Englannin kielikurssit Sydney

Sydney sopii loistavasti kielimatkakohteeksi suurkaupunkeja rakastavalle! Sydney on Australian suurin kaupunki yli viidellä miljoonalla asukkaallaan. Kielimatkalla Sydneyssä pääset englannin opiskelun ohella näkemään Australian kuuluisia nähtävyyksiä ja keskelle monikulttuurista ihmisvilinää.

Sydneyn ilmasto on ihanteellinen läpi vuoden, eikä varsinaista sadekautta ole.

Kielimatkalle Sydneyyn - ota nämä huomioon

  • Milloin Sydneyyn kannattaa matkustaa? Jos kaipaat lämpöä, kielimatka kannattaa ajoittaa lokakuun ja huhtikuun välille. Talvikuukausina toukokuusta syyskuuhun ilma on hieman viileämpi.
  • Minne varata Lennot? Helsingistä Sydneyyn pääsee lentämään välilaskulla Aasian kautta.
  • Kuinka kauan Sydneyssa voi opiskella? Turistiviisumilla voi opiskella englantia Australiassa maksimissaan kolme kuukautta. Myös muut viisumityypit mahdollistavat lyhytkestoisen opiskelun. Pitkälle kielikurssille vaaditaan opiskelijaviisumi.
  • Kenelle Sydney sopii? Sydney sopii kielimatkakohteeksi, jos pidät suurkaupungin vilinästä ja haluat tutustua Australian tunnetuimpaan kaupunkiin.

Sydneyn historiaa

Sydneyn historia ulottuu pitkälle esihistorian aikakauteen. Aboriginaalit asuttivat aluetta jo 50 000 vuotta sitten.
Englannin laivasto saapui Botany Bayn lahteen 1700-luvun lopulla, jonka jälkeen alue toimi englantilaisten rangaistussiirtolana vuosikymmeniä.

Sydneyn kaupunki kasvoi eniten vuosien 1850-1890 aikana, sillä Australian kultaryntäys houkutteli ihmisiä ympäri maailmaa.

Satamakaupungin nähtävyyksiä

Sydneyssä näkemisen arvoisia kohteita ovat erityisesti kuuluisa oopperatalo sekä satama-alue. Aivan kaupungin keskusta-alueella sijaitseva Darling Harbour on värikäs viihde- ja tapahtumakeskus, jota ei kannata jättää väliin!

Kuuluisan Bondi Beachin ja Manlyn kultaisena hohtavilla hiekkarannoilla voi nauttia etenkin auringonotosta, uimisesta ja surffauksesta. 

Kulttuurielämä on Sydneyssä erittäin monipuolista, kaupunki tarjoaakin kulttuurista ja historiasta kiinnostuneelle kymmenittäin erilaisia museoita ja näyttelyjä. Vierailla kannattaa myös mielenkiintoisessa The Rocks -kaupunginosassa, joka muodostuu pienistä kujista ja putiikeista.

Liikkuminen

Sydneyssä  liikkumiseen löytyy monia vaihtoehtoja ja satamien välillä kulkee lauttoja.
Kävely on yleensä nopein tapa lyhyillä matkoilla ja myös pyöräily on suosittua, pyöräreittejä kulkee läpi kaupungin.

Sydneyn julkista liikennettä käytettäessä on suositeltavaa hankkia Opal Card, jolla voi maksaa matkoja kaikissa kulkuvälineissä. Kortilla myös hinnat ovat hieman alhaisempia.

Yhdistä kohteita

Pidemmän kielimatkan voi toteuttaa kahdessa tai useammassa kohteessa. Kielikurssien joustavat aloituspäivät helpottavat matkan suunnittelua.

Sydneysta on edullisia lentoja kaikkialle Australiaan ja myös Uuteen-Seelantiin. Englannin opiskelua kielikurssilla voikin jatkaa vaikka Cairnsissa tai Aucklandissa. Neuvomme mielellämme kohteiden yhdistämisessä!

Pyydä tarjous!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,60 / 10

Arvioiden määrä: 6

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
58 Suomi 4 Sydney College of English 8.60
20 Suomi 4 Sydney College of English 8.66
40 1 Sydney College of English 9.70
40 1 Sydney College of English 7.70
28 2 Sydney College of English 8.36
27 5 Sydney College of English 8.60