Rennert - kielikoulu Manhattanin sydämessä

Kielimatkalla New Yorkissa opiskelet valoisassa ja nykyaikaisessa ympäristössä Rennertin kielikoulussa.
Koulun uudet tilat avattiin toukokuussa 2019.

Kielimatkalla New Yorkin Manhattanilla opiskelet valoisassa ja nykyaikaisessa ympäristössä Rennertin kielikoulun uusissa tiloissa.

Englannin kielikoulu Manhattanilla muutti uusiin tiloihin huhtikuussa 2019. Koulu on osa Berkeley Collegea, joten englannin opiskelu New Yorkissa tapahtuu aidossa ilmapiirissä yliopistolla. Opetustilat ovat New Yorkissa viihtyisiä ja moderneja.

Tutustu Manhattanin kielikouluun

________________________

Laaja kurssivalikoima

Halusit sitten kielikurssillasi intensiivistä tai omaa ammattia ja uraa tukevaa englannin opetusta, Rennertin kurssivalikoimasta löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Voit valita tunti- ja viikkomäärän oman aikataulusi mukaan.

Suosituimpia kursseista ovat perus- ja intensiivikurssit, joilla keskitytään vahvistamaan kaikkia kielen osa-alueita. Kevyempää opiskelua haluavalle on tarjolla lomakurssi, jolloin opiskellaan vain muutama tunti päivässä. 

Tarjolla on myös talousenglannin kursseja liike-elämässä työskenteleville sekä eri alojen ammattilaisille suunnattuja Professional English -kursseja. Tutkintokurssi puolestaan soveltuu pidemmälle kielimatkalle, ja sen päätteeksi voit suorittaa virallisen TOEFL-kielikokeen.

Yksityistunneilla opetus on yksilöllistä ja tavoitteellista. Yksityisopetuksen voi halutessaan yhdistää ryhmäopetukseen.

________________________

Majoittuminen New Yorkissa

Moni valitsee majoituksen isäntäperheessä, jolloin pääsee kokemaan amerikkalaisen elämän aidoimmillaan sekä käyttämään englannin kieltä arjessa. Isäntäperheet asuvat hyvien yhteyksien päässä koululta.

Jos haluat kansainväliseen ympäristöön muiden opiskelijoiden kanssa, tarjolla on opiskelija-asuntoja tai -asuntola. Näissä majoitusmuodoissa etuna on, että ne sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä koululta.

Majoituksen voi hankkia myös omatoimisesti, voit varata kielikurssin ilman majoitusta.  Moni opiskelija majoittuu esimerkiksi AirBnb-asunnossa tai hotellissa kurssin ajan.

________________________

Viisumi Yhdysvaltoihin

Kielikurssille, jolla opetusta on alle 18 täyttä tuntia viikossa ja jonka kesto on alle 90 päivää, et tarvitse viisumia. Tällöin ESTA-matkustuslupa ja koneluettava passi riittävät.

Jos kielikurssilla on opetusta yli 18 täyttä tuntia viikossa tai kielikurssin kesto on yli 90 päivää, kielimatkaa varten on anottava opiskelijaviisumia. 

Suosittelemmekin valitsemaan kielikurssiksi tuntimäärältään kevyen englannin kurssin, jotta opiskeluviisumia ei tarvitse. Kun oppitunteja on viikossa 20 tai vähemmän, pelkkä ESTA-lupa riittää. 

Lue lisää viisumeista