Englannin kielikurssit ulkomailla aikuisille, nuorille ja perheille

opi englantia ulkomailla

 

Englanti on tänä päivänä kiistatta maailman tärkein kieli. Oli kyseessä sitten loma tai työasiat – englantia puhumalla tulet ymmärretyksi eri puolilla maailmaa. Kielimatka englantia oppimaan on mahtava tapa kehittää omaa osaamista!

Monella suomalaisella on erinomaiset englannin kielen taidot luetun ja kuullun ymmärtämisessä sekä kirjallisessa tuottamisessa, mutta puhuminen on haastavaa. Kielimatkalla etenkin arkiset keskustelutaidot kehittyvät nopeasti, eikä virheiden tekemistä enää pelkää.

Englannin kielikursseja on kaikenikäisille, ja opetusryhmiä eritasoisille opiskelijoille. Lähde rohkeasti kielimatkalle kehittämään englannin osaamistasi!

Arvioi osaamistasosi

Pyydä tarjous

________________________

Opi englantia parhaalla mahdollisella tavalla kielimatkalla

Englannin kielitaito kehittyy sujuvasti kielimatkalla englanninkielisessä maassa. Englannin kielikurssin ohella englantia käyttää arkielämässä: jokapäiväiset tilanteet tuovat etenkin puhuttuun kieleen varmuutta ja sujuvuutta. Myös pieniä merkityseroja ja puhekielisiä ilmauksia oppii paljon lyhyessäkin ajassa.

Kielimatkalla englantia oppii myös luokkahuoneen ulkopuolella: kielikoulut järjestävät opiskelijoilleen monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla englannin kielen taitoja voi kehittää myös rennossa ympäristössä, kansainvälisessä porukassa.

________________________

Monipuoliset englannin kurssikohteet aikuisille, nuorille ja perheille

Englantia voi opiskella kahdeksassa eri maassa. Englannin kielikursseja on niin aikuisille kuin nuorillekin! Myös oman perheen kanssa voi lähteä englannin kielimatkalle.

Jokaisessa kurssikohteessa sijaitsee maailman parhaimpia englannin kielikouluja. Yhteistyökouluissamme opetus on laadukasta, opettajat motivoivia ja opiskelijoiden tarpeet otetaan huomioon.

Valikoimastamme löydät kielimatkan kohteeksi niin suuria metropoleja, yliopistokaupunkeja kuin pieniä rannikkokaupunkejakin. Englantia voi opiskella myös rantakohteissa, kuten Maltalla.

________________________

Englannin kielen kurssit yli 50-vuotiaille aikuisille

Eri ikäryhmillä usein erilaiset oppimistavoitteet. 50+ -kursseilla englannin opiskelu yhdistyy monipuoliseen kulttuuriohjelmaan, ja paikallinen elämäntapa tulee tutuksi. Kielimatka +50 englannin kielen kohteisiin on hieno tapa saada onnistunut kielimatka!

Tutustu 50+ -kohteisiin!

________________________

Englannin kielen kurssit yli 30-vuotiaille aikuisille

Yli 30-vuotiaiden englannin kurssit sopivat eri alojen ammattilaisille, joilla on vähintään alemman keskitason osaamistaso. Opetus on ikäryhmälle sopivaa, kommunikaatiopainotteista ja mielenkiintoista. Oppimistulokset ovat erittäin hyviä 30+ -kursseilla!

Käy tutustumassa 30+ -kurssikohteisiin Lontooseen ja Portsmouthiin.

________________________

Tietty kohde mielessä englannin kielimatkalle?

Jos toiveenasi on englannin kielikurssi jossakin tietyssä kohteessa, mutta et löydä sitä kohdevalikoimasta, kysy lisää asiakaspalvelustamme. Yhteistyökoulujemme verkosto kattaa lukemattomia kohteita, sopiva kielikurssi saattaa siis hyvinkin löytyä.

________________________

Englannin kurssille ulkomaille? Ota meihin yhteyttä!