stipendi kielikurssi 25 tuntia viikossa speak & fun

Saitko stipendin? Parhaat kohteet intensiivikurssille

Oletko yksi onnekkaista, jotka ovat saaneet stipendin kielimatkaa varten? Usea järjestö tukee vieraan kielen opiskelua kielikurssilla ulkomailla, ja vähimmäisvaatimuksena opetuksen määrälle on yleensä 25 oppituntia viikossa. Tässä parhaat kohteet intensiivikurssille!

Parhaat kohteet aikuisten yli 25 oppitunnin intensiivikurssille

Intensiivinen opiskelu kielimatkalla tuo hyviä tuloksia lyhyessäkin ajassa. Kielikurssille voi osallistua vain yhdeksi viikoksi, mutta itsenäinen opiskelu on tällöin suositeltavaa.

Suurimmassa osassa kurssikohteita intensiivikursseilla on vähintään 30 oppituntia viikossa. On kuitenkin paljon mahtavia kaupunkeja, joissa voi valita myös 25 oppitunnin kielikursseja. Jos olet saanut stipendin vähintään 25 oppitunnin kielikurssille, olet tullut oikeaan paikkaan!

________________________

Intensiivikurssin oppitunnit ja kurssitodistus

Kielikurssien opetus pidetään kohdemaan kielellä, mutta opettajat käyttävät aina opetusryhmän tasoa vastaavaa kieltä oppitunneilla. Opetusta kielikurssilla on aina arkisin, ja yleensä oppitunnit ajoittuvat aamu- ja iltapäivälle. Myös intensiivikurssilla jää aikaa kohdekaupunkiin tutustumiseen sekä retkien tekemiseen.

Oppitunnin pituus on kaikissa kohteissamme vähintään 45 minuuttia. Joissakin kohteissa opintojen laajuus mitataan täysissä tunneissa, mutta kurssitodistuksen saa silti todellisella oppituntien määrällä.

Todistus suoritetusta kielikurssista myönnetään kielikurssin päättymisen jälkeen, ja todistuksen saa joko viimeisenä päivänä koululla tai jälkikäteen sähköpostitse. Kurssin oppitunneilla on oltava läsnä koulun säännöistä riippuen 80-90%, jotta todistus voidaan myöntää.

________________________

Missä kohteissa on 25 oppitunnin kielikursseja?

Eri kieliä voi opiskella lukuisissa kohteissa ryhmäkurssilla, yksityiskurssilla tai näiden kahden yhdistelmänä. Aikuisten ryhmäopetukseen osallistuu eri-ikäisiä aikuisia monista eri maista, ja kielikurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai.  

Yksityisopetus on aina tehokkain vaihtoehto, mutta hinta vastaavasti ryhmäopetusta korkeampaa. Moni päätyykin valitsemaan lyhyelle, 25 oppitunnin kielikurssille yhdistelmäkurssin. Yhdistelmäkurssilla saa sekä ryhmätuntien hyödyt että itselle räätälöityä opetusta. 

Tässä lista parhaista kohteista 25 oppitunnin kielikurssille. Klikkaa koulun nimeä ja tutustu tarjontaan!

________________________

Englannin kielikoulut

Lontoo, Tti Camden
Valletta, Easy School
Eastbourne, ELC
Dublin, Alpha College
Cardiff, Celtic English Academy

Espanjan kielikoulut

Málaga, Lexis Instituto
Sevilla, IH Clic

Italian kielikoulut

Firenze, Instituto Il David
Cefalù, Solemar

Saksan kielikoulut

Lindau, Dialoge
Wien, Actilingua

Ranskan kielikoulut

Nizza, France Langue
Pariisi, France Langue

________________________

Mistä majoitus?

Majoituksen voi varata kielikurssin ajaksi omatoimisesti tai kauttamme isäntäperheessä tai opiskelija-asunnossa. Majoitustarjonta vaihtelee kohteen mukaan. Neuvomme mielellämme parhaan vaihtoehdon löytämisessä.

Lennot kohteeseen varataan itse, ja reitin voikin valita oman aikataulun mukaan. Kielimatkan voi suunnitella todella joustavasti, tärkeintä on ilmestyä paikalle ensimmäisenä kurssipäivänä!

________________________

Asiakaspalvelumme auttaa

Käytännössä 25 oppitunnin kielikurssille voi osallistua lähes missä tahansa kohteessa, yhdistämällä ryhmäopetusta ja yksityistunteja. Jos sinulla on mielessä tietty kohde kielimatkallesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Autamme mielellämme kaikissa käytännön asioissa ennen matkaa ja sen aikana.