muutaman tunnin päivässä ohjattua kielen opiskelua, mutta suurimman osan matkastasi haluat kuitenkin viettää tutustuen Australiaan ja oppien kieltä käytännössä.

SCE tarjoaa ensisijaiseksi majoitusvaihtoehdoksi isäntäperhettä, jossa majoittuminen on mainio keino lisätä altistumista englannin kielelle ja harjoittaa kielitaitoa oppituntien ulkopuolella. Asiakkaamme saavat usein isäntäperheestään läheisiä ystäviä, joiden kanssa yhteydenpito jatkuu kurssin jälkeenkin. Voit kuitenkin majoittua kurssin ajan myös asuntolassa tai hostellissa saatavuuden mukaan, tai järjestää majoituksen omatoimisesti.

SCE järjestää päivittäin vapaa-ajan ohjelmaa, jolle voit osallistua oppituntien jälkeen tutustuaksesi muihin kurssilaisiin ja saadaksesi lisää harjoitusta kielen käytöstä. Joka viikko on tarjolla urheiluaktiviteetteja (esim. surffaus, pöytätennis), elokuvailtoja, juhlia ja retkiä (esim. Canberra, kansallispuistot). Osa aktiviteeteista on maksullisia. Katso esimerkki koulun ohjelmakalenterista tästä linkistä.

 

Esimerkkihinta viikon kurssille:

Peruskurssi 20h/vko = 545 AUD

Majoitus isäntäperheessä, puolihoito = 500 AUD

Yhteensä: 1045 AUD (n. 735€)

 

Tutustu kielikouluumme täällä.

Lisätiedot ja varaukset asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com / +358 (0)9 31582415

Julkaisupäivä: