Englannin kurssit Sydney

Englannin kurssit Sydney

 

Sydney on ihanteellinen kielimatkakohde suurkaupunkeja rakastavalle! Sydney, Uuden Etelä-Walesin osavaltion pääkaupunki, on lähes viiden miljoonan asukkaansa kanssa sekä Australian suurin kaupunki että myös yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Huolimatta koostaan Sydney tarjoaa täydellisen yhdistelmän modernia suurkaupunkia ja luonnonläheisyyttä, mikä houkuttelee vierailijoita eri puolilta maailmaa. Kukapa ei tunnistaisi kuvaa Sydneyn Harbour Bridgestä, Opera Housesta ja taustalla kukoistavasta kasvitieteellisestä puutarhasta. Englannin kielikurssilla Sydneyssa opit kieltä ja pääset tutustumaan tähän upeaan kaupunkiin!  

Sydneyssä näkemisen arvoisia ovat erityisesti vuonna 1973 rakennettu Opera House ja kuvankaunis ”The Rocks” -kaupunginosa kapeine kujineen sekä lukuisine ravintoloineen, kahviloineen ja putiikkeineen. Sydneyn kulttuurielämä on erittäin monipuolinen, aivan kuten sen tarjoamat gastronomiset elämyksetkin maailman eri osien erikoisuuksineen.

Darling Harbour sekä Manlyn ja Bondi Beachin kultaisena hohtavat hiekkarannat, joilla sinulla on ihanteelliset olosuhteet surffaukseen, aalloilla ratsastukseen ja uimiseen, ovat vain muutamia tämän kaupungin lukuisista nähtävyyksistä, joista voit nauttia kielimatkasi aikana.

Sydneyn asukkaiden avoin, rento ja mutkaton luonne kruunaa kielimatkakokemuksesi. Viimeistään vuoden 2000 kesäolympialaisten jälkeen on asukkaiden ystävällisyys maailmanlaajuisesti tunnettu. Sydneyn ilmasto on läpi vuoden ihanteellinen: kesäisin (lokakuusta huhtikuuhun) ovat keskilämpötilat 22 ja 26 asteen välillä, talvisin (toukokuusta syyskuuhun) 16 ja 19 asteen välillä.

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,60 / 10

Arvioiden määrä: 5

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
20 Suomi 4 Sydney College of English 8.66
40 1 Sydney College of English 9.70
40 1 Sydney College of English 7.70
28 2 Sydney College of English 8.36
27 5 Sydney College of English 8.60