kielimatka pietari venäjän kurssi yksityiskurssi venäjä

Yksilölliset venäjän kielikurssit Pietarissa

Pietarin uudistetussa kielikoulussa opiskelet venäjän kieltä modernissa ympäristössä aivan kaupungin keskustassa. Koulu muutti uusiin tiloihin keväällä 2019.

Kielimatka Pietariin - kieli, kulttuuri ja elämykset yhdessä paketissa

Kielimatkalla Pietarissa opiskelet keskellä kaupungin sykettä. Lähistön museot ja ravintolat tarjoavat elämyksiä Venäjän kielimatkan lomassa.

Motivoivan ja inspiroivan opiskeluympäristön lisäksi koulun uusista tiloista löytyy myös kahvila. Mikä olisikaan parempaa kuin opiskelu kahvikupin äärellä? Luokkahuoneiden lisäksi koululla on opiskelijoille viihtyisiä taukotiloja sekä oma lounge.

________________________

Yksilöllistä venäjän opetusta ryhmässä tai yksityisesti

Kurssitarjontaa löytyy Pietarin kielimatkalla jokaiselle, niin aloittelijoille kuin edistyneille venäjän opiskelijoille. Valikoimasta löytyy yksityis- ja ryhmäopetusta.

Ryhmäopetuksessa voit osallistua perus- tai intensiivikurssille, ja ryhmäopetus on hyvin kommunikaatiopainotteista. Ryhmäkurssin vähimmäiskesto Pietarissa on kaksi viikkoa, ja ryhmissä on keskimäärin kuusi opiskelijaa.

Yksityinen kielikurssi on kuitenkin tehokkain tapa oppia venäjän kieltä. Juuri sinulle räätälöidyllä, yksityisellä venäjän kielikurssilla opiskelet osaavien opettajien johdolla. Yksityinen opetus mahdollistaa esimerkiksi oman alan sanaston sisällyttämisen kielikurssiin. Venäjän yksityiskurssi voi kestää vain viikon.

Yksityisopetuksen hyödyt

 

kielimatka venäjä pietari venäjän kurssi aikuisille

________________________

Mistä majoitus Pietarissa?

Pietarin kielimatkan ajaksi majoittumiseen on useampi vaihtoehto. Suosituin majoitusmuoto on isäntäperhe, mutta myös kansainvälisiä opiskelija-asuntoja on varattavissa.

Isäntäperheet asuvat hyvien yhteyksien päässä koululta ja ovat tavoitettavissa julkisilla kulkuneuvoilla. Majoittuessasi isäntäperheessä saat mahdollisuuden tutustua venäläiseen kulttuuriin lähietäisyydeltä, ja pääset puhumaan venäjää osana arkea.

Mikäli haluat majoittua omatoimisesti, sekin toki onnistuu. Kielikurssin voi varata ilman majoitusta!

Lue lisää isäntäperheestä

________________________

Entäs viisumi Venäjälle?

Venäjän kielikurssia suunniteltaessa tulee huomioida mahdollisen viisumin hakuaika. Varaus kielikurssille tulisi tehdä viimeistään kuukausi ennen alkua, jotta aikaa on riittävästi.

Enintään 12 viikon pituiselle venäjän kielikurssille osallistuttaessa riittää lyhytkestoiseen opiskeluun oikeuttava viisumi. Mikäli Venäjän viisumi jo löytyy, on kielikurssille mahdollista osallistua ilman erillistä opiskeluviisumia.

Kielimatkan varauksen jälkeen koulu myöntää opiskelijalle kutsukirjeen, jonka avulla opiskeluviisumia haetaan.

Neuvomme mielellämme viisumiin liittyvissä asioissa!

Pyydä tarjous!