Langports English Language College - Brisbane

Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia
Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane englannin kielimatka yli 50-vuotiaille

Opiskele englantia Brisbanessa

Langports English Language College on tasokas ja osaava englannin kielikoulu Australian itärannikolla Brisbanessa. Kielimatkalla Brisbanessa opiskelet englantia kansainvälisessä ympäristössä, innostavien opettajien johdolla. Langports soveltuu erityisen hyvin pitkille kielikursseille.

Koululla on 24 ilmastoitua luokkahuonetta sekä kolme lounge-tilaa, joissa on tietokoneita ja mm. pöytäfutis. Koululla on langaton nettiyhteys opiskelijoiden kaytössä. Lisäksi koulussa on kurssilaisten käyttöön tarkoitettu keittiö ja taukotila sekä grillausalue.

Langports on esteetön englannin kielikoulu.

Langports English Language College sijaitsee aivan Brisbanen keskustassa, kaikki palvelut ja nähtävyydet ovat lyhyen matkan päässä. South Bankin viihdealueelle ja rannalle on vain 20 minuutin kävelymatka. Kielikoulun opiskelijat voivat myös käyttää viereistä kuntosalia alennettuun viikkohintaan.

Langports Foundation

Brisbanen kielikoululla on oma hyväntekeväisyysjärjestö, johon ohjataan osa koulun vuosittaisista tuotoista. Opiskelemalla Langportsilla autat vähävaraisia lapsia Australiassa ja Vietnamissa saamaan parempaa koulutusta.

Langports Foundation jakaa esimerkiksi stipendejä ja tukee Cherbourg State Schoolin oppilaiden koulunkäyntiä. Cherbourg on yksi monista alkuperäiskansojen asuttamista kaupungeista Queenslandin osavaltiossa. 

Brisbanen kielikoulu järjestää ajoittain tapahtumia, joissa kerätään varoja Langports Foundationin projekteihin. Koulun opiskelijat voivat halutessaan osallistua toimintaan. 

Kurssit ja opetus

Langportsin englannin ryhmäkursseilla jokainen opiskelija saa henkilökohtaisen opetusaikataulun. Langports arvioi osaamistason jokaisen kieleen liittyvän taidon perusteella: jos esimerkiksi opiskelijan luetun ymmärtäminen on eri tasolla kuin puhe, saa kummankin taidon opetusta eritasoisessa ryhmässä.

Ennen kielikurssin alkua tehdään lähtötason arvio, ja joka maanantai pidetään henkilökohtainen tasoseuranta. Opetushenkilökunta arvioi edistymistä, ja opiskelijalta pyydetään myös itsearvio. Omia opintoja voi suunnitella Langportsilla tavoitteellisesti, ja opetusryhmää voi vaihtaa kun opinnoissaan etenee.

Yleisenglannin kielikurssin voi aloittaa Langportsilla mitä tahansa maanantai. Langports järjestää myös valmennuskursseja Cambridge -kielitutkintoihin. Valmennuskursseilla on tietyt aloituspäivät.

  • 25 viikottaisen tunnin ryhmäkurssi on Langportsin suosituin kurssi. Intensiivikurssi koostuu 20 täydestä tunnista luokkahuoneessa, kolmesta valinnaisesta työpajasta sekä kahdesta aktiviteetista.
  • 15 tunnin lomakurssi on kevyempi vaihtoehto, jos vapaa-aikaan haluaa panostaa.
  • Yli 50-vuotiaiden oma kurssi järjestetään joka tammikuu. Lisätietoja alla.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Brisbanen kielikoulun opettajilla on korkeakoulututkinto ja monen vuoden kokemus englannin kielen opettamisesta vieraana kielenä. Langports English Language College on lukuisten ammattijärjestöjen kuten IALC:n, English Australian ja NEAS:n jäsen.

Oppimateriaalit saa lainaksi koululta kielikurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä myönnetään kurssitodistus.

Kysy lisää Langportsin kurssivaihtoehdoista asiakaspalvelustamme.

50+

Langports Brisbanen 50+ -kurssin voi aloittaa tammikuussa, ja kurssille voi osallistua kahdeksi tai neljäksi viikoksi. Ajankohta on paras mahdollinen: Australiassa on alkuvuodesta parhaat säät, ja harrastusmahdollisuudet ovat laajat. Mukaan pääsee halutessaan myös yli 40-vuotiaat. 

Majoittua voi isäntäperheessä, opiskelija-asunnossa tai omatoimisesti vaikka hotellissa.

