Uusia elämyksiä nuorten kielimatkalla Speak&Fun Kielimatkat

 

Uusia elämyksiä nuorten kielimatkalla

 

Hoi nuoriso! Kielimatka ulkomaille on mahtava tilaisuus oppia vierasta kieltä ja nähdä maailmaa samalla kertaa.

Vieraiden kielten osaaminen on arvokas taito, josta on paljon hyötyä elämässä. Kielet avaavat ovia opiskeluun ja työelämään sekä mahdollistavat eri kulttuurien syvemmän ymmärryksen. Kielimatkalla tapaa monista eri maista saapuneita nuoria, joista voi kehittyä jopa elinikäisiä ystäviä!

Nuorten kielikursseilla voi opiskella englantia, espanjaa, ranskaa, saksaa ja japania. Kohdemaita on useita, ja niistä löytää varmasti juuri itselle mieluisimman!

 

Nuorten kielikurssit ja kohteet

 

Hauskaa ja innostavaa kielen opiskelua

 

Huolella valikoidut ja luotettavat kielikoulut kaikissa kohteissa tekevät kielimatkasta turvallisen, mutta rennon kokemuksen. Opettajat ovat ammattitaitoisia ja omaavat vuosien kokemuksen kielten opettamisesta nuorille. Aikaisempaa kokemusta kielen opiskelusta ei tarvitse olla – kursseja järjestetään kaiken tasoisille!

Heinä- ja elokuuhun painottuvilla kursseilla opetusta on yleensä aamupäivisin, jonka jälkeen nuorille järjestetään päivittäin hauskaa yhdessä tekemistä, nähtävyyksiin tutustumista ja retkiä. Nuorten kurssien ohjaajat ovat aina mukana yhteisessä vapaa-ajan toiminnassa.

Kielikoulun henkilökunta auttaa ja ohjeistaa kurssin aikana mielellään kaikissa ongelmatilanteissa. Myös asiakaspalvelumme neuvoo aina tarpeen tullen!

 

Nuorten kielikurssit Speak&Fun Kielimatkat

 

Nuoria varten sovitettu kokonaisuus

 

Nuoret kielikurssilaiset majoittuvat kohteesta riippuen joko isäntäperheessä tai kielikoulun asuntolassa. Kuljetus lentokentältä majoitukseen järjestetään valmiiksi sekä tulo- että lähtöpäivänä. Kaikki ateriat kuuluvat molempiin majoitusvaihtoehtoihin. 

Isäntäperheet ovat lämminhenkisiä ja monta vuotta toiminnassa mukana olleita perheitä, joiden kanssa asustaessa pääsee syvemmin tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Kielikoulujen perheet ovat tarkasti valittuja ja valvottuja. Perheet sijaitsevat sopivan matkan päässä koululta, ja matka taittuu helposti joko kävellen tai bussilla. Perheiden koko vaihtelee, ja usein samassa isäntäperheessä majoittuu myös toinen nuori. Yhdessä matkustavat kaverukset voivat yleensä majoittua samassa isäntäperheessä!

Asuntolassa majoitutaan useamman nuoren kanssa samassa huoneessa. Kurssien ohjaajat majoittuvat myös asuntolassa, ja paikalla on aina ympärivuorokautinen valvonta. Kielikoulu sijaitsee usein aivan  majoituksen lähettyvillä, mutta toisinaan matka asuntolasta koululle tapahtuu yhteisellä bussikuljetuksella.

 

Psst! Mielessä jo vuoden 2019 nuorten kielimatka?

Kannattaa olla aikaisin liikkeellä ja kysyä lisää kursseista asiakaspalvelustamme!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 (0)9 31582415 

 

Yhteydenottolomake

Onnistuneelle kielimatkalle

 

Julkaisupäivä: