Cairns College of English

speakandfun kielimatka australia cairns englannin kurssi college of english
speakandfun kielimatka australia cairns englannin kurssi college of englishspeakandfun kielimatka australia cairns englannin kurssi college of englishspeakandfun kielimatka australia cairns englannin kurssi college of englishspeakandfun kielimatka australia cairns englannin kurssi college of englishspeakandfun kielimatka australia cairns englannin kurssi college of englishspeakandfun kielimatka australia cairns englannin kurssi college of englishspeakandfun kielimatka australia cairns englannin kurssi college of englishspeakandfun kielimatka australia cairns englannin kurssi college of english

Englantia luonnonkauniissa Cairnsissa

Cairnsin kielikoulu Cairns College of English and Business sijaitsee kaupungin keskustassa. Koulu muutti uusiin moderneihin tiloihin vuonna 2018.

Koululta löytyy itseopiskelukeskus  keittiö ja taukotilat, sekä oma kahvila. Koululla on myös oma matkatoimisto, jossa voi käydä varaamassa retkiä ja kysymässä neuvoa vapaa-ajan viettoon.

Koko koulun alueella on ilmainen, langaton internet-yhteys.

Englannin kurssit

Kielikoulu järjestää kursseja vuoden ympäri sekä aloittelijoille että edistyneemmille kielen opiskelijoille. Ennen kurssin alkua uudet opiskelijat testataan, ja heidät sijoitetaan sopivaan opetusryhmään. Koulu seuraa opiskelijoiden etenemistä ja opettajilta saa tarvittaessa apua omiin opintoihin. Koulun opiskelijat lisäksi tekevät joka viikko lyhyen suullisen esitelmän, joka esitetään muille opiskelijoille.

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Intensiivikurssi, jossa on 25 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Yksityiskurssi, jossa on on 15 oppituntia yksityisopetusta viikossa

Jos olet valmistautumassa viralliseen Cambridge-kielikokeeseen (FCE, CAE) tai IELTS-kielikokeeseen kannattaa valita preppauskurssi, jolla saa yleiskielen opetusta sekä valmennusta kielikokeeseen. Valmennuskursseille on omat aloituspäivänsä ja kestonsa.

CCEB:n opettajat ovat kokeneita ja osaavia. Kaikilla opettajilla on korkeakoulututkinto, ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä.

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä oppikirjan palauttaneet saavat kirjapantin takaisin. Kielikoulu pidättää oikeuden muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua, ja kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 60 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Suomen kansalaiset voivat osallistua alle kolme kuukautta kestävälle kielikurssille turistiviisumilla. Myös Working Holiday -viisumi oikeuttaa alle neljän kuukauden kieliopintoihin. Opintojaksoja voi kuitenkin olla enemmän kuin yksi.

Pitkäkestoiselle kurssille tulee hankkia opiskelijaviisumi.

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua isäntäperheessä tai opiskelija-asunnossa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Cairnsin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa australialaisissa isäntäperheissä. Isäntäperheessä asuessasi sinulla on hieno mahdollisuus tutustua paremmin australialaiseen kulttuuriin. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, matkaa koululle on 20-30 minuuttia kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä.

Isäntäperheessä majoitut yhden hengen huoneessa puolihoidolla viikolla ja täysihoidolla viikonloppuisin. Yhteiset tilat jaetaan perheen kesken.

Opiskelija-asunto Sharehouse

Opiskelija-asunnoissa asut yhdessä eri puolilta maailmaa kotoisin olevien kurssilaisten sekä muiden Australiassa matkailevien kanssa. Asut yhden hengen huoneessa ja jaat kylpyhuoneen ja keittiön muiden asukkaiden kanssa. Asunnot koostuvat viidestä tai kuudesta makuuhuoneesta ja kahdesta kylpyhuoneesta. Asuntoihin kuuluu oma piha, ja joissakin asunnoissa on mahdollista grillata. Jokaisessa asunnossa myös kolikoilla toimiva pesukone sekä langaton internet-yhteys. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Majoitukseen saavuttaessa peritään takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Share House on mahdollista varata vain vähintään neljän viikon mittaisen kielikurssin yhteydessä.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää kahdella välilaskulla Cairnsiin. Lentokentältä pääsee keskustaan shuttle-bussilla. Voit myös varata maksullisen kuljetuksen lentokentältä majoitukseesi.

Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä! Lennot kohteeseen tulee varata itse.

Vapaa-ajan ohjelma

Cairnsin kielikoulu järjestää viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit parantaa myös englannin kielen taitojasi ja opit samalla lisää Cairnsista, Queenslandista ja Australiasta.

Iltaisin järjestää koulu esimerkiksi peli- ja leffailtoja tai yhteisiä retkiä läheiselle rannalle.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Tarjonta vaihtelee sesongin mukaan.

Voit myös tutustua Cairnsin ympäristöön oma-aloitteisesti ja nauttia Australian upeasta eläin- ja kasvimaailmasta, uida meressä tai kuljeskella Cairnsin rantapromenadia pitkin.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Viininmaistelu
 • Museovierailu
 • Retki sademetsään
 • Retki Isolle Valliriutalle
 • Retki Cape Tribulationille

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30 ja 13:30 - 15:45*
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30 ja 13:30 - 15:45*
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30 ja 13:30 - 15:45*
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30 ja 13:30 - 15:45*
Kielitaitotasot B2, C1, C2