Langports English Language College - Brisbane

Australia Brisbane kielimatka opi englantia speakandfun langports
Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia speakandfun langportsAustralia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia speakandfun langportsAustralia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia speakandfun langportsAustralia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia speakandfun langportsAustralia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia speakandfun langportsAustralia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia speakandfun langportsAustralia Brisbane kielimatka +50 speakandfun langports

Opiskele englantia eläväisessä Brisbanessa

Brisbanen kielikoulu Langports English Language College on tasokas ja ammattimainen englannin kielikoulu Australian itärannikolla. Kielimatkalla Brisbanessa opiskelet englantia kansainvälisessä ympäristössä, innostavien opettajien johdolla. Langports soveltuu erityisen hyvin pitkille kielikursseille.

Langports English Language College sijaitsee aivan Brisbanen keskustassa, kaikki palvelut ja nähtävyydet ovat lyhyen matkan päässä. South Bankin viihdealueelle ja rannalle on vain 20 minuutin kävelymatka. Kielikoulun opiskelijat voivat myös käyttää viereistä kuntosalia alennettuun viikkohintaan.

Koululla on 24 ilmastoitua ja modernia luokkahuonetta, kirjasto sekä kolme lounge-tilaa, joista löytyy mm. pöytätennis ja tv. Koko koulun alueella on ilmainen, langaton internet-yhteys. Koululla on myös keittiö opiskelijoiden käyttöön sekä viihtyisä sisäpiha, jossa voi grillailla.

Langports on esteetön englannin kielikoulu.

Langports Foundation

Brisbanen kielikoululla on oma hyväntekeväisyysjärjestö, johon ohjataan osa koulun vuosittaisista tuotoista. Opiskelemalla Langportsilla autat vähävaraisia lapsia Australiassa ja Vietnamissa saamaan parempaa koulutusta.

Langports Foundation jakaa esimerkiksi stipendejä ja tukee Cherbourg State Schoolin oppilaiden koulunkäyntiä. Cherbourg on yksi monista alkuperäiskansojen asuttamista kaupungeista Queenslandin osavaltiossa.

Brisbanen kielikoulu järjestää ajoittain tapahtumia, joissa kerätään varoja Langports Foundationin projekteihin. Koulun opiskelijat voivat halutessaan osallistua toimintaan.

Englannin kurssit

Langportsin englannin ryhmäkursseilla jokainen opiskelija saa henkilökohtaisen opetusaikataulun. Langports arvioi osaamistason jokaisen kieleen liittyvän taidon perusteella: jos esimerkiksi opiskelijan luetun ymmärtäminen on eri tasolla kuin puhe, saa kummankin taidon opetusta eritasoisessa ryhmässä.

Yleisenglannin kielikurssin voi aloittaa Langportsilla mitä tahansa maanantai. Langports järjestää myös valmennuskursseja Cambridge -kielitutkintoihin. Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai, alkeiskurssilaisille on omat aloituspäivät. Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaaviin ryhmiin. Oppitunnin pituus on aina 60 minuuttia.

Voit valita näistä kursseista:

 • Lomakurssi, jossa on 15 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Intensiivikurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa, kolme oppituntia valinnaisia työpajatunteja sekä kaksi aktiviteettioppituntia  
 • 50+ kurssi, jossa on 15 oppituntia ryhmäopetusta viikossa

Jos olet valmistautumassa viralliseen Cambridge-kielikokeeseen (FCE, CAE, CPE) kannattaa valita preppauskurssi, jolla saa yleiskielen opetusta sekä valmennusta kielikokeeseen. Valmennuskursseille on omat aloituspäivänsä ja kestonsa.

Kaikilla Brisbanen kielikoulun opettajilla on korkeakoulututkinto ja monen vuoden kokemus englannin kielen opettamisesta vieraana kielenä. Oppimateriaalit saa lainaksi koululta kielikurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä myönnetään kurssitodistus.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää Langportsin kurssivaihtoehdoista asiakaspalvelustamme.

Viisumi

Suomen kansalaiset voivat osallistua alle kolme kuukautta kestävälle kielikurssille turistiviisumilla. Working Holiday -viisumi oikeuttaa alle neljän kuukauden kieliopintoihin. Opintojaksoja voi kuitenkin olla enemmän kuin yksi.

Pitkäkestoiselle kurssille tulee hankkia opiskelijaviisumi.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 60 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Englannin kurssi 50+

Langports Brisbanen 50+ -kurssin voi aloittaa aina tammikuussa, ja kurssille voi osallistua 1-4 viikoksi. Ajankohta on paras mahdollinen: Australiassa on alkuvuodesta parhaat säät, ja harrastusmahdollisuudet ovat laajat. Mukaan pääsevät halutessaan myös yli 40-vuotiaat.

