kielimatka pariisi ranskan kurssi

Ranskan opiskelua Pariisissa: kaupunkimaisemia ja innostavia retkiä

Pariisi on kenties klassisin kohde ranskan kielen opiskeluun. Kielimatka Pariisiin onkin unohtumaton kokemus! Ranskan osaamisesi kehittyy kielimatkan aikana osaavien, paikallisten opettajien johdolla.

Vapaa-aikaa Pariisin kielimatkalla

Kielimatkalla tärkeää ei ole ainoastaan opiskelu, vaan vapaa-ajasta kannattaa myös ottaa mahdollisimman paljon irti. Kotimaassa et pääse käyttämään kieltä arjessa samalla tavalla kuin kohteessa!

Pariisi on täynnä vaihtoehtoja, ja etenkin pitkällä kielimatkalla kaupunkiin ehtii tutustua todella kattavasti. Kielikoulun vapaa-ajan ohjelmaan kannattaa lähteä mukaan, olit sitten minkäikäinen tahansa.

________________________

Pariisin kävelykierroksia ja ranskalaisen elokuvan iltoja koululla

Kaksi kertaa viikossa Pariisin kielikoulu järjestää ilmaisia kaupunkikierroksia Pariisin eri osissa. Joka viikolle on eri kohteet, joten mukaan voi hyvin mennä vaikka joka viikko.

Kävelykierroksilla pääset näkemään esimerkiksi Quartier Latinin, Montmartren ja Le Marais’n kaupunginosat. Mukana on oppaana aina yksi koulun opettajista.

Lisäksi noin kerran viikossa pidetään Notre Damen koulurakennuksella elokuvailta, joka on opiskelijoille ilmainen. Illoissa katsotaan sekä ranskalaisia klassikoita että elokuvia viime vuosilta.

kielimatka ranska pariisi montmartre sacre-coer

________________________

Retket lähelle ja kauas

Lisähintaan voit varata koululla retkiä eri kohteisiin. Hintoihin sisältyy kuljetukset, opastus sekä sisäänpääsy yhteen tai useampaan vierailukohteeseen.

Suosittuja retkikohteita ovat Normandia, Giverny ja Champagne. Päiväretket maksavat yleensä 40-50€ ja pidemmät viikonloppuretket 90-100€, sisältäen yhden yön majoituksen aamiaisella.

Kesäkaudella 2019 järjestetään retkiä jokaisena viikonloppuna! Ilmoittautua voi koulun vastaanotossa.

________________________

Kuvagalleria: Pariisin kielikoulu Victor Hugo

Pariisin matkalle budjetilla?

Pariisi ei ole edullisin mahdollinen kaupunki, mutta suunnittelemalla budjetin etukäteen ja etsimällä edullisia ruokapaikkoja rahankäyttö pysyy hallinnassa.

Majoittuminen isäntäperheessä on edullinen vaihtoehto, sillä perhemajoitukseen saa sisällytettyä aterioita. Kannattaa kuitenkin harkita esimerkiksi asuntolamajoitusta, sillä voit valmistaa aterioita asuntolassa myös itse.

Kielikoululta saat parhaat vinkit esimerkiksi lounaspaikkoihin, julkisen liikenteen käyttöön sekä ajankohtaisiin tapahtumiin. Hyödynnä myös ilmainen vapaa-ajan ohjelma!

Tutustu Pariisin kielikouluun

Pyydä tarjous!