Englannin kielikurssit Adelaide

Kielimatka Adelaideen on loistava tapa oppia englantia ja tutustua australialaiseen elämäntyyliin! Etelä-Australian pääkaupungissa Adelaidessa on runsas kulttuuritarjonta ja aivan omanlaisensa tunnelma. Kaupungin keskusta on jaettu neliöihin, mikä tekee orientoitumisen erityisen helpoksi tässä miellyttävässä suurkaupungissa. Lukuisat ravintolat, museot, kaupat ja viheralueet kutsuvat vierailemaan kielimatkasi aikana. Adelaiden lähistöllä sijaitsee Kangaroo Island, jonka villissä luonnossa elävät kengurut ja koalat houkuttelevat lukuisia vierailijoita. Englannin kielikurssin opetuksen jälkeen sinulla on runsaasti aikaa tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja tehdä retkiä lähiseudulle ja kauemmaskin! 

Adelaiden ilmasto on subtrooppinen ja kesäisin siellä on mahdollisuus harrastaa lukemattomia ranta- ja urheiluaktiviteetteja upeilla hiekkarannoilla.

Adelaiden ympäristöstä löytyy lukuisia kansallispuistoja, joissa asustaa ainutlaatuinen eläinmaailma. Suosittu kohde on myös Kangaroo Island: täällä voit ihailla kielimatkasi aikana kenguruja ja koaloita luonnossa. Iltaisin nauttivat paikalliset siinä missä turistitkin keskustan laajoista vehreistä puistoalueista. Alueen korkein vuori, Mount Lofty, tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli.

Myös kulttuurin ystäville löytyy Adelaiden kielimatkan aikana paljon nähtävää: lukuisat festivaalit, konsertit ja näyttelyt odottavat sinua Adelaiden oleskelusi aikana. South Australian Museum tarjoaa näyttelyitä Australian aboriginaaleista, sekä vanhoja fossiileja. Näkemisen arvoinen on myös kaupunginosa Gleneg ja sen Gleneg Beach, johon matkustat tyylillä Adelaiden historiallisella raitiovaunulla.