Englannin kielikurssit Australiassa

Englannin kielikurssit Australia Speak & Fun

 

Haaveissa kielimatka Australiaan?

Vaihteleva maisema, mutkattomat ihmiset ja täydellinen ilmasto ovat Australian parhaita puolia. Ainutlaatuinen manner on täydellinen paikka opiskella englantia!

Kielikurssin ohella jää myös tarpeeksi aikaa tutustua maan kulttuuriin ja moniin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. Yhteistyökoulumme sijaitsevat kuudessa eri kaupungissa eri puolilla Australiaa. Ihastut varmasti australialaisten rentoon elämäntyyliin sekä maan henkeäsalpaavan kauniiseen luontoon.

Kattava valikoima kursseja aikuisille

Maan kielikoulut tarjoavat monipuolisesti kursseja aina perinteisistä ryhmä- ja yksityisopetuskursseista kielitutkintoihin valmentaviin kursseihin sekä kevyempiin lomakursseihin. 

Halutessasi voit myös yhdistellä kielimatkasi aikana eri kurssikohteita. Voit esimerkiksi ensin opiskella englantia kielikoulussa Cairnsissa ja sen jälkeen osallistua kielikurssille Sydneyssä. Näin pääset asumaan useammissa kapungeissa Australian kielimatkasi aikana ja tutustumaan perusteellisemmin eri kohteisiin. 

Englannin kielikurssit Australiassa. Speak & Fun Kielimatkat

Uniikki luonto ja erinomaiset surffausmahdollisuudet

Australiassa on aivan omanlaisensa luonto ja eläinkanta, sillä maan useimpia eläin- ja kasvilajeja ei tavata missään muualla maailmassa. Kulttuurikohteiden rinnalla kokemisen arvoisia paikkoja ovat maan lukuisat luontokohteet ja kansallispuistot.

Australian upeat hiekkarannat tarjoavat erinomaiset puitteet vesiurheilulle, ja erityisesti surffauksesta ja sukeltamisesta kiinnostuneille Australia on mitä parhain kielimatkakohde. Jos koskemattomat luontokohteet tai rannalla loikoilu eivät houkuttele, löytyy Australiasta myös suuria metropoleja kuten Sydney, Melbourne ja Brisbane.

Viisumi Australiaan

Australiaan matkustaessa tulee olla voimassa oleva viisumi. Turisti- tai eVisitor-viisumi oikeuttaa kerralla 90 päivän kestoiseen oleskeluun, jonka aikana voi osallistua englannin kielikurssille.

Kielimatkalla Australiassa voi siis huoletta viettää kolme kuukautta turistiviisumin turvin. Jos haluaa opiskella pidempään, tulee hankkia opiskelijaviisumi.

Myös Working Holiday -viisumilla maahan matkustava voi osallistua kielikurssille. Tällöin opiskella voi maksimissaan neljän kuukauden ajan, ja lopun aikaa matkustella ja tehdä töitä.

 

Mitä kannattaa huomioida ennen kielimatkalle lähtöä? Lue lisää täältä!