Englannin kurssit Cairns

Englannin kurssit Cairns

 

Cairns on täydellinen kohde rennolle kielimatkalle! Loputtomat hiekkarannat, henkeäsalpaavan kaunis luonto, erittäin avuliaat paikalliset ja Iso Valliriutta ovat Cairnsin pääpiirteitä. Yhteistyökoulumme Cairnsissa tarjoaa kattavan valikoiman englannin kielikursseja jokaisen oppijan tarpeisiin.

Queenslandin kuvernööri perusti kaupungin vuonna 1876 kultakenttien huoltokaupungiksi. Nykyään Cairns on yksi Australian tärkeimmistä matkailualueista, jossa maailman suurin koralliriutta yhdistyy yhteen maailman vanhimmista sademetsistä. Myös Cairnsia ympäröivät alueet tarjoavat luonnonystäville ja sukeltajille kielimatkan aikana upeat puitteet. Englannin kurssisi jälkeen voit vaikka nauttia värikylläisestä maailmasta pinnan alla sukeltamalla ja snorklaamalla, tai vierailla Daintree-sademetsässä. Yksi Cairnsin alueen kohokohdista on myös Kurandaan ajava Skytrain, josta käsin sinulla on upeat näkymät yli koko alueen.

160 000 asukkaan Cairnsin kaupunki tarjoaa siellä vieraileville täydellisen yhdistelmän rentoa elämäntapaa, trooppista ilmastoa ja modernin kaupungin parhaita puolia. Ei siis mikään ihme, että kaupunki kuuluu Australian kolmen suosituimman kielimatkakohteen joukkoon!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,49 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
20 Suomi 4 Cairns College of English 8.49