Discover English Melbourne

speakandfun australia melbourne opi englantia kielimatka
speakandfun australia melbourne opi englantia kielimatka speakandfun australia melbourne opi englantia kielimatka speakandfun australia melbourne opi englantia kielimatka speakandfun australia melbourne opi englantia kielimatka speakandfun australia melbourne opi englantia kielimatka

Opiskele englantia tyylikkäässä Melbournessa

Melbournen kielikoulu Discover English sijaitsee suositulla ostoskadulla, kaupungin modernissa keskustassa. Koulurakennus sijaitsee vain noin muutaman minuutin matkan päässä keskustan läpi kulkevasta Yarra-joesta.

Discover Englishilla on viihtyisät, ilmastoidut luokkahuoneet, oleskelutiloja ja keittiö opiskelijoiden käyttöön. Lisäksi koulun tiloissa on tietokoneluokka ja kirjasto, ja koko viisikerroksisessa rakennuksessa on ilmainen Wi-fi.

Discover English on kokonaan esteetön englannin kielikoulu.

Englannin kurssit 

Discover English järjestää englannin kielikursseja ympäri vuoden. Tasoryhmiä on useita, ja jokaiselle opiskelijalle löytyy sopiva opetusryhmä ennen kurssin alkua tehtävän kielitestin avulla. 

Kielikoulun kurssivalikoimassa on useita tasokkaita englannin kursseja eri tarpeisiin. Discover Englishin suosituimpia kursseja ovat:

 • Peruskurssi. Yleiskieltä opiskellaan monipuolisesti, keskittyen etenkin puheen sujuvuuteen ja sanastoon. Ryhmät kaikille tasoille.
 • Talousenglannin kurssi. Kurssilla käydään läpi työelämän taitoja, taloussanastoa ja erilaisia kommunikaatiotilanteita. Lähtötaso B1.
 • IELTS-valmennuskurssi. Kielikokeeseen valmistautumista, peruskielitaidon vahvistamista ja harjoituskokeita. Lähtötaso B1.
 • Kaikkiin kursseihin sisältyy lisäksi viisi tuntia ohjattua itseopiskelua viikossa, sekä viisi tuntia valinnaisia oppitunteja. Valinnaisiin kuuluu esimerkiksi lausumistunteja, kuullun ymmärtämisen tunteja sekä keskustelutunteja.
 • Ylimääräiset tunnit ja ohjattu itseopiskelu on vapaaehtoista. 

Opiskelijat pääsevät myös hyödyntämään kielikoulun opintoneuvojien palveluita. Kaikilla kursseilla opettajat antavat viikottain palautetta opiskelijan edistymisestä.

Mukaan kurssille voi tulla mikä tahansa maanantai. Cambridge -kielikokeisiin valmentavilla kursseilla on omat aloituspäivät. Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikilla Melbournen kielikoulun opettajilla on korkeakoulututkinto ja takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Discover English on lukuisten arvostettujen ammattijärjestöjen, kuten NEAS:in ja English Australian jäsen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 60 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Melbournen kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa australialaisissa isäntäperheissä. Isäntäperheestä koululle pääsee julkista liikennettä käyttäen noin 25-45 minuutissa. Kaikki perheet asuvat julkisen liikenteen Zonella 1.

Isäntäperheessä asuessasi opit lisää englantia ja tutustut paremmin Australian kulttuuriin.

Saat arkisin puolihoidon ja viikonloppuisin täysihoidon, ja hintaan sisältyy myös pyykinpesu noin kerran viikossa. Kysy meiltä myös mahdollisuudesta varata perhemajoitus ilman aterioita, jos haluat ennemmin valmistaa ruokasi itse.

Isäntäperheessä majoitut yhden hengen huoneessa, ja jaat yhteiset tilat perheen kanssa. Jos matkustat ystäväsi kanssa, voitte majoittua samaan perheeseen. 

Melbournen perheet asuvat rauhallisilla asuinalueilla, kaupungin ydinkeskustan ulkopuolella. Iso osa perheistä on yksinasuvia tai vanhempia pariskuntia, perheessä ei siis välttämättä asu lapsia. Isäntäperheet edustavat aina kohdekaupungin tyypillistä väestöä.

Ilmoitathan kurssivarauksen yhteydessä, jos sinulla on allergioita, erityisruokavalio tai jokin toive isäntäperheen suhteen.

Opiskelija-asuntola

Melbournessa on mahdollista majoittua myös opiskelija-asuntolassa, yhden tai kahden hengen huoneessa omalla kylpyhuoneella. Asuntola on moderni ja viihtyisä, ja asukkaat pääsevät käyttämään uima-allasta, bbq-aluetta, yhteisiä oleskelutiloja ja keittiötä sekä ravintolaa.

Asuntolalta pääsee Melbournen keskustaan noin 20 minuutissa julkisilla liikennevälineillä. Koululle matkaa on noin puoli tuntia.

Kysy asuntolan hinnat sekä saatavuus asiakaspalvelustamme!

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi Melbournen kielimatkan ajaksi mieluummin itse, voit varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Lähin lentokenttä on Melbournen kansainvälinen lentokenttä, josta pääsee bussilla keskustaan noin puolessa tunnissa.

Voit varata myös maksullisen kuljetuksen Melbournen Tullamarinen tai Avalonin lentokentältä majoitukseesi. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä! Lennot kohteeseen tulee varata itse.

Viisumi

Suomen kansalaiset voivat osallistua alle kolme kuukautta kestävälle kielikurssille turistiviisumilla. Myös Working Holiday -viisumi oikeuttaa alle neljän kuukauden kieliopintoihin. Opintojaksoja voi kuitenkin olla enemmän kuin yksi.

Pitkäkestoiselle kurssille tulee hankkia opiskelijaviisumi.

Vapaa-ajan ohjelma

Melbournen kielimatkalla voi osallistua Discover Englishin järjestämään vapaa-ajan ohjelmaan. Ohjelma on hyvä keino vahvistaa kielitaitoa ja tutustua uusiin ihmisiin.

Osa aktiviteeteista ovat ilmaisia tai maksat vain sisäänpääsyistä. Tyypillisiä arkipäivien aktiviteetteja ovat kävelykierrokset, museokäynnit tai vierailu Farmer's Marketilla. Viikonloppuisin järjestetään pidempiä retkiä, esimerkiksi lähiseudun luontokohteisiin. Retkien hinnat vaihtelevat kohteen mukaan. Lisätietoa kulloinkin järjestettävistä retkistä saa koulun vastaanotosta.

Voit tehdä viikonloppuisin ja iltapäivisin myös omatoimiretkiä Melbournessa ja sen ympäristössä. Kielikoulun henkilökunta neuvoo mielellään vapaa-ajan toiminnassa! Melbournessa on hyvin paljon kulttuuritarjontaa, joka vaihtuu kausittain.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Melbourne Museum
 • Yarra-joen kävelykierros
 • Keilausta
 • Luistelua
 • Heales Sanctuary
 • Phillip Island
 • The Great Ocean Road -viikonloppuretki

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:30 - 13:00 tai maanantaina - perjantaina 13:30 - 17:45
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus talousenglanti - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:30 - 13:00
Kielitaitotasot B1, B2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 13:30 - 17:45
Kielitaitotasot B1, B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:30 - 13:00
Kielitaitotasot B1, B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:30 - 13:00
Kielitaitotasot B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto CPE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:30 - 13:00
Kielitaitotasot C1, C2