Majoittua voi isäntäperheessä, opiskelija-asunnossa tai omatoimisesti vaikka hotellissa.

Langportsin 50+ -kurssin ohjelmaan kuuluu 15 tuntia englantia viikossa sekä mielenkiintoinen kulttuuriohjelma, jossa tutustutaan Australian tapoihin sekä Brisbanea ympäröivään seutuun. Vapaa-ajan ohjelmaan sisältyy kolme iltapäiväaktiviteettia, lounas perjantaisin sekä kokopäiväretki lauantaisin. Retket tehdään mm. Noosan rantakaupunkiin ja Gold Coastille.

Englannin kurssin opetus järjestetään omissa 50+ -ryhmissä tasoilla A2-B1. Jos tasosi on jokin muu, voit halutessasi liittyä sopivaan opetusryhmään kaikenikäisten aikuisten puolella.

Opetuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti kommunikaatiotaitoihin sekä esimerkiksi Australian englannin erityispiirteisiin.  

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua isäntäperheessä. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Brisbanen kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa australialaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat viihtyisillä asuinalueilla, ja matkaa koululle on maksimissaan ruuhka-aikana 40-60 minuuttia. Normaalilla liikenteellä matka on lyhyempi.

Brisbanen isäntäperheet tarjoavat sinulle yhden hengen huoneen, arkipäivisin puolihoidolla ja viikonloppuisin täysihoidolla. Voit pestä perheessä pyykkiä, ja jaat kylpyhuoneen muiden perheenjäsenten kanssa. Samassa perheessä asuu korkeintaan kaksi kielikurssilaista. Lisämaksusta voit myös saada oman kylpyhuoneen. Voit myös valita isäntäperhemajoituksen ilman ruokailua

Student House opiskelija-asuntola

Voit majoittua myös modernissa Student House opiskelija-asuntolassa. Asuntoloita on erilaisia ja niiden varustelutaso vaihtelee. Pyydä asiakaspalvelustamme hinnat asuntolamajoitukselle Brisbanessa.

Student Housessa asut yhden hengen huoneessa, ja jaat kylpyhuoneen, keittiön ja oleskelutilat muiden asukkaiden kanssa. Joissakin asuntoloissa on myös kattoterassi tai patio, grillausmahdollisuus, kuntosali ja uima-allas. Saatavilla on myös huoneita omalla kylpyhuoneella ja keittonurkkauksella.

Kaikissa asuntoloissa on pesutupa ja ilmainen nettiyhteys, ja ne sijaitsevat keskimäärin 20 minuutin bussi- tai kävelymatkan päässä kielikoululta. Majoitukseen ei ole mahdollista varata aterioita. Asuntoloissa on 24/7 vartiointi.

Majoitukseen saavuttaessa peritään takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa. Asuntolaan on mahdollista vuokrata tai ostaa vuodevaatepaketti.  Joissakin asuntoloissa loppusiivouksesta veloitetaan erikseen.

Asuntolamajoitus tulee varata vähintään neljäksi viikoksi. Ikäraja majoitukseen on 18 vuotta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää yhdellä tai kahdella välilaskulla Brisbaneen. Kentältä on nopea junayhteys keskustaan. Voit myös tilata maksullisen kuljetuksen lentokentältä majoitukseesi.

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulu järjestää sekä järjestää opiskelijoille joka viikko monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, sekä viikonloppuisin erilaisia päiväretkiä. Osallistumalla vapaa-ajan ohjelmaan voit parantaa englannin kielitaitoasi ja tutustua samalla muihin opiskelijoihin.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Ohjelma riippuu sesongista ja opiskelijoiden määrästä. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Koulun henkilökunta neuvoo mielellään myös omatoimisten retkien järjestämisessä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Brisbanen tutustumiskierros
 • Tietovisailta
 • Retki South Bank Parklandsin rannalle
 • Vierailu Fraser Islandilla
 • Lone Pine Koala Sanctuary
 • Tutustuminen Mount Tamborinen sademetsään

Kohteiden yhdistäminen

Langportsilla on toimipisteitä eri puolilla Australiaa. Opintoja voi jatkaa helposti esimerkiksi Sydneyssä.

Asiakaspalvelumme auttaa löytämään sopivan kohdeyhdistelmän!

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

50 Plus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:25
Lisätietoa Kurssi sisältää englannin kurssin, vapaa-ajan ohjelman, materiaalit ja ilmoittautumismaksun.
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2
Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:45
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CPE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot C1, C2