Sydney College of English

Sydney College of English australia kielimatka opi englantia
Sydney College of English australia kielimatka opi englantiaSydney College of English australia kielimatka opi englantiaSydney College of English Sydney australia kielimatka opi englantiaSydney College of English australia kielimatka opi englantia

Englantia monipuolisessa Sydneyssä

Sydney College of English (SCE) on tasokas englannin kielikoulu Sydneyn keskusta-alueella. Koulun lähellä on monia kahviloita ja ravintoloita sekä monta viihtyisää puistoa.

SCE:llä on 24 ilmastoitua luokkahuonetta neljässä kerroksessa. Lisäksi yhdessä kerroksessa on oleskelutiloja taukojen viettämistä varten, ja joka kerroksessa on pieni keittiö opiskelijoiden käyttöön.

Koko koulun alueella on ilmainen internet-yhteys, jonka lisäksi koululla on tietokoneluokka jota voi vapaasti hyödyntää.

Englannin kurssit

Sydney College of English järjestää kursseja vuoden ympäri. Tasoryhmiä on useita, ja ainoastaan alkeiskurssilaisille on omat aloituspäivät. Oppitunnin pituus on aina 60 minuuttia.

Voit valita näistä kursseista:

 • Lomakurssi, jossa 15 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Peruskurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Intensiivikurssi, jossa on 28 oppituntia ryhmäopetusta viikossa

Jos olet valmistautumassa viralliseen Cambridge kielikokeeseen (FCE, CAE, CPE) tai IELTS-kielikokeeseen kannattaa valita preppauskurssi, jolla saa yleiskielen opetusta sekä valmennusta kielikokeeseen. Valmennuskursseille on omat aloituspäivänsä ja kestonsa.

Voit osallistua myös ilmaisille opintoja tukeville iltapäivätunneille.  Tuntien aiheita ovat mm. keskustelutaidot ja ääntämisen kehittäminen.

Pidemmällä kielimatkalla eri kurssityyppejä sekä kohteita voi myös yhdistää. Opiskella voi siis vaikka ensin Sydneyssä intensiivisesti, jonka jälkeen voi jatkaa opintoja jossakin toisessa kohteessa.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu pidättää oikeuden muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

SCE:n oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja tehokkaaseen opiskeluun suunnattuja. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 60 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Suomen kansalaiset voivat osallistua alle kolme kuukautta kestävälle kielikurssille turistiviisumilla. Myös Working Holiday -viisumi oikeuttaa alle neljän kuukauden kieliopintoihin. Opintojaksoja voi kuitenkin olla enemmän kuin yksi.

Pitkäkestoiselle kurssille tulee hankkia opiskelijaviisumi.

Alaikäiset kurssilaiset

Alaikäraja opiskeluun SCE:ssä on 17 vuotta.  Yksin matkustavat alaikäiset opiskelijat voivat majoittua vain isäntäperheeseen. Alaikäisiltä opiskelijoilta veloitetaan lisämaksuja, mm. huoltajuusmaksu, joka perustuu Australian lainsäädäntöön.

Suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme hyvissä ajoin, jos kielimatkalle lähtijä on alaikäinen.

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua isäntäperheessä tai opiskelija-asuntolassa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssin ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Sydneyn kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa australialaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat hyvillä asuinalueilla hyvin julkisten kulkuyhteyksien päässä kielikoulusta. Isäntäperheet majoitut yhden hengen huoneessa, muut tilat jaetaan perheen kanssa.  Jos matkustat ystäväsi kanssa, voitte varata huoneen kahdelle.

Isäntäperhemajoitus sopii hyvin aikuisille kielimatkailijoille. Perheet ovat tyypillisesti yksinasuvia tai vanhempia pariskuntia, mutta perheellä saattaa olla myös lapsia. Perheen suhteen voi esittää toiveita varauksen yhteydessä.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista ajoissa, jotta sinulle voidaan etsiä parhaiten sopiva isäntäperhe. Kannattaa huomioida, että Australiassa lemmikkieläinten pitäminen on yleistä. Varaus on hyvä tehdä ajoissa, jos toivoo majoituksen lemmikittömässä perheessä.

Opiskelija-asuntola

Sydneyssä voi majoittua myös opiskelija-asuntolassa. Asuntoloita on erilaisia ja erihintaisia. Kysy saatavuus- ja hintatiedot asiakaspalvelustamme.

Asuntolasta voi varata yhden tai kahden hengen huoneen, ja keittiö, kylpyhuone ja muut oleskelutilat jaetaan muiden opiskelijoiden kanssa. Asuntolan hintaan kuuluu yleensä vähintään viikkosiivous, ja lisähinnasta voi joissakin asuntoloissa varata oman kylpyhuoneen.

Majoittuaksesi opiskelija-asunnossa tulee sinun olla vähintään 18-vuotias. Asuntolamajoituksesta peritään yleensä takuumaksu.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset isäntäperhemajoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin.

Hintaan sisältyvät yöpymiset opiskelija-asuntolassa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin.

Kuljetus ja lennot

Lähin lentokenttä on Sydneyn kansainvälinen lentokenttä, josta pääsee keskustaan noin 15 minuutissa junalla.

Voit myös varata maksullisen kuljetuksen Sydneyn lentokentältä majoitukseesi. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä! Lennot kohteeseen tulee varata itse.

Vapaa-ajan ohjelma

Sydneyn kielikoulu tarjoaa viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit parantaa englannin kielen taitojasi myös englannin kurssien ulkopuolella. Kielikoulu järjestää esimerkiksi grillijuhlia rannalla, urheilutapahtumia tai tutustumisia erilaisiin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin.

Osa aktiviteeteista on ilmaista ja osa maksaa pienen lisämaksun. Pidemmät retket kustantavat hieman enemmän.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Ohjelma riippuu sesongista ja opiskelijoiden määrästä. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, niitä ei välttämättä järjestetä.

Voit myös tutustua Sydneyn ympäristöön oma-aloitteisesti ja nauttia Australian kauniista luonnosta.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Sydneyn kaupunkikierros
 • Rantalentistä
 • Retki Blue Mountains-vuorille
 • Delfiinien bongaus- veneretki
 • Retki Jervis Bayhin

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:15 - 11:45
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina 08:15 - 11:45 ja 12:50 - 14:50, tiistaina - torstaina 08:15 - 11:45 ja 12:50 - 13:50, perjantaina 08:15 - 11:45
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 28 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 08:30 – 11:45 ja 12:50 - 15:50, perjantaina 08:30 – 11:45 ja 12:50 - 13:50*
Lisätietoa *Näistä 28 oppitunnista on 5 tuntia ohjattua itseopiskelua (vapaaehtoista).
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Intensiivikurssi
Oppitunnit 28 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 28 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 08:30 – 11:45 ja 12:45 - 14:25*
Kielitaitotasot B1, B2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 28 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 08:30 – 11:45 ja 12:45 - 14:25*
Kielitaitotasot B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto CPE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 28 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 08:30 – 11:45 ja 12:45 - 14:25*
Kielitaitotasot C1, C2