Englannin kielikurssit Brisbane

Kielimatkalla Brisbanessa pääset kokemaan Australian kolmanneksi suurimman kaupungin sykkeen! Brisbane on Queenslandin pääkaupunki, ja yhteistyökoulumme tarjoaa hyvän valikoiman englannin kielikursseja eritasoisille oppijoille. Brisbanessa sinua odottavat lukuisat trooppiset puistoalueet, mahtavat ostosmahdollisuudet, ulkoilmaravintolat ja -kahvilat.

Brisbanessa vallitsee subtrooppinen ilmasto, johon kuuluvat kuumat ja kosteat kesät sekä leudot ja kuivat talvet. Aurinko paistaa Brisbanessa yli 300 päivää vuodessa. Englannin kielikurssisi jälkeisinä tunteina voit vierailla kaupungin lukuisissa museoissa, vehreissä puistoissa tai usein järjestettävissä konserteissa, festivaaleilla ja urheilutapahtumissa.

Nykyisin Brisbanessa asuu noin 2 miljoonaa ihmistä, ja he ovat tunnettuja rennosta elämänasenteestaan sekä vieraanvaraisuudestaan. Kaupungin uuden yliopiston opiskelijat takaavat sen, että yöelämä Brisbanessa on aina eloisa ja sen yli 100 baaria ja pubia tarjoavat jokaiselle jotakin. Brisbanen shoppailumahdollisuudet ovat myös hyvät.

Brisbanesta tekee mielenkiintoisen myös sen mahtava sijainti: Gold Coast, Australian kuuluisa surffausparatiisi ei ole kovin kaukana. Lisäksi voit vierailla kielimatkasi aikana Sunshine Coastilla tai maailmankuulussa Lone Pine Koala Sanctuaryssa, jossa asustaa yli 130 koalaa. Brisbane on yksinkertaisesti ihanteellinen kohde kielimatkalle sekä lomailuun!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,45 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
Suomi 3 Langports Brisbane 9.45