kielimatka malta speak and fun

Nuorten kielimatkat Maltalle asuntolamajoituksella

Nuorten kielimatkalla Maltalla majoitutaan asuntolassa kolmen tähden hotellissa, joka on varattu kokonaan nuorten käyttöön. Kielimatkalla St. Paul’s Bayhin pääsee tutustumaan koko Maltan saareen, harrastamaan monipuolisesti ja tietysti oppimaan lisää englantia!

Osaavaa englannin opetusta ja hauskaa vapaa-aikaa Maltalla

Nuorten kielimatkalla Maltalla majoitutaan kolmen tähden hotellissa, joka on varattu nuorten kurssilaisten käyttöön. Kansainväliset nuorten kurssit Easy Schoolin kanssa St. Paul’s Bayssa ovat paras tapa viettää kesä!

Tutustu nuorten kielimatkoihin Maltalla alla olevasta linkistä ja videosta!

Tutustu kielikouluun

VIDEO: Nuorten kielimatkat St. Paul's Bayssa

 

Majoitus asuntolassa

Nuorten kurssin majoituspaikka on hotelli, joka muutetaan kesäkaudella nuorten kurssin asuntolaksi. Huoneet ovat 3-4 hengen huoneita, joissa on kaikissa oma kylpyhuone ja parveke tai terassi.

Samaan huoneeseen ei sijoiteta samaa kansalaisuutta olevia nuoria, ellei kyseessä ole yhdessä matkustavat kaverit. St. Paul’s Bayssa oppii englantia ja tutustuu muihin todella nopeasti!

Asuntolan yhteisiin tiloihin kuuluu uima-allas, iso oleskeluhuone jossa on Wi-fi sekä ruokailutilat. Aulassa on myös minimarket, josta voi ostaa pientä purtavaa ja tuliaisia.

Nuorten kielimatkat St. Paul's Bayhin 2020

  • Koska? Kielimatkalle voi lähteä välillä 28.6.2020 - 30.8.2020.
  • Miten kauan matka kestää? Kielimatkalla voi olla 1-8 viikkoa, keston päätät itse.
  • Keitä kurssille osallistuu? Nuoria saapuu Maltalle kaikkialta maailmasta. Vaikka muitakin suomalaisia on yleensä mukana, saatat olla ryhmäsi ainoa! 
  • Mitä hintaan sisältyy? Nuorten kielimatkoihin sisältyy kielikurssi, majoitus, täysihoito, lentokenttäkuljetukset, vapaa-ajan ohjelma ja kuljetukset Maltalla. Ainoastaan lennot kohteeseen varataan itse.

 

kielimatka malta englannin kurssit nuorille

Englannin  kurssi

Nuorten kurssin opetus järjestetään läheisen yläkoulun tiloissa. Joka aamu koulubussi hakee nuoret hotellin edestä ja vie Mostan kaupungissa sijaitsevaan kouluun.

Englannin kurssien opetus järjestetään eritasoisissa ryhmissä. Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella kukin oppilas sijoitetaan tasoaan vastaavaan ryhmään. Opetus ei siis koskaan ole liian helppoa tai vaikeaa!

Opettajat Maltalla ovat päteviä englannin kielen opettajia, jotka ovat olleet mukana toiminnassa jo pitkään.

nuorten kielimatka malta speak and fun

Vapaa-ajan ohjelma

Oppituntien jälkeen pääsee tutustumaan Maltan eri puoliin saarikierroksilla, viettämään aikaa rannalla ja harrastamaan liikuntaa. Joka päivälle on jokin aktiviteetti, mutta toki hotellin altaallakin ehtii rentoutua.

Tiesitkö, että Maltalla on kuvattu useita sarjoja ja elokuvia? Esimerkiksi moni Game of Thronesin  kaupunki sijaitsee todellisuudessa Maltalla.

Paikalliset ohjaajat vetävät vapaa-ajan ohjelmaa, joten englantia oppii myös luokkahuoneen ulkopuolella! Viereinen Bugibban kaupunki on kesäisin todella vilkas, ja myös pääkaupunkiin Vallettaan pääsee käymään.

________________________

Innostuitko? Kysy asiakaspalvelustamme lisää!

Pyydä tarjous