E-Learning Oxford International Lontoo Brighton Oxford

Testissä Oxford Internationalin E-Learning

Englannin kurssilla Oxford Internationalin kielikoulussa opiskelua voi syventää E-Learning -oppimisympäristössä. Testasimme, minkälaista oppimisportaalin käyttö on!

Itsenäistä opiskelua englannin kielikurssin ohella

Englannin koulu Oxford International tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden opiskella itsenäisesti ja syventää englannin opintojaan E-Learning -alustalla. Kielimatkan aikana etämateriaaleja voi hyödyntää uuden opiskeluun tai vanhojen asioiden kertaamiseen. Monipuolinen alusta on opiskelijan käytössä kolme kuukautta kielikurssin päätyttyä, joten opiskelua voi jatkaa kotoa käsin kielimatkan jo päätyttyä.

Varaamalla englannin kielikurssin Lontoossa, Oxfordissa tai Brightonissa saat käyttöösi monipuolisen E-Learning-alustan!

Tutustu Lontoon kielikouluun

Tutustu Oxfordin kielikouluun

Tutustu Brightonin kielikouluun

________________________

Helppokäyttöinen oppimisympäristö englannin kehittämiseen

Erilaisista osioista koostuvalla alustalla pääsee tutustumaan Greenwichin alueeseen ja kouluun, testaamaan oman osaamistasonsa ja harjoittelemaan englannin kielen eri osa-alueita. Alusta on kokonaan englanninkielinen, mutta selkeys helpottaa liikkumista, vaikka englannin kieltä ei vielä kunnolla osaisikaan. 

Harjoituksia löytyy eri tasoisille opiskelijoille, aloittelijoista edistyneemmille. Lisäksi business- englantia opiskelevalle ja IELTS-kielikokeeseen valmistautuvalle löytyy paljon hyödyllisiä harjoituksia.

Videomateriaalia on erilaisista tilanteista, kuten matkustamisesta, terveydestä ja liike-elämästä. Videoilla ja muissa kuunteluharjoituksissa puhe on selkeää, joten perässä pysyy helposti. Videoiden parissa on hyvä harjoitella kuullun ymmärtämistä.

Jokaisessa osiossa harjoitellaan kielen käyttöä arkisissa tilanteissa, kielioppia ja sanastosta, sekä tehdään erilaisia luetun ja kuullun ymmärtämisen harjoituksia. Sivun reunalla on käytössä sanakirja, jota voi hyödyntää harjoitusten aikana. Jokaisella tasolla voi harjoitusten jälkeen testata oppimaansa. Osaamistason kehittyessä harjoituksista tulee haastavampia.

________________________

Harjoituksia kaiken tasoisille opiskelijoille 

Aloittelijalle (A0) suunnattu osuus koostuu nimenomaan englannin alkeista. Osiossa harjoitellaan laajasti perussanastoa, kuten numeroita, tervehdyksiä, maita ja kansallisuuksia, sekä ajan ja päivämäärän ilmaisuja. Oppiminen tapahtuu kuvien ja videoiden avulla ja sanavarastoa kertyy huonekaluista urheiluun. Kysymyssanoja, verbejä ja kielioppia käydään myös läpi.

Perustason (A1-A2)  harjoituksissa aiheet ovat samoja, mutta haastetta on enemmän ja opittuja sanoja hyödynnetään käytännössä muodostamalla lauseita. Harjoituksissa käydään läpi muun muassa prepositioita, yhdyssanoja sekä monimerkityksisiä sanoja ja ja niiden käyttöä.

Itsenäiselle kielenkäyttäjälle (B1-B2) kielioppiharjoituksia on enemmän. Harjoitusten aiheet siirtyvät yksityiskohtaisempiin asioihin ja paino on luetun ja kuullun ymmärtämisessä.

Edistyneelle opiskelijalle (C1-C2) suunnatussa osiossa harjoitellaan sanontoja, fraaseja ja niiden merkityksiä ja vivahde-eroja. Kuullun ja luetun ymmärtämistä on huomattavasti enemmän ja taso on vaativampaa. Edistyneiden harjoituksissa on osattava englantia jo todella sujuvasti. 

kielimatka itsenäinen opiskelu kielikurssilla e-learning

Business English

Liike- ja työelämän englantiin painottuvassa osiossa käydään läpi kielenkäyttöä tapaamisissa ja esiintymistilanteessa, sekä hyödyllisiä fraaseja puhelimen ja sähköpostin välityksellä käytävään keskusteluun. 

Harjoituksia on eritasoisia, mutta eniten tehtäviä löytyy keskitason osaajille. Business English -osiossa käydään läpi myös sanastoa muun muassa liikematkailuun, visuaalisen dataan ja neuvottelutilanteisiin liittyen.

IELTS-valmennus

IELTS-kokeeseen valmistautuville löytyy oma osio, jossa käydään läpi millainen IELTS-kielikoe on ja millaisia kokeen eri vaiheet ovat. Kokeen jokaiselle osiolle (kuuntelu, kirjoitus, lukutaito ja keskustelu) on omia harjoituksia. IELTS-kokeen tyypillisiä aiheita käydään läpi, jotta opiskelijan on helpompi valmistautua tulevaan kokeeseen. Verbien taivutus- ja kielioppitehtäviä on paljon ja lisäksi vielä harjoituskoe! 

Katso video opinto-ohjauksesta englannin kielikurssilla

________________________

Millaista oppimisalustan käyttö on? 

E-Learning -portaali on helppokäyttöinen ja otsikoiden avulla on vaivatonta löytää itselle sopivia harjoituksia. Tehtävänannot ovat selkeitä ja yksinkertaisia. Harjoitukset ovat erilaisia, ja niitä tehdessä voi vierähtää pidempikin tovi.

Harjoituksia voi tehdä kielimatkan aikana oppituntien jälkeen ja kerrata asioita. Motivoituneelle ja innokkaalle opiskelijalle materiaalia löytyy paljon itsenäiseen englannin opiskeluun!

E-Learning: plussat ja miinukset

 + Selkeä ja helppokäyttöinen

 + Paljon ja monipuolisesti materiaaleja kaikentasoisille opiskelijoille

 + Opiskeluun tarvitsee vain nettiyhteyden ja läppärin tai tabletin

 + Opiskelua voi jatkaa vielä kielikurssin jälkeenkin

 - Tehtävät on suoritettava loppuun, jotta osion tehtävävalikkoon pääsee takaisin