Englannin kurssit Melbourne

Englannin kurssit Melbourne

 

Kielimatka suurkaupunki Melbourneen on unohtumaton kokemus! 

Yli 4,5 miljoonan asukkaan Melbourne on Australian toiseksi suurin ja koko maailman eteläisin yli miljoonan asukkaan kaupunki. Täällä keksit englannin kielikurssin ohelle taatusti vaikka mitä tekemistä, sillä kaupungissa on kattava taide- ja kulttuuritarjonta. Melbourne on niin ikään tunnettu F1-kisoistaan ja asemastaan yhtenä Australian muotipääkaupungeista. Kaupungista omanlaisensa tekee sen monikulttuurinen väestö, joka rikastuttaa niin katukuvaa, kulttuurielämää kuin ravintolatarjontaakin. 

Kielimatkakohteena siitä täydellisen tekee rentoina ja ystävällisinä tunnetut paikalliset, joiden kanssa on helppo harjoitella englantia arkipäiväisissä tilanteissa ja vaikka rugbya seuratessa!

Melbournessa nähtävää ja tehtävää 

Muodista kiinnostunut löytää Melbournesta valikoimaa aina paikallisista vaatekaupoista huippumuotia myyviin liikkeisiin sekä varastomyymälöihin. Matkailijan, jota kiehtoo kulttuuri ja historia, kannattaa ehdottomasti suunnata ainakin Melbourne Museumiin ja National Gallery of Victoriaan. Melbourne Zoon lisäksi Australian monipuoliseen eläinkuntaan pääsee tutustumaan Melbourne Aquariumissa, jossa voi kokea kiehtovan merenalaisen maailman tunnelman 12 erilaisen teema-alueen kautta.

Yksi kaupungin suosituimpia vierailukohteita on Queen Victoria Market - tai kuten paikalliset toria kutsuvat, "Vic Market". Hedelmien, vihannesten ja erilaisten herkkujen lisäksi 1800-luvulta peräisin olevan torin yhteydessä on nykyisin myös laaja vaatteille, koruille ja käsitöille omistettu tori. Ostosten yhteydessä muista maistaa legendaarisia Vic Marketin hillodonitseja!

Kaupungin läheisyydestä löytyy monia hyviä päiväretken kohteita, esimerkiksi viinimaistajaisistaan tunnettu Yarra Valley sekä Healesvillen luonnonpuisto. Erityisen rentouttava retkikohde on noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Melbournesta sijaitseva, kuumista lähteistään tunnettu Daylesfordin kaupunki lukuisine kylpylöineen. Erinomainen kohde päiväretkelle on myös Sovereign Hill. Interaktiivisessa museossa 1850-luvun Ballaratin kullankaivuuhistoria herää henkiin, ja halutessasi voit viettää koko päivän nauttien aikakauden tunnelmasta!

Etelärannikon hiekkarannat tarjoavat mainion mahdollisuuden hankkia kunnon kesärusketus. Hiihtolajien ystävän kannattaa sen sijaan harkita Melbourneen matkustamista talviaikaan (kesä-elokuu), jolloin osavaltion vuorialueilla on mahdollista hiihtää, lumilautailla ja lasketella.