SACE Adelaide

australia adelaide kielikurssi opi englantia kielikoulu speakandfun
australia adelaide kielikurssi opi englantia kielikoulu speakandfunaustralia adelaide kielikurssi opi englantia kielikoulu speakandfunaustralia adelaide kielikurssi opi englantia kielikoulu speakandfunaustralia adelaide kielikurssi opi englantia kielikoulu speakandfunaustralia adelaide kielikurssi opi englantia kielikoulu speakandfunSpeak&Fun kielimatka Adelaide Australia speakandfun

Englantia monikulttuurisessa Adelaidessa

Adelaiden kielikoulu South Australian College of English sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Adelaiden keskustassa. SACE on erittäin laadukas englannin kielikoulu, joka on ollut toiminnassa jo yli 30 vuotta.

Adelaiden koulurakennuksessa on 16 ilmastoitua luokkahuonetta, itseopiskelukeskus, tietokoneluokka sekä taukotiloja. Lisäksi opiskelijat voivat käyttää kielikoulun pientä keittiötä. Koko koulun alueella on ilmainen, langaton internet-yhteys.

Kielikoulun välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Victoria Square, kauppakeskus Rundle Mall ja monia kahviloita sekä ravintoloita. Liikenneyhteydet eri puolille kaupunkia ovat erittäin hyvät.

Englannin kielikurssit

SACE järjestää korkealaatuisia englannin kielikursseja sekä valmennuskursseja kielitutkintoihin vuoden ympäri. Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai, alkeiskurssilaisille on omat aloituspäivät. Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaaviin ryhmiin. Oppitunnin pituus on aina 60 minuuttia.

Voit valita näistä kursseista:

  • Peruskurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
  • Intensiivikurssi, jossa on 25 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
  • Yhdistelmäkurssi, jossa on 25 oppituntia ryhmäopetusta sekä viisi oppituntia yksityisopetusta viikossa

Jos olet valmistautumassa viralliseen Cambridge-kielikokeeseen (FCE, CAE, CPE) tai IELTS-kielikokeeseen kannattaa valita preppauskurssi, jolla saa yleiskielen opetusta sekä valmennusta kielikokeeseen. Valmennuskursseille on omat aloituspäivänsä ja kestonsa.

SACE seuraa viikoittain opiskelijoiden edistymistä. Oleellinen osa englannin opiskelua SACE:lla on opintoneuvonta, jota saa lyhyelläkin kurssilla. Kielikoulu järjestää kolme kertaa viikossa opiskelijoille ilmaista Study Clubia, jossa opettaja auttaa ja neuvoo iltapäivisin kotitehtävien tai muiden kieleen liittyvien kysymysten kanssa.

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kaikilla Adelaiden kielikoulun opettajilla on korkeakoulututkinto ja pitkä kokemus englannin opettamisesta vieraana kielenä.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen. Kielikoulu pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kielikursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

Viisumi

Suomen kansalaiset voivat osallistua alle kolme kuukautta kestävälle kielikurssille turistiviisumilla. Myös Working Holiday -viisumi oikeuttaa alle neljän kuukauden kieliopintoihin. Opintojaksoja voi kuitenkin olla enemmän kuin yksi. Pitkäkestoiselle kurssille tulee hankkia opiskelijaviisumi.

Alaikäiset kurssilaiset

SACE hyväksyy opiskelijoikseen 16 vuotta täyttäneet. Yksin matkustavien alaikäisten opiskelijoiden tulee majoittua isäntäperheeseen. Alaikäisiltä opiskelijoilta veloitetaan lisämaksuja, mm. huoltajuusmaksu, joka perustuu Australian lainsäädäntöön.Suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme hyvissä ajoin, jos kielimatkalle lähtijä on alaikäinen.

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua isäntäperheessä. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssin ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Adelaiden kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa, englanninkielisissä isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat rauhallisilla asuinalueilla hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä koulusta. Matkaa koululle ja Adelaiden keskustaan on yleensä noin 30-50 minuuttia kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä.  

Isäntäperheessä majoitut yhden hengen huoneessa, ja jaat yhteiset tilat perheen kanssa.  Saat arkisin puolihoidon ja viikonloppuisin täysihoidon. Liinavaatteet ja pyyhkeet, sekä pyykinpesu kerran viikossa sisältyvät hintaan. Adelaiden isäntäperheet ovat kokeneita ja ystävällisiä. Suurin osa perheistä on yksinasuvia tai vanhempia pariskuntia, perheessä ei siis välttämättä asu lapsia.

Isäntäperheet edustavat aina kohdekaupungin tyypillistä väestöä, ja perheitä voikin olla Adelaidessa hyvin erilaisilla taustoilla. Ilmoitathan kurssivarauksen yhteydessä, jos sinulla on allergioita, erityisruokavalio tai jokin toive isäntäperheen suhteen.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää kahdella vaihdolla Adelaideen. Lentokentältä on nopea bussiyhteys keskustaan. Voit myös varata maksullisen kuljetuksen lentokentältä majoitukseesi. Alaikäiselle kielimatkalaiselle kuljetukset pitää varata aina.

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Adelaiden kielikoulun Club SACE järjestää opiskelijoille joka viikko vapaa-ajan ohjelmaa. Tyypillisesti kerran viikossa katsotaan yhdessä jokin elokuva ja perjantaisin tehdään pieni retki johonkin paikalliseen kohteeseen. Viikonloppuisin voi osallistua pidemmälle retkelle esimerkiksi Kangaroo Islandille, Flinders Rangersille tai Alice Springsiin.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Ohjelma riippuu sesongista ja opiskelijoiden määrästä. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, niitä ei välttämättä järjestetä.

Voit tietysti tehdä päiväretkiä Adelaiden ympäristössä myös oma-aloitteisesti tai yhdessä kurssitovereittesi kanssa. Kielikoulun henkilökunta neuvoo mielellään vapaa-ajan suunnittelussa!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

  • Leffailta
  • Rugby-ottelu
  • Vierailu läheisellä viinitilalla
  • Retki Kangaroo Islandille
  • Retki Flinders Ranges-vuorille
  • Delfiinien bongaus- veneretki

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 25 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Kielitaitotasot B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Kielitaitotasot B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto CPE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Kielitaitotasot C1