Englannin kielikurssit ulkomailla

Englannin kurssit ulkomailla

 

Englanti on tänä päivänä kiistatta maailman tärkein kieli. Oli kyseessä sitten loma tai työasiat – englantia puhumalla tulet ymmärretyksi eri puolilla maailmaa.

Myös työelämässä englannin kielen taitaminen ja sen ymmärtäminen on nykyisin tärkeää melkein kaikilla aloilla. Lähes jokainen on opiskellut englantia kouluaikana, mutta sujuvan kielenkäytön oppiminen on haastavaa kotimaassa.

Monella suomalaisella onkin erinomaiset englannin kielen taidot luetun ja kuullun ymmärtämisessä sekä kirjallisessa tuottamisessa, mutta puhuminen on haastavaa. Kielimatkalla etenkin arkiset keskustelutaidot kehittyvät nopeasti eikä virheiden tekemistä enää pelkää.

Englannin kielikursseilla on opetusryhmiä kaikentasoisille opiskelijoille. Lähde rohkeasti kehittämään englannin osaamistasi!

 

Opi englantia parhaalla mahdollisella tavalla

Englannin kielitaito kehittyy sujuvasti englanninkielisessä maassa oleskellessa. Kielikurssin ohella englantia käyttää arkielämässä: jokapäiväiset tilanteet tuovat etenkin puhuttuun kieleen varmuutta ja sujuvuutta. Myös pieniä merkityseroja ja puhekielisiä ilmauksia oppii paljon lyhyessäkin ajassa.

Kielimatkalla englantia oppii myös luokkahuoneen ulkopuolella: kielikoulut järjestävät opiskelijoilleen monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla englannin kielen taitoja voi kehittää myös rennossa ympäristössä, kansainvälisessä porukassa. 

 

Monipuoliset kurssikohteet aikuisille ja nuorille

Englantia voi opiskella kahdeksassa eri maassa. Englannin kielikursseja on niin aikuisille kuin nuorillekin!

Jokaisessa kurssikohteessa sijaitsee maailman parhaimpia englannin kielikouluja. Yhteistyökouluissamme opetus on laadukasta, opettajat motivoivia ja opiskelijoiden tarpeet otetaan huomioon.

Valikoimastamme löydät niin metropoleja, yliopistokaupunkeja kuin pieniä rannikkokaupunkeja. Englantia voi opiskella myös rantakohteissa, kuten Maltalla.

 

Erityiskurssit yli 50-vuotiaille

Eri ikäryhmillä usein erilaiset oppimistavoitteet. 50+ -kursseilla englannin opiskelu yhdistyy monipuoliseen kulttuuriohjelmaan, ja paikallinen elämäntapa tulee tutuksi.

Tutustu 50+ -kohteisiin!

 

Tietty kohde mielessä?

Jos toiveenasi on kielikurssi jossakin tietyssä kohteessa, mutta et löydä sitä kohdevalikoimasta, kysy lisää asiakaspalvelustamme. Yhteistyökoulujemme verkosto kattaa lukemattomia kohteita, sopiva kielikurssi saattaa siis hyvinkin löytyä.

 

 

Englantia opiskelemaan? Ota meihin yhteyttä!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake