Tee hyväntekeväisyyttä kielimatkallasi!

Lähtemällä kielimatkalle voit kantaa kortesi kekoon kielikurssin ohella. Tässä artikkelissa voit tutustua neljään kielikouluun, jotka ovat aktiivisesti mukana hyväntekeväisyydessä.

Lähde kielimatkalle ja tee hyväntekeväisyyttä!

Kielimatkalla Brisbanessa, Sevillassa, Cádizissa ja San Diegossa voit laittaa hyvän kiertämään. Kohteiden kielikoulut tekevät hyväntekeväisyyttä lahjoittamalla osan tuotoistaan erilaisille järjestöille tai tarjoamalla opiskelijoilleen mahdollisuuden työskennellä paikallisessa hyväntekeväisyysjärjestössä. 

________________________

Brisbane, Australia - Langports 

Brisbanen kielikouluun kuuluu Langports Foundation-säätiö, jonka toiminta tukee vähävaraisten nuorten kouluttamista. Säätiö myöntää nuorille apurahoja ja tarjoaa koulutusmahdollisuuksia Langportsin kielikouluissa Australiassa. Lisäksi Langports Foundation tukee Blue Dragon -lastensäätiön toimintaa ja Cherbourgin kunnan palveluita, kuten koulua ja vanhustenhoitoa. Suuri osa Cherbourgin väestöstä on aboriginaalitaustaisia.

Tutustu Brisbanen kielikouluun

________________________

Sevilla ja Cádiz, Espanja - CLIC

Espanjan kielikoulu CLIC tekee tiivistä yhteistyötä Museke -yhdistyksen kanssa, joka auttaa orpoja ja vähäosaisia lapsia Ruandassa. Museke -yhdistys tarjoaa lapsille ruokaa, vaatteita ja koulutusta. CLIC osallistuu toimintaan lahjoittamalla osan opiskelijoiden lukukausimaksuista Museke-yhdistykselle ja järjestämällä hyväntekeväisyystapahtumia kerätäkseen lisävaroja.

Tutustu Sevillan kielikouluun

Tutustu Cádizin kielikouluun

________________________

San Diego, USA - CEL

Kielikurssilla CEL San Diegossa englannin opiskelun ohella on mahdollista tehdä vapaaehtoistyötä. Kielikoulun kautta voi osallistua paikallisen järjestön toimintaan osana kielikurssia. Vapaaehtoistyötä voi tehdä esimerkiksi ympäristöohjelmassa, jossa siivotaan Tyynenmeren rantoja jätteistä tai avustamalla kodittomia soup-kitchen ruokalassa. Myös säännöllisesti järjestettäviin tapahtumiin, kuten Film Festivals, voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi.

Tutustu San Diegon kielikouluun

Lue lisää vapaaehtoistyöstä San Diegossa

________________________