Milner International College of English Perth

Milner International College of English Perth australia speakandfun opi englantia
Milner International College of English Perth australia speakandfun opi englantiaMilner International College of English Perth australia speakandfun opi englantiaMilner International College of English Perth australia speakandfun opi englantiaMilner International College of English Perth australia speakandfun opi englantia

Opiskele englantia aurinkoisessa Perthissä

Perthin kielikoulu Milner International College of English sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Hay Streetin kaupat ovat vain kivenheiton päässä, samoin kuin kaupungin läpi virtaava Swan River.

Kielikoulu on perheomisteinen, ja Milner on opettanut englantia Perthissä jo yli 30 vuotta. Koululla opiskelee pääasiassa eurooppalaisia ja aasialaisia, ja samaa kansalaisuutta voi olla korkeintaan 20% opiskelijoista.

Milnerillä on 29 luokkahuonetta, taukotila ja keittiö, tietokoneluokkia sekä langaton nettiyhteys opiskelijoiden käyttöön. Lisäksi opiskelijat voivat rentoutua tuntien välissä kielikoulun aurinkoisella kattoterassilla, kahvilassa tai yhteisessä oleskelutilassa.

Kurssilaisilla on mahdollisuus käyttää läheistä kuntosalia ja sen uima-allasta. Perthin kaupungin julkisen liikenteen matkalippuihin saa koulun kautta alennuksia.

Milner on erikoistunut Cambridge -valmennuskursseihin.

Englannin kurssit

Milner International College of English järjestää kursseja vuoden ympäri vasta-alkajista edistyneisiinkielen. Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaaviin ryhmiin. Oppituntien pituus on aina 60 minuuttia. Valmennuskursseilla on omat aloituspäivänsä ja kestonsa.

Voit valita näistä englannin kursseista:

 • Lomakurssi, jossa on 13 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Peruskurssi, on 21 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Viralliseen Cambridge-kielikokeeseen (FCE, CAE, CPE) voi valmistautua preppauskurssilla, jolla saa yleiskielen opetusta sekä valmennusta kielikokeeseen.

Kaikki Perthin kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja aikuisille opiskelijoille suunnattuja. Milnerin opettajilla on korkeakoulututkinto ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä.

Huomaa, että kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Suorittamastaan kurssista saa todistuksen sen päätyttyä.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 60 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Suomen kansalaiset voivat osallistua alle kolme kuukautta kestävälle kielikurssille turistiviisumilla. Myös Working Holiday -viisumi oikeuttaa alle neljän kuukauden kieliopintoihin. Opintojaksoja voi kuitenkin olla enemmän kuin yksi.

Pitkäkestoiselle kurssille tulee hankkia opiskelijaviisumi.

Alaikäiset kurssilaiset

Milner hyväksyy opiskelijoikseen 16 vuotta täyttäneitä. Yksin matkustavien alaikäisten opiskelijoiden tulee majoittua isäntäperheeseen. Alaikäisiltä opiskelijoilta veloitetaan lisämaksuja.

Suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme hyvissä ajoin, jos kielimatkalle lähtijä on alaikäinen.

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua isäntäperheessä tai hostellissa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Perthin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa australialaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat rauhallisilla asuinalueilla, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Matkaa koululle on keskimäärin 30 minuuttia julkisilla kulkuvälineillä.

Perthin isäntäperheet tarjoavat sinulle yhden hengen huoneen puolihoidolla arkipäivisin, ja täysihoidolla viikonloppuisin. Voit majoittua myös kahden hengen huoneessa, jos matkustat kaverisi kanssa.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista Australian kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Hostelli

Perthin kielikoulun käyttämä hostelli sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä Perthin kielikoululta. Hostellimajoitus yhden hengen huoneessa on hyvä vaihtoehto, jos haluaa majoittua Perthin sydämessä.

Jaat kylpyhuoneen muiden asukkaiden kanssa. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Hostellissa käytettävänäsi on myös yhteiskeittiö, kahvila ja lounge, josta löytyy televisio.

Hostellissa majoittuu myös muita kaupungissa matkailevia. Hostellimajoituksen ikäraja on 18 vuotta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata, jos saavut yhtä päivää aikaisemmin tai lähdet päivää myöhemmin.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää yhdellä tai kahdella välilaskulla Perthiin. Lentokentältä pääsee nopeasti keskustaan junalla. Halutessasi voit varata myös maksullisen lentokenttäkuljetuksen.

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Perthin kielikoulu järjestää viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit parantaa myös kielitaitoasi. Osa vapaa-ajan ohjelmasta on ilmaista, osa kustantaa pienen lisämaksun.

Jos ohjelmaan ei ole tarpeeksi osallistujia ei sitä välttämättä järjestetä.Tarjonta vaihtelee sesongin mukaan. Voit myös tutustua Perthin ympäristöön itsenäisesti ja nauttia Australian kauniista luonnosta. Lisäksi Milnerin kautta voi tehdä vaikka ratsastusretkiä. Kielikoulun henkilökunta auttaa mielellään vapaa-ajan suunnittelussa.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Grillausta rannalla
 • Ratsastusta
 • Pinnacles-autiomaa
 • Vierailu viinitilalle
 • Purjehdusretki
 • Rottnest Island

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 13 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 08:40 – 12:15
Lisätietoa Kurssiin sisältyy 2h vapaaehtoista itseopiskelua opettajan johdolla perjantaisin 9:00-11:00.
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 21 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 8:40 – 15:00
Lisätietoa Kurssiin sisältyy 2h vapaaehtoista itseopiskelua opettajan johdolla perjantaisin 9:00-11:00.
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Peruskurssi
Oppitunnit 21 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 8:45 – 15:00 ja perjantaina 8:45 – 11:45
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Peruskurssi
Oppitunnit 21 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 8:45 – 15:00 ja perjantaina 8:45 – 11:45
Kielitaitotasot B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CPE - Peruskurssi
Oppitunnit 21 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 8:45 – 15:00 ja perjantaina 8:45 – 11:45
Kielitaitotasot C1, C2