Englannin kielikurssit ulkomailla

Englannin kurssit ulkomailla

 

Englanti on tänä päivänä kiistatta maailman tärkein kieli. Oli kyseessä sitten loma tai työasiat – englantia puhumalla tulet ymmärretyksi lähes joka mantereella. Myös työelämässä sujuva englannin kieli tai edes sen ymmärtäminen on nykyisin lähes kaikilla aloilla vaatimuksena. Jokainen on opiskellut englantia kouluaikana, mutta se ei tarkoita että osaamme puhua englannin kieltä sujuvasti. Onko edes mahdollista oppia puhumaan vierasta kieltä lähes virheettömästi vain kotimaassa opiskelemalla?

Opi englantia parhaalla mahdollisella tavalla

Englannin kielitaito kehittyy sujuvasti kun on oleskellut englanninkielisessä maassa, tottunut seuraamaan natiivien kielenpuhujien keskustelua ja oppinut tuntemaan pieniä, mutta sitäkin tärkeämpiä merkityseroja. Kielimatka onkin paras ja tehokkain tapa oppia englantia!

Kielimatkallasi opit englantia myös luokkahuoneen ulkopuolella: koulut järjestävät monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla englannin kielen taitosi paranevat kuin huomaamattasi. Speak & Fun Kielimatkat tarjoaa sinulle parhaat edellytykset nopeiden tulosten saavuttamiseksi: kieltä oppiessasi sinulla on hauskaa!

Monipuoliset kurssikohteet

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden opiskella englantia kahdeksassa eri maassa. Lähdet sitten kielen alkuperille Englantiin, sympaattiseen Irlantiin, kuvankauniiseen Kanadaan, Välimeren rannalle Maltalle, eksoottiseen Etelä-Afrikkaan tai johonkin muuhun englanninkieliseen kohteeseen, pääset kehittämään englannin kielen taitojasi paikallisessa ympäristossä.

Tutustu kielimatkasi aikana maailman kauneimpiin maihin, nauti henkeäsalpaavista maisemista, paranna englannin kielen taitojasi ja ystävysty paikallisten kanssa. Jokaisessa kohdemaassa tarjoamme sinulle laajan valikoiman kurssikohteita: olemme valinneet kohteita ja kouluja, jotka täyttävät korkeimmatkin odotukset ja tarjoavat jotain joka makuun. Valikoimastamme löydät niin metropoleja ja yliopistokaupunkeja kuin myös pieniä rannikkokaupunkejakin.

Erityiskurssit yli 50-vuotiaille

Eri ikäryhmillä usein erilaiset oppimistavoitteet. 50+ -kursseilla opiskelet samanikäistesi kanssa ja opetuksen sisältö on räätälöity erityisesti ikäryhmäsi tarpeet huomioon ottaen. Lisäksi useissa kohteissa on järjestetty ainutlaatuista vapaa-ajan ohjelmaa aikuiseen makuun. Tutustu kohteisiin tästä linkistä