Langportsin 50+ -kurssin ohjelmaan kuuluu 15 tuntia englantia viikossa sekä mielenkiintoinen kulttuuriohjelma, jossa tutustutaan Australian tapoihin sekä Brisbanea ympäröivään seutuun. Vapaa-ajan ohjelmaan sisältyy kolme iltapäiväaktiviteettia, lounas perjantaisin sekä kokopäiväretki lauantaisin. Retket tehdään mm. Noosan rantakaupunkiin ja Gold Coastille.

Englannin kurssin opetus järjestetään omissa 50+ -ryhmissä tasoilla A2-B1. Jos tasosi on jokin muu, voit halutessasi liittyä sopivaan opetusryhmään kaikenikäisten aikuisten puolella.

Opetuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti kommunikaatiotaitoihin sekä esimerkiksi Australian englannin erityispiirteisiin.  

Majoitus

Majoitus isäntäperheessä

Monet kurssilaiset asuvat Brisbanen kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa australialaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat viihtyisillä asuinalueilla, ja matkaa koululle on maksimissaan ruuhka-aikana 40-60 minuuttia. Normaalilla liikenteellä matka on lyhyempi.

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Brisbanen kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ja allergioista ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Brisbanen isäntäperheet tarjoavat sinulle yhden hengen huoneen, arkipäivisin puolihoidolla ja viikonloppuisin täysihoidolla. Voit pestä perheessä pyykkiä, ja jaat kylpyhuoneen muiden perheenjäsenten kanssa. Samassa perheessä asuu korkeintaan kaksi kielikurssilaista. Lisämaksusta voit myös saada oman kylpyhuoneen. 

Student House opiskelija-asuntola

Vaihtoehtoisesti voit majoittua yhdessä opiskelija-asuntoloista. Vaihtoehtoja on useita.

Asut yhden hengen huoneessa, ja jaat kylpyhuoneen, keittiön ja oleskelutiloja muiden asukkaiden kanssa. Joissakin asuntoloissa on myös kattoterassi tai patio, grillausmahdollisuus, kuntosali ja uima-allas. Saatavilla on myös huoneita omalla kylpyhuoneella ja keittonurkkauksella.

Asuntoloissa on pesutupa ja ilmainen nettiyhteys, ja ne sijaitsevat keskimäärin 20 minuutin bussi- tai kävelymatkan päässä kielikoululta. Majoitukseen ei ole mahdollista varata aterioita.

Majoitukseen saavuttaessa peritään takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa. Majoittujilta peritään lisämaksu lakanapaketista. Joissakin asuntoloissa loppusiivouksesta veloitetaan erikseen.

Asuntolamajoitus tulee varata vähintään neljäksi viikoksi. Pyydä asuntolamajoituksen hinnat asiakaspalvelustamme! Ikäraja majoitukseen on 18 vuotta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä pääsee Brisbaneen lentäen, yhdellä tai kahdella koneenvaihdolla. Kentältä on nopea junayhteys keskustaan. Voit myös tilata maksullisen kuljetuksen lentokentältä majoitukseesi.

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Viisumi

Suomen kansalaiset voivat osallistua alle kolme kuukautta kestävälle kielikurssille turistiviisumilla. Working Holiday -viisumi oikeuttaa alle neljän kuukauden kieliopintoihin. Opintojaksoja voi kuitenkin olla enemmän kuin yksi.

Pitkäkestoiselle kurssille tulee hankkia opiskelijaviisumi.

Vapaa-ajan ohjelma

Brisbanen kaupunkikierrosten, museovierailujen, surffauksen ja sukelluksen parissa opit lisää Brisbanesta, Queenslandista ja Australiasta. Kielikoulu järjestää joka viikko monenlaisia aktiviteetteja sekä viikonloppuisin erilaisia päiväretkiä.

Kielimatkasi aikana voit esimerkiksi tutustua Gold Coastin ja Byron Bayhin surffirantoihin, ihailla koaloja lähietäisyydeltä Lone Pine Koala Sanctuaryssä, telttailla Australian upeassa luonnossa tai retkeillä Mount Neebo -kansallispuistossa. Brisbanessa ja sen lähistöllä voi kokeilla myös sukellusta ja kiipeilyä.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Koulun henkilökunta neuvoo mielellään myös omatoimisten retkien järjestämisessä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

  • Brisbanen tutustumiskierros
  • Tietovisailta
  • Pubikierros
  • Retki South Bank Parklandsin rannalle
  • Vierailu Fraser Islandilla
  • Lone Pine Koala Sanctuary
  • Tutustuminen Mount Tamborinen sademetsään

Kohteiden yhdistäminen

Langportsilla on toimipisteitä eri puolilla Australiaa. Opintoja voi jatkaa helposti esimerkiksi Sydneyssä.

Asiakaspalvelumme auttaa löytämään sopivan kohdeyhdistelmän!

 

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

50 Plus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:25
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2
Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:45
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CPE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot C1, C2