Rooma, Salerno, Sisilia - mikä on sinun kielimatkakohteesi?

 

Italia tunnetaan parhaiten keittiöstään, taiteestaan ja historiastaan. Pizzan ja pastan lisäksi maasta ovat peräisin monet taiteilijat ja keksijät Michelangelosta Leonardo da Vinciin, ja Antiikin Roomaa ja Julius Caesaria saamme kiittää mm. juliaanisen kalenterin kehityksestä. Kaunista italian kieltä on helppo oppia lähtemällä kielimatkalle esimerkiksi johonkin seuraavista kohteistamme:

Torre di Babele Rooma

Legendaarinen Rooma ei esittelyjä kaipaa. Kaupunki on niin täynnä historiaa, että nähtävää ja koettavaa riittää loputtomiin. Colosseum, Forum Romanum, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat ovat vain muutamia esimerkkejä kaupungin upeista nähtävyyksistä, unohtamatta tietenkään Vatikaania ja kuvankaunista Pietarinkirkkoa. Rooma houkuttelee vuodesta toiseen valtavan määrän matkailijoita ympäri maailman, ja italian kielikurssi Roomassa tarjoaa sekä kansainvälisen ilmapiirin että kurkistuksen aitoon italialaiseen kulttuuriin.  

Accademia Italiana Salerno

Salerno on kasvattanut tasaisesti suosiotaan kielimatkakohteena, eikä ihme: Lounais-Italian Campaniassa sijaitseva 140 000 asukkaan kaupunki tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän kaupunki- ja rantalomaa. Salernossa pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapaan ilman suuria turistimääriä, ja pienen kokonsa ansiosta liikkuminen on siellä mutkatonta. Kaupungissa on monia historiallisia nähtävyyksiä, mm. komea keskiaikainen katedraali sekä Arechin palatsi. Salernosta on myös kätevä tehdä retkiä Amalfiin, Pompejiin sekä moniin muihin lähikaupunkeihin.

Solemar Sicilia Cefalù

Cefalùn kielikoulumme Solemar Sicilia sijaitsee vain 100 metrin päässä merenrannasta ja tarjoaakin loistavat puitteet auringontäytteiselle kielimatkalle Italiaan. Sisiliassa kohtaat Välimeren luonnon kauneimmillaan, sillä saari on tunnettu viiniviljelmistään, oliiveista, appelsiineista ja sitruunoista. Cefalùn parasta antia ovat sen kauniit keskiaikaiset pikkukadut sekä normannien aikakaudelta peräisin oleva tuomiokirkko. Uimarannat tarjoavat myös huikeita maisemia ja mahdollisuuden harrastaa monenlaisia ranta-aktiviteetteja. Cefalùsta on vain tunnin matka Sisilian suurimpaan kaupunkiin Palermoon.

 

Varaukset ja lisätiedot asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com / +358 (0)9 31582415

 

Julkaisupäivä: