Englannin kurssit Perth

Englannin kurssit Perth

 

Aurinkoinen Perth on yksi parhaista kohteista kielimatkalle Australiaan! Perth sijaitsee Länsi-Australiassa, aivan Intian valtameren rannalla, Swan Riverin suistoalueella. Kaupungin lähes kaksi miljoonaa asukasta tunnetaan maanläheisyydestään ja ystävällisyydestään, ja tämä auttaakin sinua hyödyntämään englannin kielikurssilla oppimiasi taitoja. 

Nähtävyyksiä, shoppailua ja vesiurheilua

Perth on mielenkiintoinen sekoitus modernia arkkitehtuuria ja historiallisia rakennuksia. Town Hall, Observatory ja Government House ovat tutustumisen arvoisia. Vieraile myös viktoriaanisessa Fremantlen meri- ja jahtisatamassa, Kings Park -puistossa sekä Länsi-Australian taidegalleriassa. Ihanteellinen paikka shoppailulle on keskustassa sijaitseva London Courtin ostoskatu.

Perth tunnetaan Australian aurinkoisimpana kaupunkina, minkä lisäksi lukuisat rannat ovat vain muutaman minuutin matkan päässä. Siellä voit englannin tuntisi jälkeen rentoutua ja uida kristallinkirkkaassa vedessä, sekä myös surffata, purjehtia ja sukeltaa. Perthin lähistöllä Australian rannikon tuntumassa voit tarkkailla valaita ja delfiinejä. Mikäli vesiurheilu ei ole juttusi, Perthistä pääsee myös helposti vaikka vaellusretkelle Australian aavikkoseudulle.