kielimatka usa los angeles cel englannin kurssi

Pitkät englannin kurssit Yhdysvalloissa

Pitkällä kielimatkalla USA:ssa voi osallistua yleiskielen kurssille tai vaikka viralliseen kielikokeeseen valmentavalle kurssille. Tutustu pitkän kielimatkan hyötyihin ja suositeltuihin kohteisiin Yhdysvalloissa. 

Hyödynnä välivuosi tai sapattivapaa kielimatkalla USA:ssa

Kaukokohde on hyvä valinta, kun aikaa englannin opiskeluun on vähintään yksi kuukausi. Pidempää kielimatkaa suunnittelevalle sopivia kohdekaupunkeja on monia, etenkin kun kohteena on USA. 

Yhdysvalloissa kurssiksi voi valita yleiskielen kurssin tai vaikka TOEFL -kielikokeeseen valmentavan kurssin. Englannin kurssin USA:ssa voi aloittaa pääsääntöisesti mikä tahansa maanantai!

________________________

Kuinka nopeasti kieltä voi oppia?

Pitkällä kielikurssilla kielen osaamistaso voi kehittyä huimasti. Kun kohdemaassa viettää useamman viikon, eron todella huomaa: kielen käytön sujuvuus paranee, kun kieltä käyttää päivittäin myös luokkahuoneen ulkopuolella. 

Esimerkiksi alkeistason kielenkäyttäjästä voi tulla keskitason osaaja 1-2 kuukaudessa. Hyvä motivaatio ja aktiivinen osallistuminen ovat kuitenkin tärkeitä tekijöitä!

Miten nopeasti kieltä voi oppia?

________________________

Töihin tai opiskelemaan ulkomaille  -  suorita virallinen kielikoe

Yhdysvalloissa on mahdollista osallistua viralliseen TOEFL -kielikokeeseen valmentavalle kurssille. Kurssin päätteeksi voi myös halutessaan suorittaa kokeen paikan päällä. 

Viralliset kielitutkinnot kasvattavat suosiotaan, ja suoritettu koe osoittaa englannin kielitaidon kansainvälisesti. Opiskeluun ja työskentelyyn ulkomailla vaaditaan usein virallisen kielikokeen suorittamista, ja TOEFL on yksi tunnustetuimmista kielikokeista.

________________________

kielimatka usa new york manhattan englannin kurssi rennert

________________________

Viisumi pitkällä kielimatkalla USA:ssa

Pitkälle kielimatkalle Yhdysvaltoihin voi lähteä myös ilman opiskelijaviisumia, jolloin matkan kesto voi olla enintään 90 päivää. ESTA-matkustuslupa on kuitenkin välttämätön.

Ilman opiskelijaviisumia voi osallistua kielikurssille, jolla opetusta on enintään 18 täyttä tuntia viikossa. Kielikurssille, jolla opetusta on yli 18 täyttä tuntia viikossa, tulee hakea opiskelijaviisumia.

Lue lisää viisumista ja ESTA-luvasta

________________________

Suositellut kohteet

Pitkälle kielimatkalle voi lähteä mihin tahansa kohteeseen USA:ssa! Pitkän kielimatkan etuna on, että opiskelun voi yleiskielen kurssilla halutessaan jakaa helposti kahteen kohteeseen. Joustavat aloituspäivät mahdollistavat reissaamisen kohteiden vaihdon välissä.

Pitkällä kielimatkalla voi myös osallistua esimerkiksi vapaaehtoistyöhön. Tutustu suosittelemiimme kohteisiin alla!

Kysy asiakaspalvelustamme pitkien kielimatkojen alennuksista!

Ota yhteyttä