Langports English Language College - Brisbane

Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia
Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia Australia Brisbane kielikoulu kielimatka opi englantia

Yhteistyökielikoulumme Brisbanessa on yksi Australian tunnetuimmista englannin kielikouluista. Kielimatkalla Brisbaneen sinulla on mahdollisuus valita eritasoisia englannin kielen kursseja ryhmäkursseina ja tutkintokursseina. Eritasoiset kielikurssit alkavat Brisbanen kielikoulussa joka viikko.

Brisbanen kielikoulu Langports English Language College sijaitsee aivan Brisbanen keskustassa. Koululla on 24 ilmastoitua luokkahuonetta sekä kolme lounge-tilaa, joissa on tietokoneita ja mm. pöytäfutis. Koululla on langaton internet-yhteys opiskelijoiden kaytössä. Lisäksi koulussa on kurssilaisten käyttöön tarkoitettu keittiö ja taukotila sekä grillausalue. Brisbanen kielikoulun oppilaat voivat myös käyttää viereistä kuntosalia alennettuun viikkohintaan.

Dynaaminen oppimisilmapiiri ja laadukas opetus

Kaikki Brisbanen kielikoulun opettajat ovat korkeakoulun käyneitä, ja heillä on monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset varmistavat opetuksen korkean tason säilymisen. Langports English Language College on lukuisten ammattijärjestöjen kuten IALC:n, English Australian ja NEAS:n jäsen.

Kurssit

Langports English Language College tarjoaa kursseja vuoden ympäri sekä aloittelijoille että edistyneemmille kielen opiskelijoille. Langports järjestää myös valmennuskursseja kielitutkintoihin.

Kielikoulun englannin ryhmäkursseilla jokainen opiskelija saa henkilökohtaisen opetusaikataulun. Langports arvioi osaamistason jokaisen kieleen liittyvän taidon perusteella: jos esimerkiksi opiskelijan luetun ymmärtäminen on eri tasolla kuin puhe, saa opetusta eri ryhmässä. Joka maanantai pidetään henkilökohtainen tasoseuranta, jossa henkilökunta arvioi edistymistä ja omia huomioita voi esittää. Kurssin voi valita joko 15 tai 25 viikottaisen oppitunnin laajuisena. 

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki Brisbanen kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen englannin kielen opiskeluun kehitettyjä. Oppimateriaalit saat lainaksi koululta kielikurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen menestyksekkäästä englannin kurssin suorituksesta.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

50+

Langports Brisbanen 50+ -kurssin voi aloittaa tammikuussa, ja kurssille voi osallistua kahdeksi tai neljäksi viikoksi. Ajankohta on paras mahdollinen: Australiassa on alkuvuodesta parhaat säät, ja harrastusmahdollisuudet ovat laajat. Mukaan pääsee halutessaan myös hieman alle 50-vuotiaat. Majoittua voi isäntäperheessä, opiskelija-asunnossa tai omatoimisesti vaikka hotellissa.

Langportsin 50+ -kurssin ohjelmaan kuuluu 15 tuntia englantia viikossa sekä mielenkiintoinen kulttuuriohjelma, jossa tutustutaan Australian tapoihin sekä Brisbanea ympäröivään seutuun. Vapaa-ajan ohjelmaan sisältyy kolme iltapäiväaktiviteettia, lounas perjantaisin sekä kokopäiväretki lauantaisin. Retket tehdään mm. Noosan rantakaupunkiin ja Cherbourgin aboriginaaliyhteisöön.

Englannin kurssin opetus järjestetään omissa 50+ -ryhmissä tasoilla A2-B1. Jos tasosi on jokin muu, voit halutessasi liittyä sopivaan opetusryhmään kaikenikäisten aikuisten puolella. Opetuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti kommunikaatiotaitoihin sekä esimerkiksi Australian englannin erityispiirteisiin. 

Majoitus

Englannin kielikurssisi aikana Brisbanessa voit valita seuraavista majoitusvaihtoehdoista:

Majoitus isäntäperheessä

Monet kurssilaiset asuvat Brisbanen kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa australialaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, matkaa koululle on maksimissaan ruuhka-aikana 40-60 minuuttia kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Normaalilla liikenteellä matka on lyhyempi. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin australialaiseen kulttuuriin.

Brisbanessa on tarjolla kahdenlaista isäntäperhemajoitusta:

Isäntäperhe

Brisbanen isäntäperheet tarjoavat sinulle yhden hengen huoneen arkipäivisin puolihoidolla ja viikonloppuisin täysihoidolla. Voit pestä perheessä pyykkiä, ja jaat kylpyhuoneen muiden perheenjäsenten kanssa. Samassa perheessä asuu korkeintaan kaksi kielikurssilaista.

Isäntäperhe Plus

Nämä Brisbanen isäntäperheet tarjoavat sinulle yhden hengen huoneen, johon kuuluu oma kylpyhuone ja arkipäivisin puolihoito sekä viikonloppuisin täysihoito. Isäntäperheessä voi asua yksi kielikurssilainen kerrallaan. Perhe pesee pyykkisi.

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Brisbanen kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista (jos olet esimerkiksi kasvissyöjä) tai allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Student House

Vaihtoehtoisesti voit majoittua Student Housessa. Asut yhden hengen huoneessa ja jaat kylpyhuoneen, keittiön ja olohuoneen muiden asukkaiden kanssa. Ateriat eivät sisälly majoituksen hintaan. Student Housessa on ilmainen WLAN-yhteys. Student Houset ovat keskimäärin 10-20 minuutin bussi- tai pyöräilymatkan päässä kielikoululta. Huomaathan, että Student House -majoitus on tarkoitettu kielikurssilaisille, joiden oleskelu kestää vähintään 4 viikkoa.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen lentokentältä majoitukseesi. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löydät Hinnasto-linkkimme kautta. Tavoitat kaikki Brisbanen kielikoulun järjestämät majoitukset myös kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Tiedot majoituksestasi lähetämme sinulle ennen matkaasi muiden matkainformaatioiden yhteydessä. Huomaa, että lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Brisbanen kielikoulu tarjoaa viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jonka parissa voit parantaa englanninkielen taitojasi ja täydentää kielimatkakokemustasi. Brisbanen kaupunkikierrosten, museovierailujen, surffauksen ja sukelluksen parissa opit lisää Brisbanesta, Queenslandista ja Australiasta. Kielikoulu tarjoaa joka viikko monenlaisia aktiviteetteja sekä viikonloppuisin erilaisia päiväretkiä.

Kielimatkasi aikana voit esimerkiksi tutustua Byron Bayhin tai Moreton Islandiin, ihailla koaloja lähietäisyydeltä Lone Pine Koala Sanctuaryssä, telttailla Australian upeassa luonnossa tai retkeillä Mount Neebo -kansallispuistossa. Koulu tarjoaa myös monenlaista urheiluaktiviteettia kuten sukellusta, kiipeilyä sekä surffausta. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Tietysti voit tehdä retkiä Brisbanen läheisyyteen myös oma-aloitteisesti ja nauttia Australian luonnosta, rentoutua hiekkarannoilla tai käydä ostoksilla Brisbanen keskustassa. Koulu avustaa sinua mielellään retkien järjestämisessä.

Opit siis Brisbanen kielilomasi aikana englannin lisäksi paljon uutta Brisbanesta ja Australian kulttuurista.

Seuraavia aktiviteetteja tarjotaan säännöllisesti kielimatkasi aikana:

 • Kiipeilyä
 • Tietovisailtoja
 • Keilausta
 • Brisbaneen tutustumiskierros
 • Sukellusta
 • Jalkapalloturnauksia
 • Pubikierroksia
 • Museovierailuja
 • Surffausta

Seuraavia retkiä tarjotaan säännöllisesti kielimatkasi aikana:

 • Teemapuistoja
 • Lone Pine Koala Sanctuary
 • Vierailu australialaisella farmilla
 • Iso Valliriutta
 • Noosa
 • Telttailua (2 päivää)
 • Mount Neebo -kansallispuisto

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:45
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CPE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot C1, C2